salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #30 on: March 29, 2008, 04:01:05 PM » |
|
Desi m-am retras,de dragul trecutului vreau sa zic si eu ceva....asta in cazul in care mi se permite....si in speranta ca,ce zic eu mai are vre-o importanta pt.voi.Cum a zis si xex si cum am zis si eu, voi urmari evolutia evenimentelor din club nu din curiozitate sau lipsa de ocupatie ca, slava domnului dar am cu ce sa imi ocup timpul,ci pur si simplu chiar ma intereseaza soarta clubului si binenteles a membrilor.Lucrurile nu stateau bine nici cind am plecat eu din club(asta in ceea ce ma priveste),dar acuma au luat-o rau de tot.Asa ca inca cit nu e prea tirziu,eu propun ceva.....binenteles cu riscul de a ma repeta,daca mi se permite sa propun ceva.Deci....eu zic ca vinerea ce vine sa ne intilnim TOTI membri si fosti si nominalizati si actuali,repet TOTI.Hai sa dam dovada de maturitate si daca acest club a insemnat ceva sau inca mai inseamna ceva pt.fiecare dintre noi sa facem un efort si sa ne adunam cu TOTII vinerea ce vine si sa incercam sa aducem clubul pe linia de plutire.Asa ca avem o saptamina la dispozitie sa ne organizam programul in asa fel incit sa nu fim nevoiti sa venim cu scuze puerile ca,nu stiu unde a trebuit sa ma duc ca,nu am avut timp etc.Eu spre exemplu trebuia sa plec la munte de vineri dimineata...si am aminat plecarea cu o zi pt.a fi prezent vineri seara.Sper sa nu imi para rau si sa fim numai vre-o 3-4 vineri seara.Asa ca hai sa lasam orgoliile la o parte si sa punem clubul acolo unde ii e locul.Mai propun o chestie,defapt doua;prima ar fi sa incetam cu discutiile pe tema asta pina vineri seara la intilnire asta ca sa nu se mai inflameze si mai mult spiritele si sa nu stricam mai mult decit deja sa stricat;si a doua chestie sa facem nu stiu cum sa zic un loc in care doar sa ne anuntam prezenta pt.vinerea ce vine,asta ca sa vedem pe cine ne putem baza si cu ocazia asta vedem si cine mai pretuieste acest club.Deci incaodata...VA ROG SA FACETI UN EFORT SI SA STRINGEM RINDURILE.Caracterele puternice la greu se vad.Va salut PRIETENI si sper sa ne vedem vineri seara.Inca odata imi cer scuze daca am fost deplasat cu postul ci cu ceea ce am propus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #31 on: March 29, 2008, 07:48:21 PM » |
|
Mare dreptate ai Costele! Sunt si eu de acord ca vineri sa ne intalnim cu TOTII undeva si sa rezolvam cumva toate problemele astea! V-am pupat, un weekend placut!!
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #32 on: March 29, 2008, 10:29:02 PM » |
|
Corect ! si eu sunt de acord sa ne intalnim cu TOTI TOTI ! hai sa lasam discutiile de aici! si discutam cu toti vineri ! si nu uitati ce a zis Costel "VA ROG SA FACETI UN EFORT SI SA STRINGEM RINDURILE"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...
|
 |
« Reply #33 on: March 31, 2008, 05:14:09 PM » |
|
Ei! Alo! De unde si pana unde centrifugarea asta? Pe vremea mea lumea se mai batea pentru ceea ce erau pe cale sa piarda. Dar nu mai zic nimic, pastrez pentru vineri.
In ceea ce priveste intalnirea de vinerea asta... Foarte bine! Propunerea ta, Costel, mai da o sansa Clubului. Am sa incerc si eu sa ajung vineri seara, asa cum incerc de fiecare data, dar nu prea reusesc. De data asta am sa incerc mai tare... De data asta am pentru ce!
Am si o propunere complementara: poate ca ar trebui sa ne intalnim intr-un loc mai discret, sa ne putem spala rufele in afara spoturilor de seminte ale taximetristilor, de exemplu.
|
|
|
|
|
|
Corrado VRTS... Raise the boost and praise the Lord!
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #34 on: March 31, 2008, 06:22:33 PM » |
|
O sa incerc sa ajung si eu , si mi se pare ft buna propunerea lui Edy! Respect!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #35 on: March 31, 2008, 09:38:08 PM » |
|
am citit si eu tot ce s-a scris si sunt fffff bucuros si deja incep sa vad viitorul osms-ului extraordinar:D P.S.: vin si cu o propunere pt. vineri, ce-ar fi sa ne vedem la motel in parcare? ar fi o idee buna? asteptam pareri si propuneri  V-am pupat!!
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #36 on: March 31, 2008, 10:01:16 PM » |
|
am o parere..la plopi fara sotii..in parcare acolo..sau pe acolo..avem banci.oricum..nu conteaza oriunde..mi indiferent locatia..Hai OSMS!
|
|
|
|
« Last Edit: March 31, 2008, 10:03:54 PM by vladx »
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #37 on: March 31, 2008, 11:56:06 PM » |
|
in parcare la motel e cam intuneric, iar daca afara e mai frig, acolo e si mai frig
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #38 on: April 01, 2008, 01:11:12 PM » |
|
ne vedem vineri unde vreti voi.. vreau doar sa multumesc ca mi-ati tras CUR !  si ca ma respectati ! adevarul e ca eu aveam vise noaptea si de aia am scris ce am scris ! Multumesc inca o data pentru barbatia cu care recunoasteti !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #39 on: April 01, 2008, 10:59:49 PM » |
|
pai zi tata.. cine sunt aia care au zis: hai sa ii nominalizam pe asta asta si asta, dar mai bine o lasam pe vineri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #40 on: April 02, 2008, 12:26:19 AM » |
|
de aia nici nu am comentat aici... o sa vb vineri. Ar trebui sa incheiem discutia de pe forum aici... si sa vb serios vineri.. Orice se poate repara.. atata timp cat nu s-a stricat intentionat.. ci din cauza proastei intelegeri sau lipsei de comunicare...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cip
Guest
|
 |
« Reply #41 on: April 02, 2008, 11:08:59 PM » |
|
Din pacate sunt nevoit sa absentez vineri desi as fi avut cateva lucruri de spus... astazi am aflat ca vineri seara trebuie sa plec la Bucuresti si ma intorc sambata... oricum, sambata seara (sper sa mai fiu in stare) voi lua legatura cu voi sa vad ce s-a discutat si unde s-a ajuns... daca e nevoie pot sa postez pe forum cam ce am de zis desi nu cred ca difera prea mult de ce au ceilalti de zis vis a vis de club. See ya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|