Old School Motorsport
February 09, 2012, 12:07:38 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Intalnire 21.12.07  (Read 1574 times)
ZyZ
Guest
« on: December 19, 2007, 12:10:27 AM »

Avand in vedere ca a nins, si probabil va mai ninge, propun ca vinerea asta sa ne intalnim sus in rond, ca sa evitam sa avem masinile lovite de diversii care se invart pe la palat, si sa evitam eventualele probleme si cu ei, si cu garda.
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #1 on: December 19, 2007, 12:23:17 AM »

Sunt de acord. Pt mine mai mult conteaza sa ne intalnim, locul mai putin Wink
         E mai bine daca evitam nazdravanii pe care-i chinuie talentul si militia....astia cred ca is chinuiti de prostie Cheesy

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #2 on: December 19, 2007, 12:51:40 AM »

Roll Eyes Da...sa evitam anumite pers care merg dupa pricipiu....iti doresc sa intri intr-un stalp....dar vai....opssss..stai ca ocolesc eu canalul si intru in 2 mashini....anyways...my dears....din nefericire...daca era anuntata zapada era misto..dar s-a anuntat vremea in incalzire...si ploaie..ceea ce inseamna...un sg lucru POLEI...din ala parsiv...si nasol...

Drive safely si cu cap....nu dejeaba anumite mashini sunt numite...mashini de oras..In seara asta am stat 40 de minute la Poieni...pt ca un naluc a intrat cu Tico direct intr-un copac...din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de mers....mashina era facuta praf...politia se plimba in Loganurile lor fantastice de colo colo...cozi interminabile de mashini...si soferul de 24 de ani...zacea mort pe casorsabil....fara ca nimeni macar sa se sinchiseasca sa-l aseze macar intr-un loc mai ferit... Lips sealed Embarrassed

Impossible is nothing!
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #3 on: December 19, 2007, 01:01:16 AM »

Nasol Embarrassed Dumnezeu sa-l ierte pe om....

Concluzia: Aveti grija fratilor ca vremea e inselatoare.... nu va aruncati la smekerii ca nici nu stii cum Doamne fereste....; daca e de jucat mai bine cautati o parcare mai mare sau un loc unde sunt riscurile foarte mici si va jucati acolo... nu profitati de faptul ca aveti cauciucuri noi de iarna, ABS sau alte minuni, ca, cu gheatza si poleiul nu te joci!!

slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #4 on: December 19, 2007, 04:26:07 AM »

asta e.. :| viteza ucide.. si din pacate suntem prea putini care stim sa ne dam seama cand se poate si cand nu.. :|
spre ex. am 2 ganduri acum.. 1 ar fi ca.. am incredere in majoritatea din clubul asta.. ca stiu sa conduca si ca nu mi s-au parut genul de oameni care se arunca de aiurea .. ca jmekerii... si doar o parte care chiar stiu sa conduca si am observat asta la intalnire..pe polei..  Prietenii stiu de ce !

si al doilea ar fi ca.. orice sisteme de control ai avea.. pe polei ..daca nu stii ce sa faci si cum sa mergi ..esti ARS ! nu te scoate nici mama abs-ului.. nici nimic.. poti sa ai 8x8 ... ca tot degeaba.. Wink
vedeti-va de treaba.. circulati cu atentie.. si cu viteza redusa.. ca sa mai prindeti o vara torida .. si o sa ii dati atunci cat vreti pe strasse..

ca sa nu fii TOTAL>... offtopic.. submit la ce a zis Zyz... nu de alta..dar chiar de nu e zapada.. tot e risc .. si nu se merita asumat..
poate daca mai e macar putina zapada.. tragem o fuga si pe Cacaina Cheesy dar numai sa parcam masinile..si sa mergem pe partie Cheesy

va salut

Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #5 on: December 19, 2007, 12:02:06 PM »

Deci ramane stabilit pentru Agro? Cu ocazia asta vom afla si cati oameni citesc forumul Smiley)

Old School MotorSport, for now, for ever.....
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #6 on: December 19, 2007, 01:47:28 PM »

bun....ne vedem la agro... Wink

bogdanel
Treapta a 2-a
*

te prind din urma

View Profile
« Reply #7 on: December 19, 2007, 02:24:08 PM »

Tongue
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #8 on: December 19, 2007, 07:58:40 PM »

ok.. ne vedem la palat  Cheesy felicitari pt upgrade-ul la forum
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #9 on: December 19, 2007, 09:13:52 PM »

Tongue
WHAT THE FUCK IS THAT?Huh  :what: scrie ceva we  :baby: nu lasa numai imaginea.. ce naiba?? vrei sa te ard?  :wounded:

bogdanel
Treapta a 2-a
*

te prind din urma

View Profile
« Reply #10 on: December 19, 2007, 11:22:15 PM »

da ce wa chiar vrei sa ma arzi.Sad(.da daca ma arzi te rog sa o faci si cu benzina ca arde mai repede. :fuck:
bogdanel
Treapta a 2-a
*

te prind din urma

View Profile
« Reply #11 on: December 19, 2007, 11:25:25 PM »

pana la urma ne vedem in agronomie nu?sau stabiliti odata unde ca pana la urma vb. lui Shobbolan dam cu banu sau ce facem. :blindfold:
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #12 on: December 19, 2007, 11:51:43 PM »

sunteti cu capul Cheesy SCRIE MARE... AGRO.. ce naiba? la palat sunt tembeli..
ma faceti sa cred alte chestii.. si nu da bine..  :suspious:
in sensul ca.. se spunea ca ..acum vedem cine citeste forumul... dar mai nou ..vad ca lumea desi citeste.. NU INTELEGE !! ... exact ca atunci cand auzi dar nu asculti Wink cascati ochii fratilor  :nerd: ..ca scrie MARE  Shocked  Roll Eyes

ZyZ
Guest
« Reply #13 on: December 20, 2007, 12:15:00 AM »

N-ai treaba, are slip emoticoane, sa vezi ca posturi baga de-acuma...pictura, nu alta :yes:
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #14 on: December 20, 2007, 12:33:32 AM »

ochei.eu am inteles la agro..poate nimeresc acolo Smiley si sunt de acord sa mergem.. ca am o leaca dor de agro..si cred ca o sa fie mai caldutz:)
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: