Old School Motorsport
February 12, 2012, 03:13:45 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: MOVED: Detectoare Radar  (Read 3113 times)
ZyZ
Guest
« on: December 11, 2007, 02:11:55 PM »

Nu se mai accepta reclama pentru site-ul automotorclub.com .

http://forum.osms.ro/index.php?topic=36.0
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #1 on: December 11, 2007, 03:26:51 PM »

De ce?

Old School MotorSport, for now, for ever.....
ZyZ
Guest
« Reply #2 on: December 11, 2007, 05:25:14 PM »

Pentru ca noi nu avem voie nici macar sa mentionam adresa osms.ro pe site-ul automotorclub
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #3 on: December 11, 2007, 05:39:23 PM »

Fair enough. In cazul asta intradevar nu merita sa aiba link-uri aici. Ma gandeam ca au iesit evenimente mai grave si voiam sa fiu si eu la curent  Grin

Old School MotorSport, for now, for ever.....
ZyZ
Guest
« Reply #4 on: December 12, 2007, 10:20:49 PM »

Nu stiu daca au mai ramas toate posturile, dar de aici ne-am luat :
http://www.automotorclub.com/forum/viewtopic.php?t=297&postdays=0&postorder=asc&start=156
ZyZ
Guest
« Reply #5 on: December 13, 2007, 11:17:59 AM »

Costane, AMC-ul nu mai exista. Ce reprezinta forumul lor este un grup care posteaza in continuu. Unii sunt pe felia lor (de-al de mituc de exemplu), iar altii sunt de pomana (de-al de george pe care l-am banat noi). Ideea e ca si acolo a inceput sa se bage-n seama curva mica de Crys si sugagiul de Vladutzzzzz, cu care au fost niste probleme inca din vara (treburi vechi, e o chestie care-l priveste personal pe Andrei, poate iti impartaseste la intalnire). Adevaratii membri AMC nu mai posteaza de cateva luni. A se citi Cortez, Costi, Iohan, Za, Alex Loco, Andrei Zai, Puf, Tiganu', Sinner, si poate am uitat pe careva. Ideea e ca AMC nu mai exista. Si asta n-o stiu de la altcineva decat chiar de la Epox. Si apropo de Epox, caruia noi i-am dat voie sa-si faca reclama pe osms si pe care l-am primit de fiecare data foarte frumos la intalniri...ei, Epox a editat sau sters mesajele noastre pentru ca aparea site-ul osms.ro. Deci...ai dreptate, lumea buna sta in strada.
« Last Edit: December 13, 2007, 11:29:26 AM by ZyZ » Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: