asa...
incep prin a va spune ce detalii s-au mai discutat...si cu cine am mai vb..
datorita lui Edi.. s-au rezolvat 2 probleme mari...
zilele astea am fost de manutza cu zyz la directorul de marketing de la Iulius Mall.. si am discutat problema de parcare..
asa cum stiati toti.. am fi ales parcarea laterala..pentru a nu deranja multa lume... parcare pe care nu am primit-o..
dar in schimb... ni s-a oferit parcarea din fata mall-ului...ceea ce este super misto.. si ne ajuta extraordinar..

si la imagine. si la usurinta de deplasare..si la tot...
ni s-a oferit un spot publicitar... in mall.. cu eventul organizat de noi...curent + ajutor la organizare...
in al doilea rand... luni voi merge ...daca este strict nevoie... la radio hit.. pentru a stabili ultimele detalii legate de eveniment..
in acest caz... Edi ne-a scos iarasi din problema..
asadar..in urma unosr discutii.. am obtinut si sonorizarea pe care ne-o doream.. in fata mall-ului.. si sprijin media...(reclama..spoturi..afise..etc)
vom avea si o reclama in Evenimentul de Iasi .. datorita lui Octav... SFJ..
multumim..
vreau sa multumesc din suflet lui Edi pentru sprijinul acordat.. si..sper ca totul sa iasa mult mai bine decat noi singuri ne-am fi dorit..
lui octav.. k ne-a ajutat cu evenimentul de iasi..
lui gabi k ne-a ajutat cu afishele..
lui zyz k face ce poate..sa ajute..
lu costel pentru tot ce inseamna imagine.. si banner..
lui ala..lui ala..lui ala..
va multumesc tuturor.. ce sa mai..
nu ma apuc acum sa enumar.. k ma iau pandaliile..
le multumesc tuturor celor din club care se implica..si dau tot ce pot.. sa faca ceva..pentru OSMS
sper sa iasa cum trebuie..sau chiar mai bine..
ambitia imi spune k o sa fie MARE!!!

multumesc baietilor de la BT NT SV si din teritoriu..pentru sprijinul media acordat.... si ii astept pe toti la Iasi..
" Daca tot nu putem sa ne lungim viata...atunci .. hai sa o facem LATA "
ne vedem maine seara la 9 jum.. la... telefon
bafta