De cand n-am mai postat aici...s-au intamplat foarte multe. Mai recent am ramas fara...Am dus masina la estetician si ma simt asa de aiurea, de parca as fi vandut-o. Da' sper sa fie toate intr-un ceas bun. Cat de curand o sa fac si niste poze. As fi vrut sa fac pana acum, da' de fiecare data cand am fost acolo a fost de treaba si numai la poze nu mi-a fost capu'. In eventualitatea in care nu reusesc sa refac kit-ul Kamei cu piese originale, am vorbit deja pentru fabricarea unui kit custom, in stilul Kamei sau BBS (multam fain Edi). Ideea ar fi ca, de vreme ce e singurul Kamei X1 din tara, sa o pastrez originala, asta incluzand si bodykit-ul (printre primele in vremea aia proiectate in tunel aerodinamic), si culoarea. Mai ramane problema stickerelor laterale, cu care sper sa ma ajute Johnny. Masina e golita si va fi revopsita integral in acelasi cod de culoare. Au ajuns pana acum oglinzi si manere portiera noi, un eleron nou pe spate, geam lateral sofer si cateva alte nimicuri mai trebuie sa vina. Oricum mai e mult pana departe. Primul pas...tinichigeria; apoi body kit-ul, apoi vopsitul, apoi vinilurile laterale, apoi niste scoici, apoi evacuarea (asta pot s-o fac in paralel, sa-i trag inox cap-coada). E mult de munca, da' trebuie facut, si ma astept sa fie facute bine, poate ma mai tine inca 26 de ani vopseaua. A primit si un capac delcou si rotor noi, care au rezolvat problema cu intreruperile, care se agravase in ultimul timp, incat ajunsesem sa merg intr-un piston jumate. Am renuntat la ideea cu plexi, pentru ca intr-o tara plina de praf, ca Romanica, s-ar matui imediat. Cu ocazia asta o sa rezolv definitiv si problema evacuarii, in sensul eliminarii ei (

). Am facut comanda de un tub flexibil, si zilele astea trebuie sa ajung la Phoenix (?), care cica fac evacuari complete din inox. Din pacate iese din ecuatie kit-ul turbo anul asta. Daca apuc sa urc sus si scoicile (~500E) sunt foarte fericit. Poate daca n-ar fi fost nunta ar fi fost mai usor. Poate daca salarul ar fi fost mai mare as fi facut mai multe, mai repede. Asta e. Acum am reusit sa adun destul incat sa ma apuc, si tin mortis sa fac masina asta cum merita ea sa fie. Dupa ce totul se termina, ar trebui sa arate cam...asa: