xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #315 on: March 05, 2010, 01:22:58 PM » |
|
:laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #316 on: March 05, 2010, 06:34:17 PM » |
|
prescurtari peste prescurtari: Suna mai important Oil Catch Tank. Cel putin cand aud Oil Catch Tank... zic moooaaama.. Oil Catch Tank.. din aluminiu.. de la Forge. Numai cand auzi Oil Catch Tank ai si uitat ca e doar un rezervor in care se aduna reziduuri. Dar cand spui: Mi-am luat OCT .. s-ar putea sa auzi reactii de genu: Ah da. Am vazut in bazar la 15 lei :laugh: E ca si cum ai spune ca in loc de Corrado Vr6 Turbo Syncro ai Corrado VRTS. Si aici s-ar putea sa auzi reactii de genu: Am avut si eu un Passat tot asa numai ca avea si D-ul si I-ul rosu. Oricum lumea stie de la ce vine: Volan Rotopercutor Trifazat Semiautomat. Sa revenim la TED care a primit un Oil Catch Tank de toata frumusetea.
Adica ce vrei sa zici ca OIL CATCH TANK-ul meu e din bazar :hurt: :hurt: :hurt: :hurt:  ? Lasind gluma deoparte,noroc ca ninge,ca altfel as fi avut senzatia ca mi-am pus 888-urile de pomana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mas2703
|
 |
« Reply #317 on: March 10, 2010, 11:20:32 AM » |
|
K.U.T.G.W, meaning :keep up the good work! ...vad ca aprinderea si debitmetrul sunt de la 24v; si calculatorul?, injectoarele ce debit au?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #318 on: March 12, 2010, 08:13:49 PM » |
|
E ceva mai complicat decit o aprindere si un calculator.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #319 on: March 26, 2010, 06:44:35 PM » |
|
Azi au ajuns si ceasurile;voltmetru,temperatura apa,presiune benzina si preferatu meu un shift light digital  .Datorita faptului ca au venit pe la prinz(multumesc Slip),nu am reusit sa montez pina am plecat acasa decit voltmetru si shift light-ul.Citeva poze + un filmulet....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #320 on: March 26, 2010, 06:51:59 PM » |
|
Ti-ai facut singur cadouri frumoase !  Foarte frumoase ceasurile ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #321 on: April 13, 2010, 09:26:51 PM » |
|
In sfirsit am schimbat suspensia,si odata cu ea, tot ce inseamna bucse,bielete,capete de bara+pivoti.Simbata pe la 7,30 m-am apucat de treaba,ajutat de un baiet de la garaj,si cu toate ca au fost si ceva probleme,ca nu se putea altfel,am terminat treaba pe la ora 14.Momentan mai am ceva probleme pe spate,in sensul ca,i-mi bate ceva pe spate....prima data a fost din amortizoare fiind prea scurte,am lungit amortizoarele....a disparut acel zgomot,dar a aparut altul...care sper sa-i dau de capat miine  .Mai am de schimbat pe spate bucsele de teflon de la punte si grup,dupa care vreau sa dau comanda si de bucsele de la brate,care sunt tot din teflon+ca sunt si cu reglaj ca sa pot regla unghiurile pe spate,in asa fel incit rotile sa stea drepte si in felu asta sa calce pe toata suprafata cauciucului.Am sa pun si ceva poze de simbata;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #322 on: April 13, 2010, 09:30:37 PM » |
|
...........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #323 on: April 13, 2010, 10:54:34 PM » |
|
MESERIE ! ! ! :yes: :yes: :yes:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...
|
 |
« Reply #324 on: April 14, 2010, 09:55:57 AM » |
|
Phii, ce de-a mai treaba ai avut!!!
|
|
|
|
|
|
Corrado VRTS... Raise the boost and praise the Lord!
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #325 on: April 14, 2010, 11:02:57 AM » |
|
Bre, stai linistit cu cheia aia, ca-ti strici dantura. Mai bine ia si tu un catel de prin curte si fa un gratar, ca si-asa abia a trecut pastele :laugh:. Treaba buna, imi plac foarte mult bucsele reglabile. Nu stiu cata lume ia in calcul detaliile astea. Arata foarte bine ce faci tu acolo. Singurul lucru care lipseste e o emblema de VW/Audi, ca sa fie treaba buna :laugh:. Hai spor la munca, tine-ne la curent (eu prefer 12V, ca-i mai piscacios) :wounded:.
|
|
|
|
|
|
I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #326 on: April 15, 2010, 08:47:33 PM » |
|
Bai tu asta cu 12V,vezi poate iti fur emblema si o pun la mine pe masina  Am rezolvat si cu bataia de pe spate....am mai lungit amortizoarele de la 7,5cm la 9cm,si am mai pus si tampoane de cauciuc pe brat,in asa fel ca suprtul reglabil care tine arcu sa nu stea direct pe fier :yes:.Azi am montat si ces-ul vems(AFR-EGT),mi-au dat ceva bataie de cap mufele alea,dar pina la urma am reusit.Momentan i-mi arata doar AFR-ul,deoarece pt.EGT trebuie sa sudez o piulita pe evacuare undeva sub flansa de care e prinsa turbina,si e un pic mai complicat....dar o rezolvam si pe aia. :yes:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #327 on: April 16, 2010, 02:24:29 AM » |
|
daca i-ai mai pune si cateva butoane din alea sport impreuna cu multitudinea de ceasuri indicatoare pe care o ai acum adunat cu pozitia in scaune, centurile in 4 puncte, sunetul evacuarii in forja si forta cu care te tine in scaun, ai impresia ca e avion de vanatoare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #328 on: May 16, 2010, 12:40:11 PM » |
|
Asadar in drum spere Tulcea,mai exact prind Adjud in timp ce masina rula cu putin peste 200km/h :what:,sau rupt 2 tacheti,mai exact tachetii de la pistonu unu.  .Dupa cursele de la Tulcea,masina a plecat pe platforma la Bucuresti....sa luat compresia la pistoanele 2 si 6,aceasta fiind 0.Banuiala ca sau indoit citeva supape a fost comfirmata in momentul in care sa dat jos chiuloasa....mai exact supapele de la evacuare,la pistoanele 2 si 6.Intre timp am dat comanda de tacheti Heavy Duty Race(care sper sa tina),supapele cu pricina,am cumparat o chiuloasa noua as putea spune,tinind cont ca a fost data jos de pe un motor in care nu sa umblat....chiuloasa va fi portata,i se vor face scaunele la supapa ca la carte si sa speram ca treaba va fi ok.Am mai dat comanda de un set de furtune de silicon,asa ca sa fie  .Vreau sa i-mi mai cumpar un set de arcuri de supapa,dar pina acuma nu am gasit,dar mai caut.Singura problema in afara de faptu ca trebuie sa cheltui o caruta de bani pe care nu-i aveam programati pt.asa ceva,este ca nu stiu daca vor ajunge pisele comandate la timp ca sa poata fi puse pe masina,sa pot participa la etapa a 2-a  .Daca nu ne pregatim de etapa a 3-a 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #329 on: May 16, 2010, 11:33:22 PM » |
|
nu te supara. da d c ii pui alta chiulasa ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|