E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #30 on: April 21, 2008, 10:17:21 PM » |
|
 OMG  Costele...bafta multa...sloganul clubului ti se potriveste de minune...pasiunea nu cunoaste limite si tu demonstrezi asta in tot ceea ce faci ! Mult spor si asteptam pozele...etapei viitoare  :yes:  Show must go on !
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #31 on: April 22, 2008, 12:59:58 AM » |
|
Totul arata asa de nou si strauceste. Ahh si chiar ca nu mai arata a ursulet:) nu mai are botic:) Intrebare: Ce izolator o sa folosesti la capota in locul unde a fost buretele ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #32 on: April 22, 2008, 08:29:27 PM » |
|
Nu stiu ce am sa pun pe interiorul capotei.....eu sper ca tot burete cum a avut din fabrica.Sa vedem daca reusesc sa imi aduca baietii de la magazinul unde imi comand marfa.Apropo de marfa,azi am mai venit cu o sacosa mare de la magazin.Un multumesc lui Slip ca m-a ajutat sa o car.E singura zi de vreo doua saptamini incoace cind ma duc la magazin si doar aduc marfa si nu mai comand nimica.In sacosa aveam:2 bucati aripi,2 bucati discuri fata ventilate si striate,2 burdufe planetara (grup),4 bucati tampoane arcuri spate(2 sus,2jos).Am sa pun poze cu ce am adus de la magazin + poze cu ce am mai facut azi la masina.Inainte de a pune poze sa va zic ce am mai facut azi.Am terminat de curatat aripile interioare,dupa care am astupat cu sudura micile gauri de rugina.....dupa care am degresat bine totul si am dat cu un grund pe baza de zinc( 85% zinc).Dupa ce s-a uscat am aplicat din belsug antifon.Pina miine numai bine se usuca si ma pot apuca de montat suspensia fata.Abia astept  . Si acuma pozele;
|
|
|
|
« Last Edit: April 22, 2008, 09:39:49 PM by slip »
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #33 on: April 22, 2008, 08:42:06 PM » |
|
Bineinteles ca am facut eu ce am facut si pozele tot nu au aparut :laugh: :laugh: :laugh:.A,am uitat sa zic ca mi-a venit si toata grila fata.
|
|
|
|
« Last Edit: April 22, 2008, 09:40:49 PM by slip »
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #34 on: April 22, 2008, 09:48:58 PM » |
|
In sacosa aveam:2 bucati aripi,2 bucati discuri fata ventilate si striate,2 burdufe planetara (grup),4 bucati tampoane arcuri spate(2 sus,2jos).
Bah..da mare mai era sacosa aia !!! :laugh: :laugh: :laugh: Au incaput o gramada ! chiar si aripile : :yes: :tease: Ma bucur ca am putut ajuta cu ceva... chiar si cu ceva mic Sper sa termini mai repede masinuta...sa ma scoti la o plimbare Vineri... speram sa ai fata ! :yes: mult succes si spor la treaba !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #35 on: April 23, 2008, 01:13:53 AM » |
|
Ce super e cu poze ... o vedem cum creste usor si sigur... Vad numai lucruri minunate pentru ursuletul mic ce devine usurel mare mare:) sa nu cumva sa ratezi vreo etapa... Felicitari pentru simtul de raspundere pe care il depui in tot ceea ce faci!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #36 on: April 23, 2008, 08:02:47 PM » |
|
Azi am mai venit cu o sacosa.....micuta de data asta  .In ea aveam : cablurile de la frina de mina(momentan ramin pe frina de mina clasica),slafurile de pe fata+lichid de frina.Nu stiu daca ati observat dar tot sistemul de frinare a fost comandat pe original cum a fost dotata masina din fabrica.Adica....discuri frina (fata,spate ),slafuri fata spate,cabluri frina de mina,kit de reparatie etriere(fata,spate),lichid frina.Toate sunt marca Ate,produse in Anglia. Cum imi propusesem azi am reusit sa montez suspensia cu tot cu discuri,etriere si placute.Miine ii pun rotile si trec mai departe.Adica ma mut cu lucru spre spatele masinii,unde am de schimbat puntea spate cu totul.Puntea e pregatita,cu bucsele schimbate,antifonata...asteapta doar sa fie montata.Oricum inainte de a ma apuca de spate vreau sa arunc o privire si pe dedesubt.Asta mai mult ca sigur ca ma va face sa ridic masina pe lateral.Vineri ar trebui sa imi vina si bara fata(la care nu am sa va pun poze ca sa nu stric surpriza  ).Tot vineri ar trebui sa imi vina si farurile de la In.Pro.Asa ca nu duc lipsa de treaba pe saptamina asta :yes: :yes:. Nu va faceti griji cu aparatoarea din spatele discurilor,nu le-am vopsit fiindca am comandat altele noi numai ca nu au venit.Le voi schimba cind vin cele noi. Si acuma vreo citeva poze de azi:
|
|
|
|
« Last Edit: April 23, 2008, 09:58:42 PM by slip »
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #37 on: April 23, 2008, 10:23:59 PM » |
|
Clar ca nu prea te joci!:P Banuiesc ca etrierele o sa fie vopsite cumva, acuma ca arata atat de bine, cat despre discuri nu am ce comenta sunt mai mult decat superbe. Intrebarea care ma framanta:P este de ce cei de la BMW au pozitionat inclinata suspensia ( arc amortizor) spre deosebire de alte masini inclusiv a mea care este cu amortizoarele perfect orizontale?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #38 on: April 23, 2008, 11:57:29 PM » |
|
incepe sa semene cu threadurile alea de pe forumurile din strainatate, unde luau baietii o masina in paragina si la sfarsit iesea una de expozitie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mas2703
|
 |
« Reply #39 on: April 24, 2008, 09:06:28 AM » |
|
vis a vis de treaba aia de pe interiorul capotei pot sa ti dau una in perfecta stare de la unul din 7 arii mei cu tot cu nituri de plastic...nu cred ca necesita mari modificari! daca vrei sa vezi suna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #40 on: April 24, 2008, 06:42:33 PM » |
|
Binenteles ca ma intereseaza.....numai ca la mine se lipeste nu e cu nuturi din plastic.Dar poate se lipeste.Vorbim vineri.Oricum ar fi multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #41 on: April 24, 2008, 08:34:50 PM » |
|
Mai Costele sa iti ajute Dumnezeu ca vad ca ai ambitie nu gluma!!
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #42 on: April 24, 2008, 11:50:19 PM » |
|
si bani deasemeni :laugh: nenea, de ci mii geci mii :hurt:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #43 on: April 26, 2008, 05:02:29 PM » |
|
Salutare oameni buni.Scuze ca nu am mai postat,dar asta nu inseamna ca nu am mai facut treaba la masina.Si acuma sa va zic ce sa mai intimplat.Am antifonat aripile pe interior.am vopsit etrierele si aparatorile din spatele discurilor,am aerisit frinele pe fata si am montat rotile.Azi am scos in sfirsit caprele de sub masina si am lasat-o pe pamint.Frumos sentiment sa nu o mai vad asa de cocotata.M-am apucat sa pozitionez bara fata....treaba care sa dovedit mult mai complicata de cit mas fi asteptat.Fusta de tabla din spatele barei avea o anumita forma din fabrica.Forma care nu se mai potreivea cu bara mea cea noua....si aici ma refer la partea de jos.Cind te uitai la bara din fata masinii se vedea fusta de tabla prin gaurile din bara.Asa ca a trebuit sa pun mina pe marker si sa ii trasez noi forme.Dupa ce am facut desenul pe fusta am pus mina pe fai si am trecut la taiat.In toata treaba asta am taiat si un pic din deget...dar asta e arta cere sacrificii :hurt: :hurt: :hurt:.A mai trebuit sa confectionez doua bucati de tabla pe post de distantiere,care tine fusta prinsa de caroserie in partea de jos.Mi-a luat ceva timp sa le fac.A trebuit sa fac masuratori,dupa care proba pe masina si din nou masuratori,ajustari si din nou proba.A trebuit sa fac treaba asta de mai multe ori finca in functie de aceste ajustari se da linia finala a barei.Dupa ce am reusit sa le fac pe placul meu,a trebuit sa le sudez de fusta si sa le prind cu suruburi de caroserie.Am reusit tot azi sa pun si aripa de pe stinga(multumesc lui slip de ajutor).Am pus-o doar peovizoriu sa vad cam care ar fi garda suspensiei fata de roata.Sunt destul de multumit de distanta.....totusi reglajul final al suspensiei il voi face in momentul in care voi monta definitiv bara,finca garda la sol o voi face si in functie de distanta dintre bara si asfalt.Degeaba e mica distanta aripei fata de roata daca dau cu bara de asfalt.Asa ca?Oricum suspensia e foarte rigida,am incercat sa ma apas pe aripa ....nici nu se misca.Chestia asta ma bucura.....totusi trebuie sa fac o vizita la dentist inainte de a iesi cu ea la strada ca,sa imi fixez mai bine plombele de la masele :laugh: :laugh: :laugh:.Cam asta pt.moment.Tinind cont ca vine pastele,ocazie cu care va urez la toti un PASTE FERICIT SI SANATATE,nu voi mai avea ce sa va povestesc despre masina.Sper ca pe la sfirsitul saptaminii ce vine sa am noutati.Era sa uit ...azi au venit si farurile. Acuma am sa va pun ceva poze din zilele astea:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #44 on: April 26, 2008, 05:24:31 PM » |
|
Prea tari farurile abia astep sa o vad cum clipeste:P. Cat despre munca depusa ... pentru a te apropia de perfectiune trebuie in primul rand rabdare...
Spor in toate si mai ales ... UN PASTE FERICIT! alaturi de cei dragi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|