sSorin.
Membru
Treapta a 5-a
a.k.a Pozaru'
|
 |
« Reply #45 on: February 26, 2009, 03:09:39 PM » |
|
1- bafta  2- 3 ore? :what: :laugh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...
|
 |
« Reply #46 on: February 26, 2009, 07:48:37 PM » |
|
Slip exagereaza! N-a durat decat 2 ore, dar a meritat, nuuu?...
Aaa, Zyz, cred ca zyz-ul tau o sa arate minunat. Adica, cred ca, cam asa, oare?
|
|
|
|
« Last Edit: February 26, 2009, 07:50:39 PM by corraptor_evo »
|
|
Corrado VRTS... Raise the boost and praise the Lord!
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #47 on: February 26, 2009, 08:21:31 PM » |
|
frumoasa culoarea din prima poza :laugh: prima data cand am vazut poza mica am zis parca scria gtx kamei la topic. am intrat pe postul meu din greseala ? si apoi am marit poza si era unu care ne-a spionat masina si si-a vopsit-o in aceeasi culoare
|
|
|
|
« Last Edit: February 26, 2009, 08:23:15 PM by xex »
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #48 on: February 26, 2009, 10:33:24 PM » |
|
Imi pare bine ca,ai revenit cu informatii noi despre masina.Dupa atitea modificari si sadisfactii date de motor,cam era timpul sa te ocupi si de estetica putin.Sunt sigur ca va iesi super misto,dar nu fara multa rabdare, munca,nervi si binenteles multiiii bani...dar sunt sigur ca si tu esti constient de toate astea...defapt nici nu se poate altfel.Abia astept sa vad doua minunatii de sciroco pe strazile frumosului nostru oras(plin de gauri),al fratilor si binenteles al tau.Daca gasesti pe cineva, care sa faca evacuari din inox inaintea mea, sa i-mi zici si mie ca,vreau si eu sa imi fac.Teava o am,mai trebuie meseriasul.Daca gasesc eu inaintea ta te anunt....si daca te pot ajuta cu ceva...placera e de partea mea.Bafta si spor la munci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #49 on: February 27, 2009, 12:36:03 AM » |
|
Slip exagereaza! N-a durat decat 2 ore, dar a meritat, nuuu?...
Aaa, Zyz, cred ca zyz-ul tau o sa arate minunat. Adica, cred ca, cam asa, oare?
mult prea fain Karmann Ghia asta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #50 on: February 27, 2009, 09:46:29 AM » |
|
Costel, am gasit unde se fac evacuari din inox. Daca vrei mergem impreuna sa vedem. Mie mi-a spus seful atelierului unde-mi fac eu masina, dar eu o sa-mi pot face abia dupa ce termina omuletii de vopsit masina, pentru ca am dat comanda si de un cot flexibil pe care o sa mi-l monteze ei. Da, frumoase karmann-urile astea. Ar fi mers una pe roz pentru Edi :laugh:
|
|
|
|
|
|
I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #51 on: April 13, 2009, 02:05:53 PM » |
|
Nu stiu cum se face, da' cum vreau sa postez, cum dau ochii cu un script care-mi zice: Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days. Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic. Oare sunt sigur? Creca da  . Acum hai sa va mai plictisesc cu povestile bunicului pe coada de matura. Se pare ca lucrurile incep sa prinda incet incet contur pentru zyzu' mic, si a aparut soarele si pe strada mea. Primele care si-au anuntat prezenta au fost niste oglinzile, manerele de portiera si cele de geam, care au ajuns impreuna cu manualul in marime naturala de la Bentley si zyzu' mic sub forma de mascota (multumesc Mada):
|
|
|
|
|
|
I live my life one quarter mile at a time [...]. For those 10 seconds or less, I'm free...
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #52 on: April 13, 2009, 02:25:00 PM » |
|
Apoi au venit pe rand evacuarea, (primita cu maxim interes de lizzie, care pana la urma a fost facuta cap-coada, cu racord flexibil, dar cu aceeasi galerie de evacuare, dar planata, si polisata la interior -evacuarea, la ce va gandeati :whistle:-), eleronul, jantele arbet 7.5jx16 cu gume 205/40zr16, spoilerul Kamei X1 complet si scaunul impreuna cu centurile. Mai asteptam restul bodykit-ului, strubar-urile fata/spate, dupa care sper sa reusesc sa refac vinilurile laterale ale masinii si s-o mai cobor inca 4-5 cm pe spate, pentru ca acum, ca a mai fost usurata, spatele sta prea ridicat. Partea cea mai palpitanta de-abia acum incepe, pentru ca dupa aproape doua luni de cand masina sta la doftor, n-am putut sa ma hotarasc cert la o culoare.
|
|
|
|
« Last Edit: April 13, 2009, 02:26:34 PM by ZyZ »
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #53 on: April 13, 2009, 02:59:18 PM » |
|
da ce e cu cainele? trebuie montat undeva ? :laugh: frumoase achizitii ! bafta ! sa ne tii la curent !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #54 on: April 13, 2009, 04:14:41 PM » |
|
La cat preferi? Am 220 si 380. Daca vrei altceva, se poate rezolva la Dedeman 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercurry
|
 |
« Reply #55 on: April 16, 2009, 09:44:29 AM » |
|
Bravo ZYZ, ma bucur mult ca asta mica a intrat in operatie estetica:D Sa termini cu bine ca abia astept sa te vad cu ea pe strazi in competitii. Ai preconizat cam cat o sa dureze restaurarea?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #56 on: April 16, 2009, 10:32:28 AM » |
|
Pai, ieri am adus masina acasa dupa ce s-a ocupat Marcel de tinichigerie (sexy tare sa mergi cu 60 la ora fara nici un geam si cu jumatate din piesele de pe masina...in masina :no:, DAR cu ochelari de soare si scaunu' dat pe spate :alien:). A iesit super fain; acum am niste praguri cum n-a avut neam de neamu' masinii mele :yes:. Imediat dupa sarbatori o s-o duc la vopsit (tot nu m-am hotarat la nuanta, creca o sa fac un poll sa va plictisesc), apoi urmeaza asamblatul, care probabil o sa dureze, pentru ca de fel sunt foarte meticulos. All in all, sper intr-o luna sa pot iesi cu ea. Ieri am scos tot ce era in masina ca s-o golesc pentru vopsit si am observat ca taraneii de la service-ul unde a fost prima data, si unde mai mult rau a patit, au considerat ca nu mai am nevoie de grila, asa ca acum sunt in cautarea unei grile kamei sau rieger, ca s-o schimb. Sa vedem ce-o sa-mi rezerve viitoru'. Oricum, nu doresc nimanui sa treaca prin ce-am trecut eu cu service-u' sufletului...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
|
 |
« Reply #57 on: April 16, 2009, 06:48:14 PM » |
|
Intradevar ,frumoase achizitiile....in ceea ce priveste service-u,ce sa zic....omul cit traieste invata.Incearca s-o iei si tu ca pe o experienta de viata,care pe viitor te va ajuta sa iei decizii mai bune in situatii cel putin asemanatoare.In legatura cu culoarea,poti sa faci,cum ai zis si tu un poll si noi sa ne dam cu parerea...altfel nu vad cum am putea sa te ajutam.Oricum ar fi eu iti doresc multa bafta in continuare si spor la treaba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PITBULL
|