Sheitan si Kiwa
Treapta 1
|
 |
« on: April 10, 2008, 09:39:42 AM » |
|
La multi ani si sa-ti mearga bine! Am uitat ca IERI a fost ziua ta, dar promitem :yes: ca noi o sa te ajutam la proiectele tale furandu-ti sculele, rontaindu-ti furtunele, cablurile, mufele si tot ce ai tu mai bun pe langa masina. La multi ani si sanatate, ca noi o sa le-ncoltim :canadian: pe toate!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #1 on: April 10, 2008, 09:59:21 AM » |
|
Ah..damn.. nu stiam ca e ziua lui Edi... :what: La multi ani moshu'  Sa cresti mare :laugh: sanatos si cu spor la treaba. Vad ca Sheitan si Kiwa deja s-au trezit si ti-au urat la multi ani ..  stim noi cine a scris  :laugh: La multi ani !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sheitan si Kiwa
Treapta 1
|
 |
« Reply #2 on: April 10, 2008, 10:24:12 AM » |
|
Ah, trebuia sa-i multumim lui Costel ca i-a dat ieri telefon lui Edi si i-a urat "la mai multe pistoane prinse in vilbrochenul vietii!"... Eh, nu chiar asa, dar aproximativ!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #3 on: April 10, 2008, 10:46:37 AM » |
|
Pentru toate visele implinite si pentru cele ce vor urma sa se implineasca, un sincer LA MULTI ANI de impliniri!!!! si un CIOC din cea mai buna sampanie virtuala alaturi de scuzele de rigoare cu privire la amnezia de ieri:)
Fie cheia de 10 si surubelnita in stea sa-ti fie alaturi in fiecare zi si picaturile de transpiratie sa se transforme in serpisori de evacuare si BOV pe ceea ce va urma, fie ca the next sa fie the best,
Ps. Multumim Sheitan si Kiwa ca ne-ati trezit:P!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #4 on: April 10, 2008, 11:13:18 AM » |
|
La multi ani ! multa sanatate !si noroc in viata!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #5 on: April 10, 2008, 12:07:31 PM » |
|
Hai Multi Ani Edi, si sa realizezi mai mult decat ti-ai pus in plan sa realizezi. Si pana la sfarsitul anului sa avem cel mai rapid Corrado din Europa, chiar aici, in Iasi, in Old School Motorsport.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bogdanel
Treapta a 2-a
te prind din urma
|
 |
« Reply #6 on: April 10, 2008, 12:57:15 PM » |
|
LA MULTI ANI.MULTA SANATATE SI TOT CETI DORESTI TU (ADICA CTZI MAI MULTI CAI)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
The Bear is gonna get you...
|
 |
« Reply #7 on: April 10, 2008, 01:41:17 PM » |
|
Un calduros la multi ani si multa santate. De multi cai, nu cred ca are rost sa mai pomenesc ca astia iti vin oricum, la cat muncesti pentru ei.
|
|
|
|
|
|
Old School MotorSport, for now, for ever.....
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #8 on: April 10, 2008, 03:11:05 PM » |
|
cel mai rapid Corrado din Europa, chiar aici, in Iasi, in Old School Motorsport.
:laugh: Ce misto a sunat in mintea mea..  ca la Surprize Surprize... acum..astazi..in aceasta seara.. rudele tale...sunt aici..acum.. la noi in studio :laugh: aplauze  :gum: :butt:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #9 on: April 10, 2008, 08:54:22 PM » |
|
Mai bine mai tarziu decat deloc nu ? La multi ani si din partea mea si spor la terminarea corraptor-ului, si de ce nu inceperea unui alt proiect, daca se doreste acest lucru. Toate gandurile bune.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cip
Guest
|
 |
« Reply #10 on: April 10, 2008, 10:23:44 PM » |
|
La multi ani si mult spor in tot ceea ce iti propui sa realizezi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #11 on: April 10, 2008, 10:31:25 PM » |
|
La Multi Ani Edi!! Iti urez multa sanatate si fericire, si bineinteles implinirea visului tau  , stim cu totii ca meriti asta!! LA MULTI ANI!!
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
Sheitan si Kiwa
Treapta 1
|
 |
« Reply #12 on: April 11, 2008, 10:15:13 AM » |
|
Edi e la birou, dar ne-a dat noua comanda "Multumiti, mars!" Asa ca... Multumim, ham!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #13 on: April 11, 2008, 05:56:27 PM » |
|
Jur ca-i facem membri de onoare pe astia doi, prea tari cutii :yes:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mas2703
|
 |
« Reply #14 on: April 11, 2008, 06:04:27 PM » |
|
multi ani si multe bucurii ! berbecule... :yes: o sa tin minte aniversarea ta ca e in acceasi zi cu a lu' tata si nu de alta da ieri am desfundat vreo doua sampanii ; iaca acu' ma gandesc si la tine !
|
|
|
|
« Last Edit: April 11, 2008, 06:06:49 PM by mas2703 »
|
|
|
|
|
|