Old School Motorsport
February 12, 2012, 08:25:37 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24   Go Down
  Print  
Author Topic: Proiect nou....BMW E30(ursulet)  (Read 16139 times)
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #330 on: May 17, 2010, 12:30:23 AM »

Parca ma doare inima cand citesc planurile de viitor pentru ca imi imaginez cat de adanc intra in buzunarul tau si atunci brusc imi aduc aminte ca pasiunea cere sacrificii iar eu sper ca tu Costel si  OSMS sa ai/aiba unul dintre cele mai tari 2.5 turbo din RO. Sunt sigur ca asa va fi si sunt sigur ca drumul nu are cum sa mai fie lung ca deja ai parcurs destul.

Cu deosebita stima  atat pentru eforturile depuse cat si pentru micile dezamagiri peste care ai stiut cum sa treci cu mentiunea ca OSMS va fi mereu langa tine si tu o stii prea bine.

Imi pare rau ca Edi si cu mine nu am reusit sa luam o cupa dar dupa cum bine sa stiut aveam nevoie de un al treilea muschetar. Am vazut ce putem si ca exista un mare potential, trebuie sa revenim in formula completa. Se stie ca OSMS are cu ce si in curand va veni si ziua cand o vom dovedi Cheesy.
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #331 on: July 04, 2010, 01:21:08 PM »

Daca tot nu ati mai avut ocazia sa vedeti masina,ca si mine de altfel,m-am gindit sa pun un filmulet cu ea...asa ca sa va mai aduceti aminte Wink

corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #332 on: July 05, 2010, 11:43:55 AM »

Ce scria pe vitezometrul tau? Aaaaa :nerd: ca nu vad prea bine... uuunnuuu, dddoooooiii taaacccheti, parca, hmmm? Da, acu vad bine: "Doi tacheti!"  :pray:

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #333 on: July 05, 2010, 12:44:43 PM »

Pai ce asteptam hai hai cu filmuletul nr 2 Cheesy sa fie undeva mai clar, apropo  in ce stadiu esti cu TED-u?
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #334 on: July 05, 2010, 05:19:12 PM »

Ce scria pe vitezometrul tau? Aaaaa :nerd: ca nu vad prea bine... uuunnuuu, dddoooooiii taaacccheti, parca, hmmm? Da, acu vad bine: "Doi tacheti!"  :pray:

Hahahahahhahahha......foarte amuzant,ce sa spun Wink Wink Wink

''Pai ce asteptam hai hai cu filmuletul nr 2 Cheesy  sa fie undeva mai clar, apropo  in ce stadiu esti cu TED-u?''
Inca mai astept piesele,dureaza cam mult din cauza ca au fost ceva probleme cu plata....eu asteptam piesele,dar desi banii erau pe card ei nu reuseau sa ii retraga.In fine sa rezolvat pina la urma,numai ca a trecut cam o luna si nu sa intimplat nimica,acuma trebuie sa mai astept 2 saptamini ca sa vina piesele.Sper ca saptamina asta,cel tirziu cea c are vine sa ajunga si piesele Angry Angry Angry
« Last Edit: July 05, 2010, 07:54:39 PM by slip » Logged
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #335 on: July 06, 2010, 03:01:12 PM »

Si avem o data deci este grozav pentru ca doua saptamani nu inseamna nimik raportat la cat am asteptat. Abia astept sa o vad dupa tratament ca  unul din filmulete iti spun sigur ca o sa fie cu mine in masina Cheesy Tre sa ne faci pe fiecare cate o tura asa ca numara membrii Smiley

E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #336 on: July 06, 2010, 04:09:41 PM »

DAAAAAAAAAAA promitem ca o sa cotizam totusi la benzina pt plimbare..ca altfel dai faliment Costel  :whistle:  :laugh:

Impossible is nothing!
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #337 on: July 06, 2010, 08:47:29 PM »

DA   

salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #338 on: February 02, 2011, 11:37:36 PM »

Mamaaaa...nu sa mai postat de prin iulie Shocked,inca un pic si se facea anu.Intre timp s-au intimplat multe....dar nu are rost sa vorbim de trecut,asa ca mai bine ne gindim la viitor  Grin . Saptamina care a trecut as putea sa spun ca oficial s-a inceput lucru la noul motor.Desi mare parte dintre voi cam stiti ce s-a mai facut,cumparat pt.noul proiect,am sa mai povestesc si pe aici ....asta asa poate mai intereseaza si pe altii care inca nu stiu despre ce este vorba.

CHIULOASA
-supape mai mari in diametru(admisie+evacuare)-Ireland Engineering
-culbutori Heavy Duty Race- Ireland Engineering
-arcuri duble+talere de titan stage 3-pure performance
-axa cu came stage 3,pt.turbo(296/112)-pure performance
-garnitura de chiuloasa,facuta la comanda,cu pyramid ring(am sa pun o poza ca sa vedeti)-pure performance
-prezoane de chiuloasa ARP2000

MOTOR
-pistoane facute la comanda-JE Pistons
-biele-Pauter
-bolturi heavy duty
-vibrochen modificat
-cuzineti race,nu mai tin minte firma Huh
-prezoane de biela + palier ARP 2000
-intercooler mai mare(mai lat110mm+intrare/iesire 80mm)

ELECTRONICA
-stand alone (programabil) ECU-VEMS

Cam asta ar fi in mare,sper sa nu-mi fi scapat ceva....la chiuloasa se va lucra putin,in sensu ca se vor suda canalele de apa,acolo e marea problema la chiuloasele de M20,si se vor da doua gauri de 6mm pt.traseul de apa (o sa va pun 2 poze ca sa vedeti) si impreuna cu noua garnitura cu inele de protectie sa speram ca va tine. Blocu va fi si el lucrat putin, in sensu ca inelele de la garnitura de chiuloasa vor trebui sa intre putin in bloc, ca urmare in bloc va trebui sa se faca un canal in jurul camasilor, iar restul din inel cit ramine din el in momentu in care se stringe chiuloasa ele se vor infinge in chiuloasa, in felu asta nu va mai exista spatiu intre bloc si chiuloasa.In functie de buget, ramine de vazut ce turbina, wastegate, blow-off voi cumpara, si tot in functie de buget depinde daca imi voi face o admisie custom, cu clapete de acceleratie de M. Am sa pun citeva poze si am sa incerc sa va tin la curent cu evolutia proiectului;
« Last Edit: February 03, 2011, 06:32:06 PM by salecostel » Logged
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #339 on: February 02, 2011, 11:38:34 PM »

Se pare ca am ceva probleme cu incarcatu pozelor ,sa vad cum o rezolv??? Angry
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #340 on: February 03, 2011, 12:14:05 AM »

Deci ai piese pe masina de pe toata harta...Irlanda(Ireland eng.), Australia (pure prf.), Franta (JE pistons), USA(Pauter), Ungaria(VEMS), Japonia(Toyo|nu-mi trece prin minte altceva de la ei)  Smiley

vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #341 on: February 03, 2011, 03:14:41 PM »

Grin buna treaba Costel !  Grin multa bafta !
uite o masina aici cu slick-uri de la mickey tomphson
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=EdlmxZUhFC4&amp;feature=related" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=EdlmxZUhFC4&amp;feature=related</a>
« Last Edit: February 03, 2011, 04:06:57 PM by vladx » Logged
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #342 on: February 03, 2011, 06:42:54 PM »

Pe Oleg asta il stiu de multisor,numai ca el are motor de M3,pe cind eu am la baza un amarit de 2,7ETA de 129hp....acuma sa vedem cit va avea cind va fi gata proiectu,asta insemnid sfirstul lui martie inceputu lui aprilie,sper eu..Dupa care urmeaza rodaj,.soft,iar rodaj iar soft,.si tot asa finca puterea finala nu se va obtine din prima,se va creste boostu progresiv urmarinduse astfel evolutia mototrului si eventualele probleme ce pot aparea pe parcurs...sa speram ca vor fi cit mai putine.O mare problema va fi cum voi reusi sa pun putere jos,sau mai bine zis cit de putin voi pirdr la plecatu de pe loc.In prima faza  voi achizitiona niste slik-uri speciale de drag,si voi schimba raportu din diferential,dupa asta mai vedem in functie de cum se va comporta masina si de buget binenteles,ma voi decide ce si cum.
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #343 on: February 03, 2011, 07:20:28 PM »

mult succes si spor la treaba costel.. iti tin pumnii. Daca te pot ajuta cu ceva..orice.. sa spui Cheesy am pe stock materiale de constructii Cheesy

salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #344 on: February 03, 2011, 10:08:46 PM »

mult succes si spor la treaba costel.. iti tin pumnii. Daca te pot ajuta cu ceva..orice.. sa spui Cheesy am pe stock materiale de constructii Cheesy

Buna asta cu materialele de constructii,poate ii fac o mansarda lui Ted Wink
Stie cineva ce naiba se intimpla cu forumu asta de nu pot sa pun nici macar doua poze,care nici macar nu erau mari?Huh Huh Huh Angry
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24   Go Up
  Print  

Jump to: