Old School Motorsport
February 12, 2012, 06:24:56 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: Old School national meeting  (Read 5163 times)
parazit
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #60 on: September 16, 2007, 02:33:54 PM »

felicitari organizatorilor...felicitari participantilor...felicitari tuturor care au venit din alte orase....
super eveniment...super gratar in peco Grin Grin...super tot...
felicitari si la mai multe evenimente de genu si sigur mai mari Grin Grin
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #61 on: September 16, 2007, 04:12:10 PM »

Felicitarile mele fratilor din club, prietenilor si apropiatilor clubului, pentru reusita acestui eveniment,  felicitari lui Edy si Costel pentru cupele pe care le-au adus in club.... meritati aceste premii pe deplin. Avem multe de invatat din ce s-a gresit si din ce s-a intamplat, dar, eu personal consider ca pentru un prim eveniment organizat de Old School MotorSport, a iesit mai mult de cat bine. Cireasa de pe tort a fost gratarul de azi noapte, care s-a facut unde s-a facut  Grin , cine a lipsit, a pierdut inca cateva ore de distractie maxima. La cat mai multe evenimente de genul si la cat mai multe reusite impreuna.

Old School MotorSport, for now, for ever.....
RAZ`U
Treapta a 2-a
*

BMW runs my hart, but Nissan drift`s it

View Profile
« Reply #62 on: September 16, 2007, 05:00:21 PM »

bravo baieti, sa inteleg ca a fost tare.....eu nu am fost si multi stiu de ce....imi pare rau ca nu am putut veni, dar in viata nu le poti avea pe toate....see u all vineri:P
ZyZ
Guest
« Reply #63 on: September 16, 2007, 07:18:32 PM »

In primul rand ma simt dator sa felicit pe baietii mei din Old School Motorsport, pentru succesul intalnirii, la care au contribuit toti, fiecare cum a putut, demonstrand faptul ca desi suntem un club abia infiintat, suntem maturi si uniti. Ma inclin pentru Edi, in primul rand pentru ca a reprezentat cu onoare VAG-ul, si in al doilea rand pentru ca reprezentat cu onoare clubul, si in al treilea rand pentru ca a impus respect cu o masina de aproape 20 de ani vechime, lucru demonstrat, daca mai era nevoie, de cele doua diplome (era sa-mi prind degetele si sa spun cupe  Tongue. Ma inclin in fata lui Costel pentru ca mi-a luat fata la Best Exhaust si pentru ca are o masina care merita aplauze din orice punct de vedere. Bravo baieti. Ma simt mandru sa fiu printre voi. Multumiri tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta si scuze pentru neajunsurile datorate eventualei lipsei de experienta. Astept cu maxim interes pozele. Cu respect, ZYZ (cu Y)  Roll Eyes.
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #64 on: September 16, 2007, 11:10:18 PM »

Si eu la randul meu ma simt obligat sa imi felicit colegii de club pt reushita de sambata si imi pare rau ca nu am putut ajuta mai mult la organizare.. dar a iesit mai mult decat foarte bine. si ash vrea sa spun ca desi edi a luat ambele premii pt best vag si best car.. masina lui costel nu a fost mai prejos si indraznesc sa spun ca a fost la fel de frumoasa ca masina lui edi. in alta ordine de idei vreau sa le multumesc la toti ceilalti care ne-au onorat cu prezenta si fara a caror ajutor probabil evenimentul nu ar fi fost la fel de reusit. astept editia a 2-a. Cheesy
corraptor_evo
Membru
Treapta a 5-a
*

AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...AaaRrrrgghhhh...

corraptor_evo
View Profile Email
« Reply #65 on: September 17, 2007, 12:04:30 AM »

Intrucit am intrat mai tirziu pe forum, bag seama ca mi-ati taiat macaroana! Toti ati spus deja cam tot ce-as fi putut si eu spune. Totusi, gindindu-ma la fiecare din voi, colegi si participanti, in aproape egala masura, am sa ma adresez tuturor (adica fara sa omit pe absolut nimeni) si am sa spun doar: FELICITARI, MULTUMIRI SI BAFTA! Wink

Corrado VRTS...
Raise the boost and praise the Lord!
vladx
Membru
Treapta a 5-a
*

Fara roti nu poti !

turbo_Vlad
View Profile Email
« Reply #66 on: September 19, 2007, 09:05:33 PM »

ierta-ti ma ca va felicit asa tarziu..nu prea am avut timp in ultimele zile din cauza ca a inceput scoala..A fost super fain si super pt prima editie pt Old School Motor Sport. Felicitari pt Edi si Costel pt premii! Felicitari pt toti care au facut eforturi pt acest oraganizare! Cu respect !
Pages: 1 ... 3 4 [5]   Go Up
  Print  

Jump to: