xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #15 on: February 24, 2008, 01:59:37 AM » |
|
deja nu mai are rost sa continuam discutia ca ramanem fara oameni in club. daca mai intra si kazy si vede ce s-a scris, ne spune si el la revedere  . concluzia pe care am dedus-o eu: vine cine vrea si cine poate iar cine nu vine... pierde discutiile si momentele frumoase si importante din acea seara pe riscul lui. altceva mai valabil nu vad. buni, rai, prezenti, absenti, sunteti ai nostri si aveti cu totii rolul vostru in club.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #16 on: February 24, 2008, 05:52:33 AM » |
|
XEX desi beat muie si terminat dupa club am citit posturile si mai ales al tau care mi sa parut ft important si cu care sunt total de acord... la urma urmei nu e vb de pierdut membri ci pur si simplu de imposibilitatea unora de a ajunge la intalnire.... si asta nu inseamna ca nu ar vrea sa ajunga ci pur si simplu nu pot... nu inseamna ca tre sa ii dam afara!!!! URS imi pare rau ca nu te-am ajutat desi intotdeauna mi-ai fost drag ca si persoana si ca proprietar de opel.. sa nu uitam ca inainte de asta ai avut dacie.... si pe acea dacie o apreciam la fel cum te apreciam si pe tine..... orice masina ai avea tot as apreciao si asta inseamna prietenie pentru ca nu masina face pe om ci omul face pe masina:D ....Cu unele probleme sunt de acord si anume cu faptul ca sunt constient ca ai ajutat la ft multe in club si ca uneori lumea te-a ignorat sau pur si simplu a trecut cu vederea ceea ce ai facut tu... Sper ca aceste lucruri sa se reglementeze si sa ne revenim din impasul asta care sincer mi se pare exagerat... Eu zic ca putem trece peste toate daca ne gandim ca deja avem o intalnire OSMS la activ la care cu chiu cu vai am fost toti prezenti cu bune si cu rele.... avem un drum la mare impreuna si poate acuma pe 2 si un drum la Hanul Ancutei... si astea sunt cele la care am fost si sper sa fiu eu prezent si la care m-am simtit bine alaturi de cei ce poate nu ma considera asa de prieten cum ii consider eu pe ei pentru mine... si sincer si eu am cerut sfaturi in legatura cu bad boy look-ul de pe masina mea si cu jante si cu posibile modificari la motor si pe mine nu m-a ajutat nimeni decat Raz care nu face parte din OSMS. Si poate de ziua mea desi nu am fost la fiecare intalnire si am mai gafat asteptam si eu o urare de '' LA MULTI ANI'' ca a fost pe 21 -01 -08 si scria pe forum treaba asta cum scrie la fiecare ...... dar nu a fost sa fie.... eu tot am fost si sunt alaturi de voi .... caci poate si eu am gresit pe tot drumul asta ... dar nu renunt ... ca langa voi e casa mea.... e clubul meu si pasiunea asa ca URS let's be friends like we always were ..... Am trecut prin multe hai sa trecem cu totii cu bine si prin asta !!!!! O zi grozava tuturora!!!! PS: scuzati posibilele greseli .... is prea varza da omu la betie spune adevaru. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #17 on: February 28, 2008, 01:12:09 PM » |
|
:whatever: Pai Costane..poate asta ar fi solutia...vorba lui Zyz...conteaza calitatea nu cantitatea...mi-aduc aminte candva prin toamna ca tu imi ziceai mie ca...ce domle viatza persoanala poate sa co-existe cu pasiunea pt masini si datoriile de club,ca ..indiferent ca ai treaba sau probleme intr-o vineri poti sa-ti faci timp macar 20 de minute...dar se pare ca intr-adevar....roata se mai intoarce...si se mai schimba prioritatile si parerile....Tot respectul pt Xex..care vorba aia....a postat ce a postat intr-o maniera cat se poate de diplomata...desi el nu a prea lipsit de la nicio intalnire....Daca prezenta la intalnire a devenit obligatie pt unii membri...atunci ...nu mai e pasiunea cea care guverneaza ci altceva.... :yes: Si Costan...orice sugestie...sau propunere a fost mereu ascultata asteptata..avand in vedere ca din cate stiu eu ...esti membru OSMS exprimarea ta lasa de dorit < nu s-a rezolvat nimic dupa mai mult de 3 luni > ar fi trebuit sa fie < NU AM REZOLVAT NIMIC DUPA 3 LUNI > pt ca nu trebuie sa faca numai unii...altii sa stea pe tusha si sa astepte sa pice din rezolvarea din cer sau sa vina din partea celorlalti iar apoi sa urmeze partea cu....< nevinovatul sa arunce prima piatra>
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
The Bear is gonna get you...
|
 |
« Reply #18 on: February 28, 2008, 01:20:09 PM » |
|
Era vorba ca de 3 luni, au cerut mai multi membri din club au cerut sa vada o situatie financiara... situatie financiara pe care nici eu, nici Costan, si nici alti membri care au cerut acest lucru nu au cum sa o prezinte, dat fiind ca situatia financiara e la Slip. Deci nu se pune problema de stat pe tusa la aspectul asta. Sau se incep iar cu acuze si se schimba subiectul..... Si da s-a discutat ca e vorba de calitate nu de cantitate, dar tot atunci s-a discutat si faptul ca nu e obligatorie prezenta la intalniri. Si s-a stabilit ca nu e obligatoriu sa vina toata lumea vineri de vineri. Si daca calitatea e determinata de prezenta la intalniri...... Unii mai au si alte probleme. Se pare ca unii membri nu vor sa inteleaga ca nu se poate pune problema de obligativitate cand e vorba de club
|
|
|
|
« Last Edit: February 28, 2008, 02:09:12 PM by Urs »
|
|
Old School MotorSport, for now, for ever.....
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #19 on: February 29, 2008, 11:38:36 AM » |
|
Problema e foarte simpla, dar s-a complicat pe drum..Va invit sa cititi din nou primul post din acest topic. Nu se pune problema sa puna cineva cuiva pistolul la tampla daca nu vine la una, doua sau mai multe intalniri. Nu e normal si nu sugereaza nimeni asta. Daca asa m-am facut inteles, imi cer scuze. Extrasele din baza de date a forumului veneau sa ateste faptul ca sunt useri care se logheaza la forum, deci il acceseaza, il citesc, sunt la curent, dar nu gasesc timp sa anunte (nu pe mine sau pe Andrei, nu stiu de unde v-ati luat) ca nu vor fi prezenti la intalnire, sau, in speta, ca participa/nu participa la actiunile/discutiile clubului. Daca nu suntem prezenti la intalniri, din diverse motive (chiar daca au fost momente cand unii erau mai pasionati decat altii, si stateau de vorba chiar si in frig sau preferau sa stea cu prietenii la o mocolata in loc sa se joace cu robotei - citronel, a trecut, s-a discutat, e doar un exemplu) cred ca avem obligatia morala sa tinem legatura macar prin forum, 5 minute pe zi. Daca e prea mult, va rog sa spuneti. Aveti dreptate cu responsabilitatile. Dar atata timp cat cea mai evidenta si lesne de intreprins obligatie nu este respectata, si anume prezenta in orice mod (live sau pe forum) nu este respectata, nu stiu de ce ne complicam sa trecem la altele mai complexe. Am spus ca voi lucra la statut, dar nu am mai apucat. Ar fi fost o modalitate de a sti fiecare exact ce avantaje si obligatii avem. Nu inteleg de ce e asa de urgent, atata timp cat pe amandoua le stim cu totii prea bine. Statutul va fi gata la timp pentru intrarea in legalitate, unde e obligatoriu. Cu riscul de a ma repeta, chiar daca au mai spus-o si altii cu bold pe alte topicuri, iar pe topicul asta nu-mi dau dreptate. Va rog ca, daca nu aveti timp sa ajungeti la intalnire, sa anuntati. Si ca sa nu stam sa va asteptam, cum am stat vineri pentru Gabi, sa nu anuntati pe Mos Craciun, ci direct pe forum, ca sa stim cu totii. In plus, va rog sa discutati. Daca va intereseaza situatia clubului, postati pe forum, 5 minute, o parere. Daca e o obligatie, atunci va intreb respectuos: de ce mai suntem membri, atata timp cat nu postam, deci nu ne intereseaza, iar la intalniri venim din OLBIGATIE ? Va aparea si situatia financiara, atunci cand va ajunge si Andrei in Iasi. Dar cred ca participarea in club e mult mai importanta, chiar si printr-un post.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
The Bear is gonna get you...
|
 |
« Reply #20 on: February 29, 2008, 12:30:24 PM » |
|
Sunt zile cand am timp, sunt zile cand nu am timp. Indiferent cum ar fi, eu am setat forumul ca si homepage si sunt logat "Forever", deci orice deschidere a browserului inseamna vizita. Cat despre anuntat, eu am anuntat printr-un om, pentru ca pur si simplu nu am avut timp sa postez pe forum. Cat despre implicarea in treburile clubului..... din momentul in care am aflat ca atitudinea si modul meu de a fi deranjeaza, din momentul in care am vazut ca deciziile in acest club se iau numai de 3 oameni si se cere parerea celorlalti la misto sau doar cand nu exista si alta optiune, din momentul in care orice propunere am facut eu, nu a fost buna, dar aceeasi propunere facuta de oricine altcineva a fost considerata o idee minunata..... de ce as mai incerca sa ma implic sau sa ma agit? Sa imi fac nervi inutil? Nu domnilor. Am destule probleme si destui nervi si fara.... deci, voi hotarati, comunicati, daca imi convine ma conformez, daca nu imi convine protestez, daca se rezolva e OK, daca nu se rezolva nu ma implic in actiunea care nu imi convine si iar e OK. Imi pare rau ca am ajuns la acest mod, dar, din motivele enumerate mai sus, consider ca e cea mai buna solutie, cel putin pentru mine si pentru nervii mei.
|
|
|
|
|
|
Old School MotorSport, for now, for ever.....
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #21 on: February 29, 2008, 12:49:31 PM » |
|
Mda, OK. Eu faceam trimitere la cei care se logheaza, citesc dar nu posteaza, din diverse motive, dar in general, nu in mod direct, la tine. Daca au fost unele situatii in care au fost probleme intre diversi membri ai clubului, acolo unde a fost vointa, s-au rezolvat prin discutii. Conflicte vor fi mereu, peste tot, la un nivel sau altul. Fiecaruia nu-i convine cate ceva. Dar atata timp cat majoritatea vrea ceva, cumva, asa se face. Si...cred totusi ca lucrurile s-au discutat in mod democratic. Peste tot pe forum sunt poll-uri. Nu decide nimeni pentru altcineva. Au fost situatii cand ai deranjat si tu pe multi, si nu si-a luat nimeni pelerina de victima si s-a detasat de club. Vorba lui Costan, n-are rost sa rascolim rahatu'. In orice relatie de prietenie trebuie sa stii sa si cedezi. Daca nu se poate, inseamna ca nu se vrea. Si dupa decizia ta, asta-i prima mea impresie. Oricum, de gresit gresim toti. Dar majoritatea nu ne suparam cand ni se spune.
L.E.: pe tine nu te-a numit nimeni in vreun fel si nu te-a desconsiderat nimeni. Deci, chiar nu inteleg victimizarea asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #22 on: February 29, 2008, 05:15:44 PM » |
|
(chiar daca au fost momente cand unii erau mai pasionati decat altii, si stateau de vorba chiar si in frig sau preferau sa stea cu prietenii la o mocolata in loc sa se joace cu robotei - citronel, a trecut, s-a discutat, e doar un exemplu) .
In 1' rand that hurt..... Daca am 2 hobby-uri asta nu inseamna ca tre sa fii invidios... si comparatia nu o consider relevanta chiar daca cum zici tu sa discutat... In al 2' rand YOU BITCHES....ca parca ati fi fumei va certati si va plangeti atata , e necesar sa o spuneti odata si daca nu e inteles din prima atunci cu siguranta nici din a 2-a nu se va intelege... nu tre sa ne plangem sa ne scuzam etc. In al 3' rand astazi(vineri) trebuie sa discutam problema prezentei sa nu mai fim atat de curiosi ca de ce nu vine x,y,z si sa ne intelegem cumva...si apoi sa vedem cum e si cu postatul pe forum. OFFF CA M-AM SATURAT DE CERTURI  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|