Old School Motorsport
February 10, 2012, 03:39:47 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Intalnire 21-03-2008  (Read 3027 times)
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« on: March 21, 2008, 07:08:29 PM »

Am deschis acest thread pentru a-mi anunta absenta diseara, datorata faptului ca nu sunt in localitate. Have fun si asfalt uscat.

Old School MotorSport, for now, for ever.....
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #1 on: March 21, 2008, 07:51:31 PM »

Costan a anuntat si el ca nu ajunge la intalnire. Si mai sunt cativa care sunt sigur ca nu o sa ajunga... Chiar daca o sa fim 5 oameni.. tot o sa ne distram Wink  :yes: :butt:  ca asa stim noi ca se face..

Voi mai stiti ceva de Gabi?Huh  :what: nu am mai auzit de el.. nu a mai dat nici un semn.. nu a mai postat nimic.. nu a mai venit la nici o intalnire.. pe mess e numai pe invisible.. dar nu vreau sa deranjez Wink ..

Dar..  cred ca datorita ultimelor evenimente si decizii.. in seara asta va trebui sa cadem de acord in legatura cu cativa membri.. Prieteni.. raman toti cei care ies din OSMS.. dar nu mai pot face parte din grup.

O sa plece mai multi nu doar unul... nu alungam pe nimeni .. dar avem nevoie de "membri" in adevaratul sens al cuvantului.

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #2 on: March 22, 2008, 02:38:49 PM »

costan daca nu te superi, fa-mi hatārul si scoate 1.6 diesel de la semnatura + ca ii jignesti pe cei care intradevar au 1.6 diesel. ai un motor de top si il ascunzi. nush de unde e moda asta. am kadet de 300 cp dar hai sa pun abtibil cu 1.3 sa-i las in ceatza pe cei care au adevarat 1.3. be a man. uite- ti-l dau exemplu pe edy, care nu numai ca a specificat exact ce masina are, dar si modificarile exacte, ca sa nu aiba celalalt dubii in caz de ceva. Wink
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #3 on: March 22, 2008, 03:21:54 PM »

atunci pune "Audi Coupe Quattro motor de 20v Turbo 220 cp,sau pentru cunoscatori Audi S2" ca sa te citez. suna mult mai frumos. sau doar faci reclama la audi 80 1.6 diesel
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #4 on: March 22, 2008, 03:41:32 PM »

aaaa nu vreti sa mutati conversatia la nemultumiri Tongue, cat despre intalnire a fost faina dar eu cred ca am lipsit la partea unde am vorbit despre membri sau a fost ceva ft fugitiv!!!??si daca am lipsit sa imi spuneti si mie ce sa hotarat.
PS : stiu ca am ajuns cam cu juma de h intarziere.
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #5 on: March 22, 2008, 09:28:28 PM »

iar incepeti?  :wounded:

xex are si el logica lui... si ii dau dreptate la una din faza..cea cu ascunsul..
iar costan.. are si el drepturile lui.. si nu tre se "stearga" contul de acuma ca nush ce semnatuea are...

deci nu are rost sa continuati discutia...fiecare cu ce are sau poate.. sau vrea sa para Cheesy  :gum:
de aia e semnatura personala.. ca sa o poti face a ta ..

bafta

ZyZ
Guest
« Reply #6 on: March 22, 2008, 10:41:34 PM »

Cred ca se impun niste masuri in legatura cu unii membri ai clubului. Primul vizat e Gabi. Astept un reply si de la Urs, daca mai intram in sfera lui de prioritati. Vorba lui Andrei, daca vrem sa facem treaba, ne trebuie oameni care stiu sa faca treaba. Nu conteaza cati suntem, ci cum suntem. Si cei ce suntem ne vedem vineri de vineri, fara discutii, fara prioritati, fara probleme, pur si simplu din respect si prietenie. Astept reactii vis-a-vis de subiectul asta.
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #7 on: March 22, 2008, 11:29:49 PM »

Hmmm... am observat si eu in ultimul timp ca sunt cativa membrii care sunt degeaba in club! Mai bine ramanem prieteni cu ei Wink

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #8 on: March 23, 2008, 08:27:24 AM »

Eu cat am avut si cat am timp si sunt in Iasi, vin la intalniri si incerc sa ma implic. Daca nu e de ajuns, si faptul ca am lipsit la o a doua intalnire e prea mult...... poate e mai bine sa ramanem prieteni si doar atat. Cu respect, Urs.

E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #9 on: March 23, 2008, 01:44:33 PM »

Cred ca mai degraba era vorba de atitudine aici si nu neaparat de prezenta propriu-zisa...ca asa..sunt pers care mai lipsesc dar care se intereseaza de ceea ce se petrece...si sunt si alte pers care vin..doar ca sa bifeze un <prezent>  in <catalog>  :whatever: Interesul nu cred ca e reprezentant direct prin participarea la fiecare intalnire...dar ma rog...

Impossible is nothing!
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #10 on: March 23, 2008, 06:52:11 PM »

de acord cu andra
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #11 on: March 27, 2008, 02:05:31 AM »

Cand vezi atitudinea celor din jur fata de tine... atunci te simti si iei o decizie nu tragi matza de coada nu? Matza aia o sa zgaraie rau la un moment dat... si nu e bine. Respectul a ajuns la pamant pentru unii sau fata de altii !

Cum am spus si cand am format gruparea asta.. OSMS>. . daca esti membru nu te face mai puternic decat altii... daca nu esti membru nu inseamna ca esti mai prejos ca noi.. ba chiar poti dovedi ca esti mai tare decat cred ceilalti si poti face o figura frumoasa..
Cine se retrage din club.. nu inseamna ca nu mai exista.. ramane in continuare prieten si cand e nevoie.. va fi ajutat. Singura diferenta la ora actuala intre membri si ceilalti e stickerul si parasolarul.. care oricum nu ajuta cu nimic.. Altceva nu avem de oferit. Lucrurile s-au stricat si s-a ajuns intr-un punct de saturatie in care cel mai bine e sa ramanem prieteni si atat.. si aici ma refer nu numai la un singur om.. ci 3. S-a mai discutat ..s-a mai spus ici colo.. dar nimeni nu a spus "da domle' astia sunt si asta este" ...

Eh.. o sa spun eu care si cum s-a discutat ! Fara nici un fel de suparare sau dusmanie personala..vorbesc la modul obiectiv in ceea ce priveste clubul.. S-au discutat si s-au hotarat 3 nominalizari : Urs Octav si Citronel. Repet...fara nici un fel de suparare, s-a ajuns aici.. la discutia finala. Daca cineva nu e de acord cu ce am scris sa spuna.. toate parerile se iau in considerare.. Eu nu am propus nimic ci doar am scris care sunt cei pusi in discutie...

Daca puteti intelege bine.. daca nu ..asta este ! Nu dau eu pe nimeni afara din club ca nu am dreptul , dar pot nominaliza pe cei pusi in discutie.  Imi pare rau daca am jignit pe cineva si imi pare rau ca s-a ajuns aici. Dar asta este si nu se mai poate da timpul inapoi... s-au adunat multe - intrebari si fapte.

Cu respect...

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #12 on: March 27, 2008, 02:56:00 AM »

eu am discutat cu slip si i-am expus punctul meu de vedere.
nu sunt de acord cu aceste nominalizari din mai multe cauze. in primul si in primul rand pentru ca nominalizarea sau nominalizarile vin intr-un moment nepotrivit in sensul ca citronel a inceput sa vina la intalniri, participa la discutii, octav chiar nu stiu cu ce a gresit, cu cotizatia nu stiu cum sta, iar cu urs nu au mai existat divergente, nici la el nu stiu situatia cotizatiei si cu prezenta, asha si asha.
ideea e ca daca e sa-i reproshezi ceva cuiva.. fa-o in momentul in care greseste, nu preventiv si nici dupa o luna. personal ash fi nominalizat alte persoane momentan, sau niciuna. am inteles ca deja a fost exclus gaby, imi pare rau, dar la el chiar era cazul.
si ash dori sa-si spuna fiecare punctul de vedere iar daca toti cei care argumenteaza sunt de acord cu nominalizarea lor, ramane cum s-a stabilit.
si cei nominalizati sunt invitati sa participe la discutie. noapte buna
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #13 on: March 27, 2008, 08:18:38 AM »

Eu cat am avut si cat am timp si sunt in Iasi, vin la intalniri si incerc sa ma implic. Daca nu e de ajuns, si faptul ca am lipsit la o a doua intalnire e prea mult...... poate e mai bine sa ramanem prieteni si doar atat. Cu respect, Urs.

Asa cum am mai spus si mai sus, eu am decis. Din lipsa de timp (am fost mai mult plecat) inca nu mi-am dat jos parasolarul si stickerul dar o voi face in acest week-end, pentru a nu genera alte discutii inutile. Cu respect, Urs.

CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #14 on: March 27, 2008, 11:30:40 PM »

Ce pot sa zic, nici unul din cei trei nu prea a mai dat randament in ultimul timp....si nu ma refer doar la prezenta la intalnire ca nu toata lumea poate veni, se stie asta, dar parca nu mai sunt oamenii care erau candva, s-au schimbat... si prefer sa nu dau detalii aici ca se poate interpreta gresit, si ajung la vorba lui Costan, mai bine vorbim maine seara la intalnire , fata in fata.

O seara buna!

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: