Old School Motorsport
February 10, 2012, 05:06:55 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 24   Go Down
  Print  
Author Topic: Proiect nou....BMW E30(ursulet)  (Read 16078 times)
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #300 on: March 01, 2010, 08:55:59 PM »

Nici azi nu am reusit sa termin masina Angry Angry Sad,asta e....treaba sta in felu urmator,daca tot am desfacut aproape toata instalatia,vreau s-o pun in ordine,sa verific toate firele sa le izolez,ca sa nu mai am probleme pe viitor,si nu e deloc treaba usoara,Noroc-ul meu ca ma ajuta un baiat de la garaj care se pricepe cit de cit la electric.Am sa va pun o poza ca sa vedeti c-am cit de desfacuta e instalatia mea....desi o parte,si anume ce de sub mocheta a fost deja pusa la loc.Azi a venit si ulei-ul(multumesc Edi),astept sa termin cu instalatia ca sa fac schimbu....am sa va mai pun o poza cu niste bucse speciale,dintr-un material aproape la fel de dur ca aluminiu,sunt bucsele de la punte si de la diferential,urmeaza sa le cumpar si pe cele de la brate(sa mai fac rost de ceva bani Wink ).Bucsele sunt special pt.curse,ceea ce inseamna ca nu vor fi prea comfortabile,tinind cont de drumurile din Iasi,dar asta e.
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #301 on: March 02, 2010, 12:28:43 AM »

Interesante bucsele astea, sunt scumpe? fata de cele normale ma refer;
Costele,nu are rost sa te enervezi, chiar daca merge incet treaba, macar merge bine,nu?  Wink

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #302 on: March 02, 2010, 12:54:00 AM »

de ce 15w50 ? si nu 10 ? atat recomanda cartea la motoarele de bmw ?
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #303 on: March 02, 2010, 01:13:37 AM »

Si eu am aceasi curiozitate, din ce stiu eu 15 este mineral iar 10 este semisintetic, si daca nu ma insel acest numar da vascuozitatea uleiului la rece iar cel de-al doilea indice ( in cazul de fata 50) da gradul de vascuozitate la temp ridicate.
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #304 on: March 02, 2010, 11:03:17 AM »

de ce 15w50 ? si nu 10 ? atat recomanda cartea la motoarele de bmw ?

Pentru ca:
http://www.motul-romania.ro/oferte/oferta.pdf

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #305 on: March 02, 2010, 09:15:42 PM »

Ca sa nu va mai chinuiti sa cititi.... MOTUL 300V Competition
15W-50
Ulei pentru motoare performante in 4 T, conceput special pentru curse profesionale, cursede anduranta, 24 ore, curse in desert, raliuri, motoare modificate a carui putere este mult superioara fata de motorul original. Ref.: PRODRIVE, Ferrari 550
Acuma sa va mai zic de azi,binenteles ca nu am terminat masina Embarrassed Embarrassed Angry,dar macar pot spune ca sunt aproape gata....asta inseamna ca,deja sunt la faza cu montat-ul la loc,iar treaba e terminata c-am in proportie de 80%.In schimb am mai facut si alt ceva decit instalatie electrica...si anume;
-am dat jos bara din fata la intercooler ,dupa care am dat jos si intercooleru si am mai decupat ceva tabla ca,mi se parea mie ca atinge
-am dat citeva gauri in bara din fata ca sa intre mai bine aeru la intercooler
-am dat si doua gauri in tabla de sub far ca sa intre aer la filtru
-vopsit bara fata
-repozitionat ceasurile....puse in loc-ul casetofonului
Azi am mai primit un pachet cu oil catch tank-ul,trebuie sa vad unde il montez Huh
Am sa pun si citeva poze de azi;
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #306 on: March 02, 2010, 09:16:53 PM »

Seria a doua;
sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
*

a.k.a Pozaru'

ss.iasi
View Profile WWW Email
« Reply #307 on: March 02, 2010, 11:20:14 PM »

Costel, nu te-ai gandit la niste clipsuri din'alea "destepte" cum avea si onofrei la 350z ? :happy:

vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #308 on: March 03, 2010, 12:07:37 AM »

foarte buna ideea cu dat gauri in bara  :educated: ! oil catch tank-ul.. nu se poate monta langa baterie ? parca tineam minte ca aveai ditamai loc.. :whatever:
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #309 on: March 03, 2010, 12:24:16 AM »

bateria acum e in spate.. iar in ditamai locul .. e ditamai wastegate-ul  :laugh: :laugh:
vezi poza cu motorul din pagina anterioara  :laugh: s-au complicat multe de cand cu turbo.. inghesuiala e cam mare..

RAZ`U
Treapta a 2-a
*

BMW runs my hart, but Nissan drift`s it

View Profile
« Reply #310 on: March 04, 2010, 12:15:31 AM »

desteapta treaba cu gaurelele... nu vrei sa imi imprumuti si mie freza....ca eu nu am reusit sa dau gauri cu ce am decat in plastice, la metal nu a rezistat....
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #311 on: March 04, 2010, 12:22:05 PM »

Mmmm, arata bine! Si gaurile... si OCT-ul! Mmmm.... Hai...Pfffssstttsstttsssttt, de-aici!

Corrado VRTS...
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #312 on: March 04, 2010, 09:07:04 PM »

Treaba pe saptamina asta am c-am terminat-o,azi am pus si semnalizarile,miine sper sa montez si OCT-ul(multam edi pt.prescurtare),asa ca ne vedem miine seara.
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #313 on: March 05, 2010, 02:27:47 AM »

prescurtari peste prescurtari: Suna mai important Oil Catch Tank. Cel putin cand aud Oil Catch Tank... zic moooaaama.. Oil Catch Tank.. din aluminiu.. de la Forge. Numai cand auzi Oil Catch Tank ai si uitat ca e doar un rezervor in care se aduna reziduuri. Dar cand spui: Mi-am luat OCT .. s-ar putea sa auzi reactii de genu: Ah da. Am vazut in bazar la 15 lei  :laugh: E ca si cum ai spune ca in loc de Corrado Vr6 Turbo Syncro ai Corrado VRTS. Si aici s-ar putea sa auzi reactii de genu: Am avut si eu un Passat tot asa numai ca avea si D-ul si I-ul rosu. Oricum lumea stie de la ce vine: Volan Rotopercutor Trifazat Semiautomat. Sa revenim la TED care a primit un Oil Catch Tank de toata frumusetea.
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #314 on: March 05, 2010, 10:58:46 AM »

Dom'le, cand omu' are dreptate... are!

Corrado VRTS...
Pages: 1 ... 19 20 [21] 22 23 24   Go Up
  Print  

Jump to: