Mamaaaa...nu sa mai postat de prin iulie

,inca un pic si se facea anu.Intre timp s-au intimplat multe....dar nu are rost sa vorbim de trecut,asa ca mai bine ne gindim la viitor

. Saptamina care a trecut as putea sa spun ca oficial s-a inceput lucru la noul motor.Desi mare parte dintre voi cam stiti ce s-a mai facut,cumparat pt.noul proiect,am sa mai povestesc si pe aici ....asta asa poate mai intereseaza si pe altii care inca nu stiu despre ce este vorba.
CHIULOASA
-supape mai mari in diametru(admisie+evacuare)-Ireland Engineering
-culbutori Heavy Duty Race- Ireland Engineering
-arcuri duble+talere de titan stage 3-pure performance
-axa cu came stage 3,pt.turbo(296/112)-pure performance
-garnitura de chiuloasa,facuta la comanda,cu pyramid ring(am sa pun o poza ca sa vedeti)-pure performance
-prezoane de chiuloasa ARP2000
MOTOR
-pistoane facute la comanda-JE Pistons
-biele-Pauter
-bolturi heavy duty
-vibrochen modificat
-cuzineti race,nu mai tin minte firma

-prezoane de biela + palier ARP 2000
-intercooler mai mare(mai lat110mm+intrare/iesire 80mm)
ELECTRONICA
-stand alone (programabil) ECU-VEMS
Cam asta ar fi in mare,sper sa nu-mi fi scapat ceva....la chiuloasa se va lucra putin,in sensu ca se vor suda canalele de apa,acolo e marea problema la chiuloasele de M20,si se vor da doua gauri de 6mm pt.traseul de apa (o sa va pun 2 poze ca sa vedeti) si impreuna cu noua garnitura cu inele de protectie sa speram ca va tine. Blocu va fi si el lucrat putin, in sensu ca inelele de la garnitura de chiuloasa vor trebui sa intre putin in bloc, ca urmare in bloc va trebui sa se faca un canal in jurul camasilor, iar restul din inel cit ramine din el in momentu in care se stringe chiuloasa ele se vor infinge in chiuloasa, in felu asta nu va mai exista spatiu intre bloc si chiuloasa.In functie de buget, ramine de vazut ce turbina, wastegate, blow-off voi cumpara, si tot in functie de buget depinde daca imi voi face o admisie custom, cu clapete de acceleratie de M. Am sa pun citeva poze si am sa incerc sa va tin la curent cu evolutia proiectului;