Old School Motorsport
February 10, 2012, 03:26:54 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Palmares  (Read 3425 times)
mas2703
Treapta 1
*

View Profile Email
« on: February 23, 2008, 10:41:49 AM »

;)ma gandeam la realizarea unui tabel online cu masinile care s au dat si rezultatele ; mi se pare f interesant sa ti aduci aminte momentele placute dar si mai PUTIN placute si sa vrei sa mai faci cate ceva masinii ....sa ti iei revansa !
      CINE STIE     poate unii dintre noi ajung sa reinventeze motorul termic Wink Cheesy Angry :whistle: :what:
« Last Edit: March 05, 2008, 02:51:06 PM by ZyZ » Logged
ZyZ
Guest
« Reply #1 on: February 23, 2008, 10:43:39 AM »

Tare. Daca nu se baga nimeni, ma bag eu cand ma intorc. Dar trebuie ca fiecare membru sa-si posteze palmaresul.
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #2 on: February 23, 2008, 03:34:01 PM »

O idee foarte buna Cheesy

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #3 on: March 03, 2008, 03:34:09 AM »

Merge facut un tabel .. ceva .. sau macar o enumeratie.. Sunt membri care au ceva palmares. Cheesy Eu am ramas la dat startul deocamdata Smiley)

ZyZ
Guest
« Reply #4 on: March 03, 2008, 10:30:14 AM »

Propun ca fiecare membru sa-si faca o enumerare a curselor pe care le-a facut, si rezultatul. Tabelul sa contina masina, puterea reala, eventual numarul de inmatriculare, si rezultatul.
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #5 on: March 03, 2008, 12:54:11 PM »

Stii ce ma gandeam? Ca spre exemplu eu.. cu 90 de cai.. nu prea am facut mare rahat chiar daca m-am dat cu multi.. si avand in vedere ca o vand.. nu are rost sa scriu ce si cum a fost si cu cine. Hai sa fim seriosi..am fortat mult prea tare o masina care chiar nu are potential de play-uri si nici viitor in ele. Cheesy Deci .. o sa scrie aici doar cei care sunt cu o masina care o pastreaza si incearca sa faca ceva cu ea. Adica sa o ridice in putere ca sa se mandreasca sau sa-si ia revansa. Eu pana nu scot fantoma ca sa fac victime.. nu am ce sa scriu Cheesy Daca vreti pot sa confirm unele ..altele.. la care am asistat sau dat startul.  :laugh: Mult noroc celor care si-au luat-o si vor revansa. Mult succes celor care au facut treaba si la mai multe Cheesy

Cu respect..

ZyZ
Guest
« Reply #6 on: March 03, 2008, 04:25:27 PM »

Eu propun sa scriem toti, indiferent de abilitatile masinii, pentru ca...orice victorie are un gust placut, si orice esec ne indeamna la mai mult. Nu-i vorba de rusine sau de lauda, e vorba doar de momente placute alaturi de cei din club.
« Last Edit: March 04, 2008, 10:36:09 PM by ZyZ » Logged
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #7 on: March 03, 2008, 09:27:17 PM »

IS 04 XEX 49 cp
XEXmic 49cp vs XEXmare 100 cp = 0-1
XEX 49 cp vs Citroen BX 65-70cp = 1-1
XEX 49 cp vs Dacia 1300 60cp = 2-0
XEX 49 cp vs Opel Astra 100cp care a avut fratemiu = 1-0
asta e lista mea..
ZyZ
Guest
« Reply #8 on: March 03, 2008, 10:09:21 PM »

Bravo XEXu' mic ! Tare aia cu Astra  :laugh:
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #9 on: March 04, 2008, 01:56:02 AM »

de ce spui minciuni. avea 101 cp. bune masini. nu trecea saptamana fara sa se strice ceva la ea. macar era palpitant... iese fum de sub capota... stai listinit, s-a mai intamplat si acum 2 zile.. e sparta o conducta de la injector, e doar motorina incinsa. noroc ca nu era pe benzina ca eram bronzat permanent. asa la bora... pun doar motorina, mai verific nivelul la ulei, anost rau de tot. ce sa mai acum dau vina pe masina cand de fapt din sofer e toata treaba Tongue
ZyZ
Guest
« Reply #10 on: March 04, 2008, 12:36:55 PM »

Ai dreptate. Inainte de ultima cursa nu ne-am mai dat niciodata. Mi s-a parut mie  :whatever:. By the way...e greu cu topicul asta, pentru ca trebuie multa diplomatie. E deranjant pentru Razvan de exemplu sa afle ca te-a batut pentru ca masina ta nu tragea deloc. Chiar daca asta e adevaru'...modestia castiga ziua. Ideea e sa scriem toate cursele, chiar si cele in care am pierdut pentru ca aveam pana. Si chiar si cele din mers, chiar si pe cele pe mai mult de 400 de metri. Eventual precizati coordonatele.
RAZ`U
Treapta a 2-a
*

BMW runs my hart, but Nissan drift`s it

View Profile
« Reply #11 on: March 04, 2008, 12:50:38 PM »

Ai dreptate. Inainte de ultima cursa nu ne-am mai dat niciodata. Mi s-a parut mie  :whatever:. By the way...e greu cu topicul asta, pentru ca trebuie multa diplomatie. E deranjant pentru Razvan de exemplu sa afle ca te-a batut pentru ca masina ta nu tragea deloc. Chiar daca asta e adevaru'...modestia castiga ziua. Ideea e sa scriem toate cursele, chiar si cele in care am pierdut pentru ca aveam pana. Si chiar si cele din mers, chiar si pe cele pe mai mult de 400 de metri. Eventual precizati coordonatele.

stai linistit radule, ca nu ma stresez eu din chestii din aste...unii poate or avea probleme de genu, dar eu nu...te dai cu ce ai, cum ai...castigi, bine, pierzi e la fel de bine...oricum, ce a facut masinuta mea pana acuma, si la cum trage, sunt extrem de multumit....
ZyZ
Guest
« Reply #12 on: March 04, 2008, 05:03:58 PM »

Ai si de ce  :yes:. Hai, baga mare si tu. Stiu ca ai macar o victorie si cu mine, si ca ai multe si la legale si la ilegale. Eu din pacate...n-am avut norocul sa prind niste legale  :whatever:
RAZ`U
Treapta a 2-a
*

BMW runs my hart, but Nissan drift`s it

View Profile
« Reply #13 on: March 04, 2008, 09:31:50 PM »

oi fi avand si cu tine, ca la cat m-am dat, nici nu prea mai tin minte....am si victorii, dar si infrangeri....victoriile le-am, mai uitat, infrangerile, si pe astea...
mas2703
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #14 on: March 05, 2008, 01:47:40 PM »

de toata frumusetea ...mai modificam cate ceva la masina si ne incordam :

1. 735i vs ZYZ = 0-2
2. 735i vs RAZ = 1-0
3. 735i vs ZSK = 1-1
4. 735i vs S2   = 0-1

si am de gand sa upgradez lista eventual saptamanal !

BAFTA !
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: