xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« on: January 02, 2008, 11:59:36 PM » |
|
Permiteti-mi sa fiu cel care sparge gheatza si sa spun ca a fost un super revelion marca OSMS. Sper ca s-a distrat toata lumea la fel de bine pe cum m-am distrat eu. Ce sa mai spun, locatia superba, peisajul de vis, atmosfera unica iar faptul ca incalzirea era pe lemne, curentul pe generator te facea sa te simti cu atat mai mult departe si desprins de orash, civilizatie. O cabanutza intre munti cu semineul care te astepta sa te incalzesti la gura lui ajutat de o cana de vin fiert dupa ce urcai si coborai partia din spatele casutzei pana te lasau picioarele. Mie mi-a placut la nebunie si imi pare rau ca s-a terminat asha repede.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #1 on: January 03, 2008, 12:33:07 AM » |
|
Eu nici nush ce sa mai zic....oare m-am distrat? :laugh: a fost cel mai tare revelion de pana acuma la mine,ca sa nu mai zic, ca nu ne-a lipsit absolut nimik!! Si sa nu uitam ca nu oricine isi permite sa aduca la revelion FORMATIE!! SuperExtraMega Concert Fratii Spataru!! :laugh:S-a lasat cu autografe ,dedicatii,fotografii, etc!Singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca gabi devenise foarte rautacios la un momentdat si s-a luat de neamurile lui shhobolan... si i-a dat afara in zapada ca pe niste animale :death:(daca nu ma insel , shobolan a iesit la o bucata de noapte sa-si caute fiul si.... s-a ratacit :laugh: :tease:) Ce imi pare rau este faptul ca nu am putut la intoarcere sa mergem cu totii pe acel-si drum, dar.... mna...fiecare face cum crede ca este mai bine pentru el! Va urez un an nou fericit si plin de succese!! 
|
|
|
|
« Last Edit: January 03, 2008, 12:35:03 AM by CUF »
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #2 on: January 03, 2008, 12:39:25 AM » |
|
si o mica poza care mi s-a parut mie mai deosebita asha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #3 on: January 03, 2008, 01:31:16 AM » |
|
Apropoooooo!!! Sa curga pozelee!! S-au facut poze cu mai multe aparate!
|
|
|
|
« Last Edit: January 03, 2008, 01:33:10 AM by CUF »
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
The Bear is gonna get you...
|
 |
« Reply #4 on: January 03, 2008, 12:58:51 PM » |
|
Ce imi pare rau este faptul ca nu am putut la intoarcere sa mergem cu totii pe acel-si drum, dar.... mna...fiecare face cum crede ca este mai bine pentru el!
Si mie imi pare rau ca nu am mers toti in coloana pana acasa... Eu vorbisem cu toata lumea sa mergem spre roman si de giratoriu spre Iasi. Cip a spus da, Costel a spus da, GUF a spus da... ramasese stabilit sa mergem pe acolo si deodata.... s-a mers pe Pascani. Mie nu imi place neam Ruginoasa (acolo mi-am lasat prima masina), deci am preferat sa merg pe Roman. Asta e, se mai intampla....
|
|
|
|
|
|
Old School MotorSport, for now, for ever.....
|
|
|
|
Gabi
|
 |
« Reply #5 on: January 03, 2008, 04:24:38 PM » |
|
Stiu, stiu ca eu am fost cel mai rau revelionul asta, ar fi trebuit sa ascult lumea si sa-l pun pe foc sa se incalzeasca nu afara in zapada...eh, asa sunt eu mai radical :laugh: :laugh:
In alta ordine de idei, chiar a fost misto, ne-am distrat, concertul a fost foarte bun, singurul sfat e ca tura viitoare sa gasim un repertoriu putin mai diversificat :yes: :laugh: Apropo si de drumul inapoi, nu cred ca a fost mare chestie ca ne-am despartit la un moment dat si eu am hachitzele mele cu Vasluiul asa ca il inteleg pe Urs, mai important e ce a fost acolo la revelion.....
si vorba lui Cuf.....sa curga pozeleeeeeeee...... :yes:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bogdanel
Treapta a 2-a
te prind din urma
|
 |
« Reply #6 on: January 03, 2008, 07:29:14 PM » |
|
inafara de inntele care sau intamplat care nu cred ca mai are rost sa le amintim.eu un singur lucru vreau sa mentionez ca o greseala se poarte ierta ca suntem oameni si trebuie sa fim uniti si sa ne sprijinim asa cum ne cuvine. apropo de locatie unde neam petrecut revelionu si cele 5 nopti a fost pt mine un vis implinit de cand eram copil.eu unu propun ca de pasti poate mergem tot acolo poate mai prindem si zapada.in rest va pup.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gabi
|
 |
« Reply #7 on: January 03, 2008, 08:44:46 PM » |
|
vad ca nu pot edita postu de mai sus...  Ce voiam sa spun prin "ce a fost acolo de revelion", ma refeream la clipele frumoase :embarrass: Chestia cu despartitul pe drum inapoi e o mica bagatela pe langa faptul ca ne-am simtit bine, ne-am distrat, ne-am descurcat... P.S. Urs, tura viitoare aleg eu camera/holul....  :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
|
 |
« Reply #8 on: January 03, 2008, 08:47:54 PM » |
|
sau eu, ca tura asta a ales alina... nush cum mama naibii numai la noi in camera era frig si curent si in rest, dormea lumea in chiloti. Combinatii eronate, vraji si blesteme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #9 on: January 03, 2008, 10:42:40 PM » |
|
A fost o distractie super, ne-am dat pe partie cu camera de tractor  , la un vin fiert la semineu, muzica, mancare, gratar, am avut de toate ce ne trebuia, m-am simtit fain tare ! M-am simtit bine langa voi! Shobolan la mine n-ai ce sa mi ceri scuze ca nu m-ai deranjat..stiu ca a fost niste probleme intre voi dar nici chiar nu vreau sa stiu ce a fost, conteaza cel mai mult ca te-ai distrat si ca ne-am distrat noi impreuna ! si ca am venit sanatosi acasa ! vorba lu bogdanel.. ar fi fain sa mergem de pasti acolo unde ne-am petrecut, dar ideea mea sa incercam si alte locuri.. e fain sa vizitam mai multe locuri..v-am salutat si respect
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #10 on: January 04, 2008, 12:04:25 PM » |
|
Fratilor...ce sa zic... super tare revelion am incercat sa ma afirm si eu la karaoke acolo.. megastar.. vroiam sa fiu mare vedete  ) dar nu m-a lasat vocea sa fac ce vroiam.. si la un moment dat a cedat..  asta e.. material prost  Peste toate.. a fost un revelion super tare.. O singura chestie a fost mai ... nah.. nashpa sa zic asa.. pentru mine.. dar asta e.. si aici ma refer la faptul ca nu am avut fata mea alaturi .. sa trec alaturi de ea in anul nou.. La anul de acuma..  In rest ... totul a fost bine.. nu vreau sa comentez alte cele.. Iar la faza cu drumul.. ce sa zic.. 1 la mana.. eu sincer iti spun ca nu stiam ce si cum.. eu stiu drumul spre casa pe acolo... si pe acolo am mers.. Nu mi-a zis nimeni ca trebuie sa o luam prin roman... mai ales ca eram in fata... Cei care poate stiau .. si au mers dupa mine.. nu sunt OI.. cum poate credeti.. ci sunt prieteni.. si daca am plecat impreuna.. stam impreuna.. oriunde la bine si la rau..Ruginoasa a trecut intr-un minut.. drumul bun.. n-am ocolit.. si.. ne-am distrat si pe drum.. La fel cum l-am asteptat pe Xex.. puteam sa te asteptam si pe tine ..dar nu vroiai sa te intorci..asta e.. Nu s-a temut Costel totusi.. care nah..vb aia.. are masina tare.. In fine.. n-are rost sa comentam pe forum.. dar atitudinea ma lasa rece.. si nu sunt singurul.. :| Peste toate aste trecand.. a fost super.. m-am distrat.. si m-am simtit super bine.. si asta pentru ca am avut cu cine si a fost kef de distractie La multi ani !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
|
 |
« Reply #11 on: January 04, 2008, 02:04:49 PM » |
|
:nono: 1 la mana... nu am spus despre nimeni ca ar fi OAIE, asa cum ai insinuat in postul anterior. Eu am vorbit cu toti cei care erau la masini cand am oprit la LukOil, toti au spus ca "Asa ma gandeam si eu, sa mergem pe Roman ca e mai bun drumul". S-a mers pe Pascani, lumea a mers pe acolo. Mie nu imi place pe acolo... Daca e de condamnat ca nu imi place o portiune de traseu si prefer sa merg prin alta parte... asta e. 2 la mana... daca era sa ma "asteptati" asa cum ai spus, o faceati in momentul in care am sunat la intrarea in Tg Frumos si mi s-a spus ca voi tocmai iesiti. Deci daca era sa vreti sa asteptati o faceati si atunci. Nu a spus nimeni ca ma asteapta, nici cand am sunat sa spun ca am plecat pe Roman.... concluzia o tragi singur. Faptul ca te lasa rece atitudinea mea, din cauza faptului ca am facut IMENSA EROARE de a merge prin alta parte.... ce pot sa spun...... pe mine ma blocheaza reactia voastra. Sa ma anuntati daca trebuie sa iau o alta masura in privinta asta (poate e cazul sa ma retrag din club, sau mai stiu eu ce vreti voi...), ca vad ca deja incepeti sa aberati si ma irita faza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #12 on: January 04, 2008, 05:36:23 PM » |
|
cum am spus si in cealalta parte.. Drumul eu il stiam pe unde am mers.. nu stiam ca vrei sa mergi pe la roman 2 la mana.. nu ai zis sa te asteptam.. ca stateam pe loc si asteptam sa te intorci dar ai zis.. "eu ma duc pe acolo.." ceva de genul..deci era clar ca nu mai vii dupa noi.. 3 la mana.. la ce sa te astept in tg. frumos? si asa ai luat-o de unu singur pe partea aia.. daca vroiai sa te asteptam trebuia sa-ti dai seama ca suntem un grup unit.. iar tu ai parasit acel grup.. nu ai gresit drumul.. nu se da un grup dupa un singur om.. despre "IMENSA EROARE" .. ce sa mai zic.. nu era eroare.. era o chestie intentionata .. daca nu iti place sa fim grup unit..asta e..noi ramanem cum am fost si pana acum.. UNITI !
Nu iti plac reproshurile si adevarul... din cate vad.. Nu vreau acuma sa ne certam sau sa ne luam la vorbe grele.. nici gand.. pur si simplu imi exprim parerea despre ce ai spus mai inainte..
Fara nici un fel de suparare.. si sincer iti spun.. ca vrei sa fii autoritar . Nu avem loc de asa ceva intre noi.. suntem toti egali si asa vom ramane...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
|
 |
« Reply #13 on: January 04, 2008, 05:58:01 PM » |
|
Vrei sa ma apuc sa iti dau copy/paste de la discutii in care se faceau anunturi de genul... Asa am hotarat "noi"  , cui nu-i convine asta este? Deci lasa gargara cu egalitatea intre prieteni si bla bla bla. Asta e unul din motivele pentru care am luat foc. Daca imi erai prieten, nu te deranja ca am mers pe acolo, imi respectai decizia si considerai ca am avut motivele mele si asta era.... Nu te apuci sa faci reprosuri... Cautai un motiv si nu gaseai... Da, nu am gresit cand am mers pe Roman, am plecat intentionat pe acolo. Am anuntat din timp ca vreau sa merg pe acolo, la venire tot pe acolo am venit, LUMEA A SPUS CA VREA SA MEARGA PE ACOLO.... Cat despre grupul "unit" eu nu prea i-am simtit prezenta? Sau grup unit inseamna ca se merge in coloana din punctul A in punctul B? Ca in cazul asta am fost si eu grup unit cu un BMW si o Skoda cu care m-am jucat pe drum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #14 on: January 04, 2008, 06:11:09 PM » |
|
ma rog.. cum spui tu.. vad ca nu accepti sa ti se reprosheze nimic.. nu-i nimic.. imi retrag cuvintele.. si astept sa ii intrebi si pe ceilalti daca au ceva de zis.. poate aud eu ciripeli de aiurea.. n-are rost sa mai discutam.. asta a fost.. s-a vazut ce si cum.. eu unul am terminat de discutat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|