CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« on: December 22, 2007, 10:36:48 PM » |
|
Salutare!! A sosit timpul sa-mi prezint si eu "bestiutza"  Este o Mazda 626 din 92, motor 2.0 16V....o mare parte dintre voi o stiti  Mai mult de atat nu stiu ce sa spun... pe parcurs mai puteti pune intrebari :happy: Cateva poze:
|
|
|
|
|
|
Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #1 on: December 23, 2007, 12:07:39 AM » |
|
Ma bucur ca sunt primul care are onoarea sa-ti laude masina. E superba, si are un posterior mortal. Culmea e ca stie sa faca si treaba, si ca functioneaza bine saiba aia dintre volan si scaun. Bafta si sa aveti grija unul de altul. Iti doresc sa faci tot ce ti-ai dori sa-i faci, si cat mai repede. :yes:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #2 on: December 23, 2007, 01:55:26 AM » |
|
multzam fain ZYZ  , sper si eu sa o fac cum trebuie cat mai repede.Vezi ca si tu mi-ai promis ca ma ajuti cu ceva, stii u  ai mai facut tu odata  .......aveam impresia ca am vreo 350 c..p..... :laugh: P.S. Vezi ca astept cat mai repede o schimbare si din partea ta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #3 on: December 23, 2007, 03:10:28 PM » |
|
BAH...  hai ca iti laud si eu masina ca imi place.. si cand e sa mearga.. .merge bine.. nu-ti zic sa o vinzi.. ca nu e frumos.. (inca) fa-o sa mearga.. noroc cu ea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #4 on: December 23, 2007, 04:08:24 PM » |
|
nu-ti zic sa o vinzi.. ca nu e frumos.. (inca)  Deja ti-ai agravat situatia!! :suspious: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cip
Guest
|
 |
« Reply #5 on: December 23, 2007, 04:51:28 PM » |
|
Sper sa o repari cat mai repede si sa te bucuri de ea din plin fara alte incidente. Bafta multa si daca te pot ajuta cu ceva, da un semn...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #6 on: January 10, 2008, 07:07:07 PM » |
|
Colorata maine-i gata Si cand iese pe strazi Multi or sa intoarca capul Cea mai CUFiguri masina Paracioaso  :laugh: :laugh: O sa intoarca capul dar in partea cealalta :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #7 on: February 17, 2008, 07:27:40 PM » |
|
Inca cateva poze, mai noi cica :tease:
|
|
|
|
« Last Edit: February 17, 2008, 07:32:03 PM by CUF »
|
|
|
|
|
RAZ`U
Treapta a 2-a
BMW runs my hart, but Nissan drift`s it
|
 |
« Reply #8 on: February 17, 2008, 08:21:19 PM » |
|
parca ziceai ceva de o provocare.....cand iti faci masinuta......pai......nu ai mai zis nimic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #9 on: February 17, 2008, 08:51:08 PM » |
|
Sari repede Bogdanel, sa-ti mentii reputatia, ca pierzi puncte si nu ne mai dau astia bonus Veyronu' la NFS :laugh:. In alta ordine de idei, chiar imi place masinuta. Eu unu' n-as tine neaparat s-o vinzi, decat daca vrei neaparat forja. Da' te saturi si de-aia si mai vrei si ceva mai silentios, mai mare si mai comod. Tu (aproape) le ai pe amandoua. Ai grija de ea, ca-i frumusica masina 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #10 on: February 18, 2008, 08:14:07 PM » |
|
parca ziceai ceva de o provocare.....cand iti faci masinuta......pai......nu ai mai zis nimic
Da razvane inca e valabil dar vezi si tu cum e vremea.... daca vrei facem si asa pe vremea asta, no problem, dar chiar nu o sa imi dau seama de nimik... io a-si fi vrut sa vad pe bune cum ma tin de tine, intelegi? Si mie imi place masina ZYZ, si de asta nu prea sunt hotarat daca sa o vand... sa vad ce ocazii o sa am... mai vad eu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CUF
Membru
Treapta a 5-a
BMW E30
|
 |
« Reply #11 on: July 06, 2008, 01:58:51 AM » |
|
asta a iesit cel mai frumos pana acuma facut de mine :tease:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #12 on: July 06, 2008, 03:34:05 AM » |
|
Stupendo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #13 on: July 06, 2008, 10:55:43 AM » |
|
Prtenere ,partenere.....da cit fum ai mai putut scoate ca nu se mai vedea nimica pe site la youtube din cauza fumului tau :laugh: :laugh: :laugh:.Filicitari.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #14 on: July 06, 2008, 11:10:36 AM » |
|
:laugh: :laugh: :laugh: :what: :what: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: tare asta  mergi inchis... stim numai noi ce masina era  :laugh: Bv cufRiguri  la mai multe caucioace sparte.. E bine ca ne intelegem intre noi.. nu? Cum spunea si aseara.. pe mess.. vorba unui prieten de-al meu : " Un cerc de prieteni (ca al nostru) nu ti-l faci cu compasul" :laugh: :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|