Cum zice si titlul,BMW E30....proiect nou.M-am hotarit sa incep acest proiect, la care voi pune accentul mai mult pe parte de putere,fata de tuning exterior cum a fost la proiectul honda prelude.Binenteles ca nici exteriorul nu va fi neglijat de tot

,dar imi voi canaliza toata energia pe punerea citor mai multi hp pe aceasta masina....sper sa reusesc.Stiu ca nu va fi usor, dar, cu rabdare cu multaaaaaa rabdare si foarte multa munca,sper sa reusesc.Mai stiu ca acest proiect va fi unul de lunga durata :|.Am inceput prin achizitionarea unor piese care imi lipseau sau care nu erau bune de a ramine pe masina.M-am hotarit sa schimb tot ce inseamna bucse,capete de bara,bielete,pivoti,rulmenti de la roata,flansele de la amortizoare,placute,saboti frina de mina,slaufuri de frina,am vrut sa schimb si cablurile de la frina de mina dar,am renuntat finca vreu sa mi\odific frina de mina prin instalarea unei frini de mina hidraulice(sper sa reusesc).Ca si modificari fata de ce avea masina in momentul in care am cumparato ar mai fi;am achizitionat o servo directie(pompa servo,caseta de directie,conductele,vasul pt.lichid-ul de servo),etriere fata pt,discuri ventilate(masina avea discuri pline),puntea spate echipata cu brate cu discuri de frina(masina avea frina pe tambur).geamuri elecrtice si inchiderea centralizata(am luat portierele cu totul ce e mai simplu).Am dezechipat puntea spate si bratele de pe punte pe care le-am curatat,degresat,si vopsit cu o vopsea bituminoasa,rezistenta la lovituri(un fel de antifon).Alte piese pe care le-am mai comandat pina acuma ar fi;suspensia reglabila(fata,spate)de la KW,care o astept de aproape o luna

,bara fata,pragurile,farurile,semnalizarile din bara,semnalizarile de pe aripa,bara dintre amortizoare(strut-bar),discuri perforate fata spate.Cam asta ar fi pina acuma,daca am omis ceva mai revin pe parcurs.Aaaaaaaaaaaaa.....scuze dar am uitat sa prezint masina. ???Masina e BMW E30 din 90,cupe,motor 2,7 nu stiu exact citi hp are....fostul proprietar zice ca are 190,eu nu stiu ce sa zic ca,masina era sub orce critica in ceea ce priveste susoensia si directia si nu am apucat sa o probez pina in momentul in care am treas-o pe dreapta.Daca nu are 190 atunci ar terbui sa aiba vre-o 120si ceva si o voi face eu sa ajunga la 190+ceva

.Am sa pun niste poze,cu promisiunea de a pune mai multe poze pe parcurs ce proiectul va inainta.