Old School Motorsport
February 08, 2012, 10:56:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: A murit "Micutzu" presedintele MR !  (Read 996 times)
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« on: September 29, 2007, 03:33:54 AM »

bai baieti...probabil k o parte din voi stiti cate ceva despre asta.. sau nu..
eu cand am ajuns acasa aveam ecranul plin de mesaje pe mes...cum ca a murit Micutzu.. ca s-a stins.. k RIP..etc.. plin frate..plin...
si am deschis si eu forumul lor sa vad care e treaba... si am gasit doar 2 posturi..
faza e reala.. si chiar a murit.. in accident pe Plevnei.. cica s-ar fi izbit intr-un stalp cu vreo 180 la ora..
a ramas fara frane.. si a incercat sa faca cumva sa opreasca masina...a tras frana de mana..cine stie ce a fost.. dar in zadar... s-a izbit cica destul de urat in partea lui si.. ala a fost..  Embarrassed  Sad
pe 4t toata lumea e cu laude ... condoleante..etc.. dar nimeni cu detalii...
asa ca..daca aflu ceva scriu aici..

Pacat de el... mare pacat.. era un simbol pentru MR si o persoana dedicata curselor ... chiar daca multi nu il placeau sau nu il suportau...
Personal.. nu l-am cunoscut deci nu am ce lucruri sa spun despre el.. bune sau rele..
Dar in domeniul auto a facut treaba... si pentru asta l-am respectat.. si am bagat la cap cateva chestii care mi-au atras atentia la el si MR...

R.I.P.    Lips sealed

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #1 on: September 29, 2007, 04:41:36 AM »

A fost ultima cursa a lui..
  Avea un Opel Ascona proaspat scos din service si nu era pus la punct din cate se pare... Lumea spune ca s-a dat cu o calibra.. si ca a pierdut controlul dupa ce a ramas fara frane..si a tras frana de mana.. intorcandu-se si izbindu-se in stalp.. exact cu partea soferului.. :|
am si 2 filmari..
se pare ca imediat dupa accident.. era constient..si vorbea cu cei din preajma lui.. care priveau neputinciosi...incercand sa faca cumva sa il salveze..
dar dupa ce au venit cei de la descarcerare si au taiat masina cu totul... a fost scos si.. a murit..
s-a mai dus unul dintre noi... :|
nu stiu care a fost treaba..dar anul asta.. ORI au murit prea multi.. ORI pana acuma nu realizam ce se intampla..

grija mare...

cateva poze.. de la accident..
sper sa imi mai trimita lumea pana maine..
de fapt...azi..dar mai tarziu...

grija mare... cu franele si directia nu te joci.. la fel ca si cu viteza.. :|
bafta

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #2 on: September 29, 2007, 04:56:25 AM »

am primit si niste filmari de la locul unde a fost accidentul..

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #3 on: September 29, 2007, 12:35:38 PM »

Curs? ilegal? de ma?ini, cu final tragic
Sāmb?t? 29 septembrie 2007, 09:28

O curs? ilegal? de ma?ini s-a terminat īn aceast? noapte cu lumān?ri aprinse. Un b?rbat ?i-a pierdut via?a pe Calea Plevnei din Capital? dup? ce s-a luat la īntrecere cu un alt ?ofer. Martorii spun c?, īnainte de producerea tragediei, au īnro?it telefoanele dispeceratului unic de urgen?? pentru a reclama cursele ilegale, īns? oamenii legii au ajuns prea tārziu.

Martorii spun c? ?oferul, care circula cu o vitez? ame?itoare, a īncercat s? ia un viraj. Ma?ina a derapat ?i s-a īnf??urat īn jurul unui stālp de pe marginea drumului. Ca s? poat? scoate victima dintre fiarele contorsionate, pompierii au fost nevoi?i s? taie ma?ina bucat? cu bucat?.

"Accidentul s-a petrecut pe fondul circula?iei cu vitez? excesiv?. A pierdut controlul direc?iei de mers ?i s-a izbit de acest stālp de iluminat public", a declarat reprezentantul poli?iei.
Sursa: Realitatea TV

aici gasiti si un filmuletz cu reportaj...
http://www.realitatea.net/94301_Cursa-ilegala-de-masini--cu-final-tragic.html#
« Last Edit: September 29, 2007, 12:42:21 PM by slip » Logged

cryo
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #4 on: September 29, 2007, 01:33:47 PM »

Sper ca prin moartea sa, sa mai fi facut ceva pentru "cursele din Ro". Vad ca nimeni nu comenteaza actiunea, ci doar rezultatul....

R.I.P. Inca o moarte fara rost....
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #5 on: September 29, 2007, 02:41:27 PM »

Eu unul am ramas uimit... sincer nu am auzit pana acu de "MICUTZUL" dar dupa cum am vazut a fost un om mare. Pacat... Prea multe s-au intamplat anul asta... asa ca ATENTIE MARE si sa fim si noi mai Prudenti!

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #6 on: September 29, 2007, 06:19:09 PM »

dumnezeu sa-l odihneasca in pace.. eu nu am auzit de el... si aud de la voi..dar treb sa avem si noi grija.. dumnezeu sa aiba grija de membri nostri!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: