Old School Motorsport
February 12, 2012, 06:28:36 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ziua Ungariei  (Read 743 times)
ZyZ
Guest
« on: March 15, 2008, 10:18:50 PM »

Intr-un pur demers diplomatic tin neaparat sa uzez de ocazia zilei Ungariei ca sa urez un sincer "Va fut in gura !" tuturor celor care militeaza pentru autonomia Ardealului si inca nu au bunul simt sa invete romana, desi locuiesc aici, si sa le doresc sa primeasca cu toata dragostea o teapa de-a lui Tepes direct prin sufletul lor nationalist, de jos in sus. Ii astept cu dragoste si un bullbar ruginit in inima Moldovei, sa ne explice idealul ungurilor din Romania. Mars acasa  :now:. Ardealul e "exclusiv" al nostru ! Am facut greseala sa ma uit la teveu si nu m-am putut abtine...
CUF
Membru
Treapta a 5-a
*

BMW E30

cllior
View Profile Email
« Reply #1 on: March 15, 2008, 10:35:16 PM »

Ce este ADHD???

ADHD înseamn? Deficit de Aten?ie / Tulburare Hiperkinetic? ?i este una dintre cele mai frecvente afec?iuni comportamentale întâlnite la copii ?i adolescen?i. Studiile arat? c? un procent de 5% din copiii de vârst? ?colar? prezint? simptome ADHD (1-2 din copiii dintr-o clas? de 30).
ADHD debuteaz? în copil?rie ?i poate persista ?i la vârsta adult?. De?i la unii copii simptomele ADHD dispar odat? cu înaintarea în vârst?, în jur de 60% pot prezenta simptome ?i la vârsta adult?. :whistle:

TRATAMENTUL ADHD

Practicile terapeutice curente în ADHD sunt orientate asupra managementului simptomelor printr-o combina?ie de metode de tratament:

Modificarea comportamentului (incluzând antrenament ?i terapie)
Medica?ia
Terapia combinat? (medica?ie ?i terapie comportamental?)

:canadian: :crazy: :gum: :embarrass: :butt:

Prietenii stiu de ce....

Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #2 on: March 15, 2008, 10:42:21 PM »

Vb frumos mai needucatule...adica Smiley) adica Zyzule...cum adica numai un bullbar...vrei sa zici vreo 10  :educated: Cika...hai sa promovam diplomatia..si interrelatiile culturale...intre diverse popoare...ce sa promovezi frate cand in tzara ta..scrie in bozgoriceste in loc de romana ...cand te duci la Lacu' Roshu si comanzi un gratar si iti aduce gratarul cu un polonic plin ochi de sos scarbos si uleios de gulas peste asa zisul gratar... :hurt: :secret: Biaxxxxxxx
      Poate o sa parem toti nationalisti sau exagerati...insa...am avut ocazia cand am fost in Lisabona sa discut cu o pers din Ungaria..si la intrebarea...si ai fost vreodata in Romania sa aud < da..am fost cand eram mai mica..in fostele teritorii unguresti >.... :order: Fucking idiot...sau altii care afirmau ca de fapt...romanii sunt cotropitorii..cika...noi le-am luat cu japca Ardealul...si in mod special castelul Bran si Brukentalul..din Sibiu....!!!!!!!!!!! uite asa se face educatia in scolile unguresti !!!!

Impossible is nothing!
mercurry
Membru
Treapta a 5-a
*

mercurry70
View Profile Email
« Reply #3 on: March 16, 2008, 01:59:03 AM »

Hai sa zic si eu ceva pt unguri ..... NHO P....O......L...A    MEAAA De animale pline de gulas .. sa steie cu ceapa in gradina lor si sa nu mai schimbe denumirile la localitati .... ca uite asa  :scared: imi fac ochii cand trec prin dreptul lor.... in mama lor cu cainii si pisicile lor unguresti .. .cum vor ei sa ne ia drepturile... pt care au luptat bunicii si stramosii nostri ... Daca se intampla nenorocirea il rog pe "stiambilul becali" sa le cumpere teritoriu ... ce e pt el juma de Romanie... si sa scrie mare pe ea sa se vada de pe luna ... ROMANIA... uite asa ... pac pac pac.. ca sa stie ei zdreantele astea cine e PNG si GIGI BECALI
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #4 on: March 16, 2008, 02:08:15 AM »

mancami-ar prelungirea de borâ?i. unde s-a mai auzit asha ceva? ce-ar fi sa ceara si romanii din italia jumate din tzara aia, sau sa inceapa sa scrie in romaneste pe acolo. nici nu stiu cine a fost de acord cu semnele in 2 limbi. propun ca la urmatoarele alegeri sa-l votam pe vadim tudor. le da el autonomie, in marea neagra. apropo: stiti cat tine o unguroaica kktul in ea ? 9 luni.  :laugh:
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #5 on: March 16, 2008, 02:13:52 PM »

mda..am vazut si eu stirile .. ieri la munca si  Angry Angry Angry.. fiind o fire mai putin violenta.. chiar calma.. am dat cu pumnu in masa de draci Cheesy si imi parea bine ca l-au ars pe fraierul ala cu steagul..daca stiti despre cine e vb . L-a "putin" batut DREAPTA Cheesy  :wounded: :laugh: :butt:
eu nu am nimic personal cu ungurii de peste granite.. dar cu astia din Romania , eschiuz mi dar n-au frate ce cauta la noi in tara. Vreti ungureste? No, mergeti in Ungaria. Primul care ar trebui regulat la propriu de o scula romaneasca e bozgoru' ala cu rahat in barba.. cum ii spune? Marco Bella ala.. 'tu-i neamu-n gura .. De aia suntem vazuti ..cum suntem vazuti in occident.. ca suntem prosti si le dam voie sa faca ce vor la NOI in tara Wink Traiasca ROMANIA ! Cheesy

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: