Pages: 1 ... 21 22 [23]
  Print  
Author Topic: Proiect nou....BMW E30(ursulet)  (Read 6220 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

Reputatie: 7

« Reply #330 on: May 17, 2010, 12:30:23 AM »

Parca ma doare inima cand citesc planurile de viitor pentru ca imi imaginez cat de adanc intra in buzunarul tau si atunci brusc imi aduc aminte ca pasiunea cere sacrificii iar eu sper ca tu Costel si  OSMS sa ai/aiba unul dintre cele mai tari 2.5 turbo din RO. Sunt sigur ca asa va fi si sunt sigur ca drumul nu are cum sa mai fie lung ca deja ai parcurs destul.

Cu deosebita stima  atat pentru eforturile depuse cat si pentru micile dezamagiri peste care ai stiut cum sa treci cu mentiunea ca OSMS va fi mereu langa tine si tu o stii prea bine.

Imi pare rau ca Edi si cu mine nu am reusit sa luam o cupa dar dupa cum bine sa stiut aveam nevoie de un al treilea muschetar. Am vazut ce putem si ca exista un mare potential, trebuie sa revenim in formula completa. Se stie ca OSMS are cu ce si in curand va veni si ziua cand o vom dovedi Cheesy.
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

Reputatie: 17

« Reply #331 on: July 04, 2010, 01:21:08 PM »

Daca tot nu ati mai avut ocazia sa vedeti masina,ca si mine de altfel,m-am gindit sa pun un filmulet cu ea...asa ca sa va mai aduceti aminte Wink

corraptor_evo
Membru
Treapta a 4-a
*

Reputatie: 12

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

« Reply #332 on: July 05, 2010, 11:43:55 AM »

Ce scria pe vitezometrul tau? Aaaaa nerd ca nu vad prea bine... uuunnuuu, dddoooooiii taaacccheti, parca, hmmm? Da, acu vad bine: "Doi tacheti!"  pray

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

« Reply #333 on: July 05, 2010, 12:44:43 PM »

Pai ce asteptam hai hai cu filmuletul nr 2 Cheesy sa fie undeva mai clar, apropo  in ce stadiu esti cu TED-u?
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

Reputatie: 17

« Reply #334 on: July 05, 2010, 05:19:12 PM »

Ce scria pe vitezometrul tau? Aaaaa nerd ca nu vad prea bine... uuunnuuu, dddoooooiii taaacccheti, parca, hmmm? Da, acu vad bine: "Doi tacheti!"  pray

Hahahahahhahahha......foarte amuzant,ce sa spun Wink Wink Wink

''Pai ce asteptam hai hai cu filmuletul nr 2 Cheesy  sa fie undeva mai clar, apropo  in ce stadiu esti cu TED-u?''
Inca mai astept piesele,dureaza cam mult din cauza ca au fost ceva probleme cu plata....eu asteptam piesele,dar desi banii erau pe card ei nu reuseau sa ii retraga.In fine sa rezolvat pina la urma,numai ca a trecut cam o luna si nu sa intimplat nimica,acuma trebuie sa mai astept 2 saptamini ca sa vina piesele.Sper ca saptamina asta,cel tirziu cea c are vine sa ajunga si piesele Angry Angry Angry
« Last Edit: July 05, 2010, 07:54:39 PM by slip » Logged
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

« Reply #335 on: July 06, 2010, 03:01:12 PM »

Si avem o data deci este grozav pentru ca doua saptamani nu inseamna nimik raportat la cat am asteptat. Abia astept sa o vad dupa tratament ca  unul din filmulete iti spun sigur ca o sa fie cu mine in masina Cheesy Tre sa ne faci pe fiecare cate o tura asa ca numara membrii Smiley

E.M.E
Membru
Treapta a 4-a
*

Reputatie: 1

« Reply #336 on: July 06, 2010, 04:09:41 PM »

DAAAAAAAAAAA promitem ca o sa cotizam totusi la benzina pt plimbare..ca altfel dai faliment Costel  whistle  laugh

Impossible is nothing!
slip
============================
Administrator
Treapta a 6-a
*

Reputatie: 21

Mic si rau !

« Reply #337 on: July 06, 2010, 08:47:29 PM »

DA   

Pages: 1 ... 21 22 [23]
  Print