Old School Motorsport
February 12, 2012, 07:10:33 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Raliul Iasului 19 - 20 Octombrie 2007  (Read 1080 times)
ZyZ
Guest
« on: October 11, 2007, 05:53:31 PM »

Inclusa in organizarea Zilelor Iasului, etapa CNR va avea loc intre 19-20 octombrie 2007 si va include 15 probe speciale:

1.     PS 1 BIRNOVA 1
2.    PS 2 POIENI B1
3.    PS 3 IULIUS MALL
4.    PS 4 HADIMBU 1
5.    PS 5 MOGOSESTI 1 (CIOCA BOCA)
6.    PS 6 DOBROVAT 1
7.    PS 7 POIENI 1
8.    PS 8 HADIMBU 2
9.    PS 9 MOGOSESTI 2 (CIOCA BOCA)
10.    PS 10 DOBROVAT 2
11.    PS 11 POIENI 2
12.    PS 12 HADIMBU 3
13.    PS 13 MOGOSESTI 3 (CIOCA BOCA)
14.    PS 14 DOBROVAT 3
15.    PS 15 POIENI 3

Informatii si lista concurentilor inscrisi pana acum aveti aici: http://fras.ro/

Propun sa ne organizam si sa mergem in echipa, ca si la etapa de Rallysprint si, daca vremea ne permite, s-o punem si de un gratar intre speciale.
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #1 on: October 11, 2007, 06:00:13 PM »

Eu pe 19-20 sunt plecat din localitate, deci, din pacate, nu voi putea fi prezent la aceasta actiune.

Old School MotorSport, for now, for ever.....
radar
Treapta 1
*

radar_1989
View Profile Email
« Reply #2 on: October 12, 2007, 12:47:07 AM »

ma ia si pe mine cineva HuhCry Cry CryUndecided Undecided Undecided
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #3 on: October 18, 2007, 07:26:35 PM »

Cica vin 50 de echipaje Cheesy  Roll Eyes

Bucuria împ?timi?ilor sportului cu motor din Ia?i va fi împlinit? în acest an. Dup? o pauz? de aproape 9 ani, jude?ul Ia?i va fi din nou gazda competi?iilor sportive precum cea de raliu. În perioada 19-20 octombrie, vor veni la Ia?i peste 50 de echipaje, miza ultimei etape a campionatului fiind desemnarea campionului na?ional. Traseul va avea 330 de kilometri, din care 129,5 kilometri sunt pentru probele speciale. Ultimele competi?ii sportive de genul raliu au fost în anii 1997 ?i 1998, dup? o pauz? de mai bine de 10 ani. Din 1998 ?i pân? în acest an, municipiul nu a mai g?zduit nici o etap? a Campionatului Na?ional de Raliu (CNR). ?i acest sport, ca multe altele, a p?rut edililor ie?eni ca un sport excentric. Dar, g?sindu-se oameni care s? schimbe mentalit??ile, prima etap? a Raliului României a prins via?? chiar la Ia?i în prim?vara acestui an. Deoarece clubul care trebuia s? organizeze ultima etap? a Campionatului la Bucure?ti a fost suspendat, din fericire, c?tre Ia?i a venit oferta de a organiza aceast? competi?ie.

"Ia?iul a fost unul dintre ora?ele cu renume în ceea ce prive?te organizarea curselor de raliu. Ba mai mult, de la Ia?i au plecat ?i foarte multe echipaje valoroase. Numai pe Titi Aur s?-l men?ionez ?i spun multe. Sper?m ca dup? perioada de amor?ire, ora?ul s? prind? alte forme. Avem nevoie ca acest sport s? fie de actualitate ?i la Ia?i. Organizarea ultimei etape a Campionatului Na?ional de Raliu, etapa a X-a, este o bucurie pentru noi", a declarat Lucian Filip, unul dintre pilo?ii ie?eni care a adus multe medalii de aur. Ultima etap? a acestei competi?ii are mai multe trasee, printre care: Hadâmbu, Ciocaboca ?i Poiana. Ca o noutate, organizatorii au în vedere amenajarea unui loc care s? constituie o curs? superspecial?, destinat? amatorilor, fie în zona Iulius Mall, fie în zona Carrefour. "Acum doi ani, împreun? cu al?i sportivi din Ia?i, priveam campionatul de raliu de pe margine ?i sim?eam cum acest sport se dep?rteaz? tot mai tare de Ia?i ?i de Moldova", a declarat Cristian Anghelu??, pilot ?i organizator al Raliului Ia?i.

Sursa : Ziua de Iasi

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #4 on: October 18, 2007, 07:34:25 PM »

deci treaba va fi in felul urmator.. pentru cine e interesat..

Pe 19 si 20 octombrie iesenii vor asista la lupta pentru titlul de Campion National. Este cea mai importanta etapa a Campionatului de Raliuri al Romaniei Dunlop.

Dupa 9 ani, Iasul reintra in cea mai importanta competitie automobilistica din Romania - Campionatul de Raliuri al Romaniei Dunlop si organizeaza ceea ce multi considera o adevarata finala. In aceasta ultima etapa se va decide Campionul National.

Acest eveniment automobilistic este organizat in Iasi de Clubul Rally Motor Sport sub supervizarea Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, impreuna cu agentia de publicitate Cardiv Marketing si cu sprijinul autoritatilor locale: Primaria Iasi si Consiliul Judetean Iasi.

Grupul Tester - Casa Auto dovedeste inca o data ca are o echipa pasionata de masini si interesata sa realizeze lucruri bune pentru Iasi si sprijina financiar acest eveniment, devenind totodata partener al etapei.

50.000 de euro va costa ultima etapa

Ultimul act al Campionatului National de Raliuri va avea un buget de 50.000 de euro si va alinia la start 52 de echipaje din Romania si un pilot finlandez, campion national in tara sa.

„In trecut, Iasiul era un mare pol in automobilism, iar acum tinde sa redevina ce era. Ne bucuram foarte mult sa fim organizatorii etapei care va desemna campionul national pe anul 2007. Multi dintre piloti vor avea masini schimbate, ceea ce ne garanteaza o etapa extrem de spectaculoasa", sustine Cristian Angheluta, si el pilot participant in aceasta cursa.

Etapa de la Iasi va avea 3 probe speciale, pe 19 octombrie, si 4 probe speciale repetate de trei ori, pe 20 octombrie. in prima zi, startul se va da la ora 15:00 din fata primariei, o proba speciala va fi la Barnova, a doua la Poieni, iar a treia care fi o super-speciala va avea loc la Iulius Mall.

Simbata, pe 20 octombrie, se va pleca tot din fata primariei, de la ora 9:00 si vor avea loc patru probe speciale, la Hadimbu, Mogosesti, Dobrovat si Poieni.

Detalii despre Raliul Iasului Tester vor putea fi obtinute de pe www.raliuliasului.ro si de la echipa organizatoare.  Etapa de la Iasi este ultima din cadrul Campionatului National de Raliuri si va stabili campionul pentru sezonul 2007.

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #5 on: October 18, 2007, 07:39:00 PM »

aveti aici si orarul pentru zilele de vineri si sambata Cheesy

hartile specialelor..
« Last Edit: October 18, 2007, 07:50:18 PM by slip » Logged

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #6 on: October 18, 2007, 07:54:07 PM »

aici aveti lista cu concurentii inscrisi.. Cheesy

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #7 on: October 18, 2007, 08:28:53 PM »

sa inteleg ca din cati ati intrat.. nu merge nici unul a?  Huh
hmm..mai asteptam..poate se mai anunta lumea.. k sa stim daca ne intalnim sau mergem care cum apuca..
unu la barnova.. unu la mall.. unu la piata nicolina dupa castraveti.. etc..

nu spuneti ca nu am anuntat..sau ca nu stiati.. pentru k de asta s-a facut forumul.. sa putem discuta..

bafta

parazit
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #8 on: October 18, 2007, 08:41:31 PM »

poate gasiti un loc si pentru mine:D
ZyZ
Guest
« Reply #9 on: October 18, 2007, 09:17:21 PM »

ZyZ fie cu voi...nu stiu daca reusesc sa lubrifiez motorul la a mea, dar oricum ar fi...i'm in, vorba lui Costan. Slip, propun ca maine dimineata sa incercam sa rezolvam problemele cu Costan, poate il inscriem si pe el in CNR  Grin, si apoi pe la 14.30 sa fim la mall sa vedem masinili cari iesti.
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #10 on: October 18, 2007, 11:06:04 PM »

numarati-ma si pe mine. sorry ca raspund mai greu.. nu prea mai ajung la calculator asha des ca inainte. astept un mesaj ori pe mail ori pe mess cu detaliile daca nu sunt online. ms mult
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #11 on: October 18, 2007, 11:27:54 PM »

bun...s-a stabilit.. maine la 2 jum la mall.. in parcarea laterala.. daca nu ne gasim intre noi..avem tel.
maine vor fi 3 speciale..  o singura data.. iar sambata 4 speciale de 3 ori..
asa k.. ne vedem maine sa facem poze.. si sa vedem si noi ceva interesant..
pana acuma suntem asa.. eu, Costan, Zyz , xex, parazitu, .. si cred k atat... sper k nu am omis pe nimeni care vine maine..
sambata vor fi mai multi..

sanatate Cheesy
« Last Edit: October 20, 2007, 02:04:51 AM by slip » Logged

Gabi
Treapta a 2-a
*

androgabi@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #12 on: October 19, 2007, 10:39:43 AM »

I'm in....poate ajung si eu astazi la mall la 14:30 daca-mi iau pauza de masa mai tz...am sa mananc masini de raliu la pranz... Cheesy Cheesy
PITBULL
Guest
« Reply #13 on: October 19, 2007, 02:25:13 PM »

Eu sunt la birou pana la ora 15,apoi ma duc la cumparaturi caci maine treb sa ma duc la o nunta Grin Dimineata starea civila...apoi religios si apoi nunta Grin Daca am sa am timp liber am sa va sun sa ne intalnim Cool  Cya
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: