slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« on: March 22, 2008, 11:27:05 AM » |
|
Aseara in jurul orei 1 a avut loc un accident foarte grav pe Copou ! Un Passat alb IS 99 RCF cobora Copoul cu viteza extrem de mare , cei prezenti la locul accidentului spuneau ca avea in jur de 200 km/h. Un martor care aproape a fost acrosat de Passat-ul care facea manevre de depasire cand pe partea sa de mers , cand pe contrasens, spunea ca Passat-ul avea sigur peste 170 km/h. Acum..parerile sunt impartite. Ba avea 200...ba nu avea. Cica politistii au vazut acul blocat pe la 200 km/h. Vom afla cat de curand. Passat-ul a incercat sa depaseasca pe contrasens si l-a furat linia de tramvai. La viteza aia..cred si eu.. :| A intrat in derapaj vreo 20m si s-a izbit violent de un copac de pe partea dreapta, cu botul si portiera soferului. Motorul s-a desprins pur si simplu cu tot cu cardan si s-a oprit la cativa metri de masina. Peste tot numai bucati de masina. Spoilerul fata era la cativa metri mai la vale aproape intact. Unul din faruri la fel..a fost aruncat in vale la peste 10 metri de masina. Din poze o sa intelegeti mai mult. Soferul cica avea pulsul slab. Dar cand am ajuns eu, cei de la ambulanta incercau de ceva vreme sa-l aduca la viata. Ceilalti 2 pasageri nu au murit dar se spunea ca au picioarele zdrobite. Daca sunt martori sau macar in cunostinta de cauza din cei care citesc aceste randuri.. ii rog sa posteze ce stiu despre accident. O sa mai revin cu detalii daca mai aud ceva....
Pozele le pun imediat ce imi rezolv problema cu calculatorul :embarrass:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #1 on: March 22, 2008, 11:38:51 AM » |
|
Groaznic:((( stii ca ti-am zis eu in fundatie ca politia isi face treaba mai sus si u ... m-ai intrebat ... Un passat alb era pe acolo? Ce pot sa mai zic.. 200  om inconstient, ma intreb de la 200 cum avea de gand sa puna frana luand in calcul si panta care este acolo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gumex
Treapta 1
|
 |
« Reply #2 on: March 22, 2008, 12:19:28 PM » |
|
Se spune ca soferul si'a revenit. Din moment ce i s'a facut resuscitare atata timp...inseamna ca avea puls. Am vazut unul din pasageri,cand a fost urcat in masina S.M.U.R.D.-ului. Avea gatul pus in ghips...in rest omul se misca,vorbea...(isi misca picioarele). la cum era "garata" masina intre stalp si copac,eu presupun ca urca. Nu prea avea cum sa coboare la cum arata masina. Parerea mea. Asteptam sa vedem ce spun reporterii la T.V.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bogdanel
Treapta a 2-a
te prind din urma
|
 |
« Reply #3 on: March 22, 2008, 01:41:10 PM » |
|
da nu a scapat cica a murit.asa se v b pe automotorclub.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #4 on: March 22, 2008, 01:53:39 PM » |
|
pacat..eu am auzit de la un prieten de al lui taicmiu adica..e doctor la cfr..si soferu era pacientu lu doctorul..si s-a stins in viata..condoloante !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #5 on: March 22, 2008, 03:12:02 PM » |
|
Eu ce pot sa zic... am ajuns si eu pe acolo dupa putin timp de la accident, m-am intalnit cu un prieten care cobora copoul si mi-a zis ca l-a depasit pasatul pe contrasens cu o vitez foarte mare si probabil ca a vrut sa schimbe banda virand brusc spre dreapta, apoi masina a derapat vreo 20 metri in fatza prietenului meu intrand in acel copac si apoi.... nu se mai intelegea nimic din masina... despre sofer ce pot sa zic, inca nu stiu daca e in viatza dar pot sa zic ca s-au chinuit acolo medicii in jur de o ora sa il readuca la viata, sper sa traiasca!
gumex, omul cu pasatul cobora copoul, nu il urca!
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #6 on: March 22, 2008, 03:31:40 PM » |
|
Stire de ultima ora..... Dupa cum s-a mai spus in masina erau 4 oameni: soferul a murit, pasagerul din dreapta nu are mai nimic(incredibil) , iar ceilalti doi din spate inca sunt in coma.... 
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #7 on: March 22, 2008, 09:33:37 PM » |
|
facem reclama la amc mai nou? :what: :suspious: daca vrei sa scrii ceva de acolo.. pune frumos citat si sursa ca nu se supara nimeni..
p.s. passatul cobora..si s-a izbit cu partea stanga in copac si s-a intors ... cum s-a vazut si la fata locului..motorul era aruncat din cauza impactului deosebit de violent.. - iar soferul nu avea puls.. ca altfel il duceau direct la spital.. ci incercau sa il readuca la viata .. si s-au straduit cat au putut de mult.. o sa pun si un filmuletz cu ambulanta in care se facea resuscitarea ...
POZE !
|
|
|
|
« Last Edit: March 22, 2008, 09:52:04 PM by slip »
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #8 on: March 22, 2008, 09:59:37 PM » |
|
alte poze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #9 on: March 23, 2008, 02:39:32 AM » |
|
Din pacate ma grabeam si am uitat sa fac asta, nu era reclama de nici un fel nu mai sari ca aschia....  Incredibile pozele..... in ce hal a ajuns passatul... dar totusi... tind sa cred ca nu avea aprx 200 ci mai putin altfel s-ar fi spulberat cu totul. Oricum unul dintre cele mai groaznice accidente...am ramas marcat de faza cu motorul....
|
|
|
|
« Last Edit: March 23, 2008, 02:53:14 AM by mercurry »
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #10 on: March 23, 2008, 01:47:57 PM » |
|
 Poata a apucat omu' sa mai franeze nitzel inainte de coliziune...oricum...la cum arata mashina... :| no comment...am zis-o...si repet...sunt multi prea multi asa-zisi soferi care nu constientizeaza ca in momentul in care ai pasageri in mashina..viatza lor depinde in principal de atitudinea,actiunile,reflexele soferului....Nu viteza ucide...ci inconstientza unora care nu stiu cand si unde sa o "foloseasca" :| 
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
bogdanel
Treapta a 2-a
te prind din urma
|
 |
« Reply #11 on: March 23, 2008, 09:57:18 PM » |
|
daca stiti este si o zicala care se refera la arme```Armele nu ucid oameni , ci oamenii ucid oameni``` si de asta cred ca e buna si pentru masini,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|