Pages: [1]
  Print  
Author Topic: A murit "Micutzu" presedintele MR !  (Read 456 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
slip
============================
Administrator
Treapta a 6-a
*

Reputatie: 21

Mic si rau !

« on: September 29, 2007, 03:33:54 AM »

bai baieti...probabil k o parte din voi stiti cate ceva despre asta.. sau nu..
eu cand am ajuns acasa aveam ecranul plin de mesaje pe mes...cum ca a murit Micutzu.. ca s-a stins.. k RIP..etc.. plin frate..plin...
si am deschis si eu forumul lor sa vad care e treaba... si am gasit doar 2 posturi..
faza e reala.. si chiar a murit.. in accident pe Plevnei.. cica s-ar fi izbit intr-un stalp cu vreo 180 la ora..
a ramas fara frane.. si a incercat sa faca cumva sa opreasca masina...a tras frana de mana..cine stie ce a fost.. dar in zadar... s-a izbit cica destul de urat in partea lui si.. ala a fost..  Embarrassed  Sad
pe 4t toata lumea e cu laude ... condoleante..etc.. dar nimeni cu detalii...
asa ca..daca aflu ceva scriu aici..

Pacat de el... mare pacat.. era un simbol pentru MR si o persoana dedicata curselor ... chiar daca multi nu il placeau sau nu il suportau...
Personal.. nu l-am cunoscut deci nu am ce lucruri sa spun despre el.. bune sau rele..
Dar in domeniul auto a facut treaba... si pentru asta l-am respectat.. si am bagat la cap cateva chestii care mi-au atras atentia la el si MR...

R.I.P.    Lips Sealed

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

« Reply #1 on: September 29, 2007, 04:41:36 AM »

A fost ultima cursa a lui..
  Avea un Opel Ascona proaspat scos din service si nu era pus la punct din cate se pare... Lumea spune ca s-a dat cu o calibra.. si ca a pierdut controlul dupa ce a ramas fara frane..si a tras frana de mana.. intorcandu-se si izbindu-se in stalp.. exact cu partea soferului.. Straight face
am si 2 filmari..
se pare ca imediat dupa accident.. era constient..si vorbea cu cei din preajma lui.. care priveau neputinciosi...incercand sa faca cumva sa il salveze..
dar dupa ce au venit cei de la descarcerare si au taiat masina cu totul... a fost scos si.. a murit..
s-a mai dus unul dintre noi... Straight face
nu stiu care a fost treaba..dar anul asta.. ORI au murit prea multi.. ORI pana acuma nu realizam ce se intampla..

grija mare...

cateva poze.. de la accident..
sper sa imi mai trimita lumea pana maine..
de fapt...azi..dar mai tarziu...

grija mare... cu franele si directia nu te joci.. la fel ca si cu viteza.. Straight face
bafta

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

« Reply #2 on: September 29, 2007, 04:56:25 AM »

am primit si niste filmari de la locul unde a fost accidentul..

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

« Reply #3 on: September 29, 2007, 12:35:38 PM »

Cursă ilegală de maşini, cu final tragic
Sâmbătă 29 septembrie 2007, 09:28

O cursă ilegală de maşini s-a terminat în această noapte cu lumânări aprinse. Un bărbat şi-a pierdut viaţa pe Calea Plevnei din Capitală după ce s-a luat la întrecere cu un alt şofer. Martorii spun că, înainte de producerea tragediei, au înroşit telefoanele dispeceratului unic de urgenţă pentru a reclama cursele ilegale, însă oamenii legii au ajuns prea târziu.

Martorii spun că şoferul, care circula cu o viteză ameţitoare, a încercat să ia un viraj. Maşina a derapat şi s-a înfăşurat în jurul unui stâlp de pe marginea drumului. Ca să poată scoate victima dintre fiarele contorsionate, pompierii au fost nevoiţi să taie maşina bucată cu bucată.

"Accidentul s-a petrecut pe fondul circulaţiei cu viteză excesivă. A pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a izbit de acest stâlp de iluminat public", a declarat reprezentantul poliţiei.
Sursa: Realitatea TV

aici gasiti si un filmuletz cu reportaj...
http://www.realitatea.net/94301_Cursa-ilegala-de-masini--cu-final-tragic.html#
« Last Edit: September 29, 2007, 12:42:21 PM by slip » Logged

cryo
Treapta 1
*

Reputatie: 0

« Reply #4 on: September 29, 2007, 01:33:47 PM »

Sper ca prin moartea sa, sa mai fi facut ceva pentru "cursele din Ro". Vad ca nimeni nu comenteaza actiunea, ci doar rezultatul....

R.I.P. Inca o moarte fara rost....
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

Reputatie: 11

BMW E30

« Reply #5 on: September 29, 2007, 02:41:27 PM »

Eu unul am ramas uimit... sincer nu am auzit pana acu de "MICUTZUL" dar dupa cum am vazut a fost un om mare. Pacat... Prea multe s-au intamplat anul asta... asa ca ATENTIE MARE si sa fim si noi mai Prudenti!

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Reputatie: 9

Fara roti nu poti !

« Reply #6 on: September 29, 2007, 06:19:09 PM »

dumnezeu sa-l odihneasca in pace.. eu nu am auzit de el... si aud de la voi..dar treb sa avem si noi grija.. dumnezeu sa aiba grija de membri nostri!
Pages: [1]
  Print  

Jump to: