Old School Motorsport
February 10, 2012, 03:30:22 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 24   Go Down
  Print  
Author Topic: Proiect nou....BMW E30(ursulet)  (Read 16074 times)
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« on: April 15, 2008, 08:26:06 PM »

Cum zice si titlul,BMW E30....proiect nou.M-am hotarit sa incep acest proiect, la care voi pune accentul mai mult pe parte de putere,fata de tuning exterior cum a fost la proiectul honda prelude.Binenteles ca nici exteriorul nu va fi neglijat de tot Wink Wink,dar imi voi canaliza toata energia pe punerea citor mai multi hp pe aceasta masina....sper sa reusesc.Stiu ca nu va fi usor, dar, cu rabdare cu multaaaaaa rabdare si foarte multa munca,sper sa reusesc.Mai stiu ca acest proiect va fi unul de lunga durata :|.Am inceput prin achizitionarea unor piese care imi lipseau sau care nu erau bune de a ramine pe masina.M-am hotarit sa schimb tot ce inseamna bucse,capete de bara,bielete,pivoti,rulmenti de la roata,flansele de la amortizoare,placute,saboti frina de mina,slaufuri de frina,am vrut sa schimb si cablurile de la frina de mina dar,am renuntat finca vreu sa mi\odific frina de mina prin instalarea unei frini de mina hidraulice(sper sa reusesc).Ca si modificari fata de ce avea masina in momentul in care am cumparato ar mai fi;am achizitionat o servo directie(pompa servo,caseta de directie,conductele,vasul pt.lichid-ul de servo),etriere fata pt,discuri ventilate(masina avea discuri pline),puntea spate echipata cu brate cu discuri de frina(masina avea frina pe tambur).geamuri elecrtice si inchiderea centralizata(am luat portierele cu totul ce e mai simplu).Am dezechipat puntea spate si bratele de pe punte pe care le-am curatat,degresat,si vopsit cu o vopsea bituminoasa,rezistenta la lovituri(un fel de antifon).Alte piese pe care le-am mai comandat pina acuma ar fi;suspensia reglabila(fata,spate)de la KW,care o astept de aproape o luna Cheesy Cheesy Cheesy,bara fata,pragurile,farurile,semnalizarile din bara,semnalizarile de pe aripa,bara dintre amortizoare(strut-bar),discuri perforate fata spate.Cam asta ar fi pina acuma,daca am omis ceva mai revin pe parcurs.Aaaaaaaaaaaaa.....scuze dar am uitat sa prezint masina. ???Masina e BMW E30 din 90,cupe,motor 2,7 nu stiu exact citi hp are....fostul proprietar zice ca are 190,eu nu stiu ce sa zic ca,masina era sub orce critica in ceea ce priveste susoensia si directia si nu am apucat sa o probez pina in momentul in care am treas-o pe dreapta.Daca nu are 190 atunci ar terbui sa aiba vre-o 120si ceva si o voi face eu sa ajunga la 190+ceva Wink Wink Wink.Am sa pun niste poze,cu promisiunea de a pune mai multe poze pe parcurs ce proiectul va inainta.
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #1 on: April 15, 2008, 08:29:00 PM »

Nu gaseam restul pozelor....scuze;
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #2 on: April 15, 2008, 08:58:33 PM »

eeeee, asa mai merge partenere, vad ca te-ai bagat tare pe ea; felicitari pt achizitie, abia astept sa vad proiectul terminat Cheesy, vezi ca avem cu totii incredere in tine!! si daca ai nevoie de ajutoare, striga , si noi te auzim!! Inca odata Felicitari pentru masina Cheesy ( e cumva nokia e30 ala vechi? :laugh: ) vreau si eu unu de ala
 :yes:

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #3 on: April 15, 2008, 08:59:05 PM »

Bravo Costele.. cu tupeu Cheesy Asteptam sa vina bara fata.. cu nerabdare Tongue
(speram sa ajunga in timpul spus dar dupa suspensii..daca ma intelegi  Wink )
Ce sa zic.. stiu masina... ti-am zis ca te ajut cu ce pot daca ai nevoie.. si tot asa Tongue

Mult succes in continuare si sanatate.. ca sa te poti ocupa de ea. Pun pariu ca o sa fie mai tare ca Honda si printre cei mai frumosi Ursi daca nu din tara...macar din Moldova. Cu timpul le faci pe toate.... :yes:

Succes pe toata liniuta si .. sa se invarta vibrochenul la treaba.. Cheesy
« Last Edit: April 15, 2008, 09:45:05 PM by slip » Logged

mas2703
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #4 on: April 15, 2008, 09:14:57 PM »

:yes:yuu re touching my heart , man :tease:
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #5 on: April 15, 2008, 11:42:51 PM »

iti urez multa bafta cu bmw ! sa-ti pui mult suflet pe masina ca si honda! si fara inccidente! asteptam s-o vedem LIVE!
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #6 on: April 16, 2008, 12:19:45 AM »

Noh am ramas uiti asa  Shocked...ft tare si mult succes in continuare.... multe piese, mult devotament... si ce fain sa il vedem pe Costel la munca caci pana acum te vedeam cu produsul finit.

Tot respectul!

asteptam cu nerabdare poze pentru fiecare etapa mai  mare...
ZyZ
Guest
« Reply #7 on: April 16, 2008, 08:40:49 AM »

Costele, ma simt onorat sa fi stiut de noul tau proiect mai devreme. Iti urez toata bafta din lume si n-am nici un dubiu c-o sa iasa ceva fain. Iti doresc sa-ti reuseasca tot ce ti-ai propus (in primul rand sub capota) si sa speram ca (daca-mi iese si mie mutarea) vom fi macar 3 masini cu totul reinventate care sa reprezinte cu succes Old School Motorsportul. Se pare ca tu si Costan veti fi singurii de vita nobila, noi ceilalti vom fi doar Frankensteini fassssaiti. Asa sa fie.  :yes:
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #8 on: April 16, 2008, 09:35:39 PM »

Eeehh... Costele...  :scared:

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #9 on: April 17, 2008, 12:37:37 AM »

imi place de costel ca nu se joaca: nu lasa nimic la voia intamplarii, pune totul nou pe ea. am observat ca sudai ceva pe la bratele de pe fatza. ce era rupt ? spor la treaba
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #10 on: April 17, 2008, 08:21:43 AM »

Va multumesc pt.urari si incurajari,sper sa imi iasa tot ce imi doresc din aceasta masina.Cum am mai spus nu va fi usor,sunt perfect constient de asta.Dar sa spun drept nici nu imi doream sa fie usor.Atunci unde ar mai fi toata frumusetea si distractia.Prietenii stiu de ce Wink Wink.Cu cit e mai greu cu atit e mai frumos...nu? :hungry: :hungry:.Vreu sa mai multumesc lui Edi pentru-ca mia tinut companie de la Bucuresti la Iasi cind am luat masina si finca sa chinuit sa ingramadeasca in masinuta lui plina de pepsi si puntea mea de pe spate.Un multumesc si lui Slip pt.poze si mai ales finca ma ajutat sa comand bara fata(sa traiasca contul).
mas2703
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #11 on: April 17, 2008, 08:41:30 AM »

costele motorul tau seamana f mult cu 3.5 ul meu , are cursa mare la piston si accentul e pus pe cuplul motorului si de aia are numa' 120 cai
o sa ai un pic de chinuit cu el dar sunt mai mult decat convins de rezultat ! mult succes si spor Cheesy
ZyZ
Guest
« Reply #12 on: April 17, 2008, 10:56:48 AM »

Aprindere...din cate stiu eu asta e cuvantul magic ca sa zamisleasca si restul calutilor.  :blindfold:
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #13 on: April 17, 2008, 11:37:35 AM »

:sick:.... sa zamisleasca...   :pray:...

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
ZyZ
Guest
« Reply #14 on: April 17, 2008, 12:03:58 PM »

Fell the spirit, man ! Hai, ce Dumnezeu !  :laugh:
Pages: [1] 2 3 ... 24   Go Up
  Print  

Jump to: