Old School Motorsport
February 11, 2012, 02:34:20 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Poll
Question:
Total Voters:

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Piatra Neamt - Cheile Bicazului !  (Read 975 times)
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« on: February 14, 2008, 03:32:56 PM »

Am rugamintea la cei care sunt interesati de o iesire cu OSMS sa isi exprime dorinta. Motivele le puteti tine pentru voi. Singura rugaminte ar fi ca cei care intr-adevar sunt interesati sa mearga si stabilesc data in care se va merge, sa se anunte nominal. Avem nevoie sa stim cine si cum poate merge. Daca exista cineva dintre membrii OSMS care nu are masina disponibila sau nu are posibilitatea sa mearga cu masina din motive personale sau monetare, sa anunte aici pentru a rezolva situatia. Daca se vrea...se poate merge foarte frumos si in numar mare.

Multumesc !

Gabi
Treapta a 2-a
*

androgabi@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #1 on: February 14, 2008, 04:20:43 PM »

Eu am votat pt data de 2 martie...
Merg cu masina + inca un om  :embarrass:
Hai, hai cu votu  :canadian: si, a mai votat cineva pe 2, slip tu esti?!  Cheesy
ZyZ
Guest
« Reply #2 on: February 14, 2008, 06:56:58 PM »

Votat pentru data de 2, dar deocamdata sunt disponibil in oricare week-end. Fac si eu un apel ca cine mai are legatura cu OSMS-ul, sa posteze. Oricum, daca se vrea, se gaseste si masina sau loc in alta masina, si o suta-doua pentru un suc, si timp. Am fost impreuna cu Andrei acum o saptamana si a iesit criminal. Eu personal merg oricum, chiar daca mai merg doar cei doi Andrei, Gabi si Costel, pentru ca stiu ca oricum iese super. Acum ramane doar sa vedem daca vremea tine cu noi. Piis.
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #3 on: February 14, 2008, 08:45:05 PM »

Pe 17,adica weekend-ul ce vine nu are rost sa votez ca,vremea e naspa,pe 24 nu am cum sa votez ca trebuie sa ma duc la un botez....deci ramine si la mine pe 2 martie,mai ales ca mai toata lumea se pare ca,voteaza pt.2.Si vorba lui Ziz....chiar daca suntem numai citiva eu tot merg,finca sunt sigur ca va fi super.
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #4 on: February 14, 2008, 08:49:06 PM »

cineva zicea.. "Daca tot nu putem sa ne lungim viata.. atunci... HAI S_O FACEM LATAAA !!! " Cheesy  :embarrass:  :laugh:

E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #5 on: February 14, 2008, 09:09:30 PM »

Well...avand in vedere ca pana pe 1 Martie o sa fiu tot sub palmieri in asa zisa "civilizatie" mai evoluata ( vorba vine ) din Lisabona...sper sa fie vreme frumoasa si asfalt curat pe 2  Wink :yes: :butt:

Impossible is nothing!
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #6 on: February 14, 2008, 09:53:17 PM »

am votat pe 2 martie.. ca sper ca o sa fie o vreme mai frumoasa.. si nu prea pot luna asta..pe 2 martie da Cheesy
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #7 on: February 16, 2008, 09:07:43 PM »

Evident pe 2 si sper sa fie vremea sooper ca sa aiba aderenta buna pneurile... Cheesy

re5pect
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #8 on: February 21, 2008, 01:09:59 AM »

eu am apasat heghesh la poll.. tot pe 2 Cheesy
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #9 on: February 28, 2008, 12:52:32 AM »

deci ramane sa discutam vinerea asta ce si cum facem ..... Cheesy ca sa stim una si bune cine vine si cine nu ....
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: