Old School Motorsport
February 11, 2012, 02:03:53 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Old School national meeting  (Read 5135 times)
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #45 on: August 29, 2007, 08:07:40 PM »

hai k ... iti dam voie.. Cheesy baga massuri...
dispera lumea..
pana la urma...tot o sa vina Wink

numai boschetari sa nu aduci Cheesy k se apuca de cerut.. Cheesy

da-mi pe PM id-u tau...

bafta

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #46 on: August 30, 2007, 11:57:59 PM »

asa...
incep prin a va spune ce detalii s-au mai discutat...si cu cine am mai vb..
datorita lui Edi.. s-au rezolvat 2 probleme mari...

zilele astea am fost de manutza cu zyz la directorul de marketing de la Iulius Mall.. si am discutat problema de parcare..
asa cum stiati toti.. am fi ales parcarea laterala..pentru a nu deranja multa lume... parcare pe care nu am primit-o..
dar in schimb... ni s-a oferit parcarea din fata mall-ului...ceea ce este super misto.. si ne ajuta extraordinar.. Cheesy si la imagine. si la usurinta de deplasare..si la tot...
ni s-a oferit un spot publicitar... in mall.. cu eventul organizat de noi...curent + ajutor la organizare...

in al doilea rand... luni voi merge ...daca este strict nevoie... la radio hit.. pentru a stabili ultimele detalii legate de eveniment..
in acest caz... Edi ne-a scos iarasi din problema..
asadar..in urma unosr discutii.. am obtinut si sonorizarea pe care ne-o doream.. in fata mall-ului.. si sprijin media...(reclama..spoturi..afise..etc)

vom avea si o reclama in Evenimentul de Iasi .. datorita lui Octav... SFJ..
multumim..

vreau sa multumesc din suflet lui Edi pentru sprijinul acordat.. si..sper ca totul sa iasa mult mai bine decat noi singuri ne-am fi dorit..
lui octav.. k ne-a ajutat cu evenimentul de iasi..
lui gabi k ne-a ajutat cu afishele..
lui zyz k face ce poate..sa ajute..
lu costel pentru tot ce inseamna imagine.. si banner..
lui ala..lui ala..lui ala..
va multumesc tuturor.. ce sa mai..
nu ma apuc acum sa enumar.. k ma iau pandaliile..

le multumesc tuturor celor din club care se implica..si dau tot ce pot.. sa faca ceva..pentru OSMS
sper sa iasa cum trebuie..sau chiar mai bine..
ambitia imi spune k o sa fie MARE!!! Cheesy

multumesc baietilor de la BT NT SV si din teritoriu..pentru sprijinul media acordat.... si ii astept pe toti la Iasi..

" Daca tot nu putem sa ne lungim viata...atunci .. hai sa o facem LATA "
ne vedem maine seara la 9 jum.. la... telefon Wink
bafta

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #47 on: August 31, 2007, 01:12:29 PM »

soo.. prea tare.. acum ma oftic ca n-am putut sa contribui cu nimic :|
Gabi
Treapta a 2-a
*

androgabi@yahoo.com
View Profile Email
« Reply #48 on: August 31, 2007, 06:22:09 PM »

bravo ma....multumim Edi, Slip, Zyz....uite ca se poate chiar mai bine decat am sperat... good job so far... Grin
ZyZ
Guest
« Reply #49 on: August 31, 2007, 06:37:11 PM »

Eu zic sa nu incepem inca cu multumirile, ca nu s-a terminat evenimentul. Sper sa se mai anunte cineva, ca totusi suntem mai mult de 4-5 membri in club, si asta e cu siguranta un eveniment organizat de clubul OSMS.
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #50 on: August 31, 2007, 07:00:48 PM »

laude..multumiri...etc..le  vom comunica dupa intalnire..
chiar daca avem..ce avem.. pana acum... tot strangem din buci ..si stam cu morcovu.. sa iasa  bine Wink

dupa ce o sa iasa cum ne-am dorit.. atunci o sa avem o rubrica speciala pentru multumiri...prostii de astea..etc Smiley) pana atunci.. hai sa incercam sa mai aducem si altceva decat e pana acuma....
sponsori..parteneri..orice.. o televiziune ar fi super Wink o televiziune locala..care are si emisiuni auto..
cine ne poate ajuta...sa spuna.. ca sa il ajutam si noi..cu ce putem..afise .. scrisori..program..etc..

mai avem un pic.. Cheesy sper sa facem treaba buna... sunt multe kestii care nu ies la suprafata.. pana cand nu se termina evenimentul Wink Cheesy

mai sare cate un iepure de ici de colo... si se face treaba..
rog toti membrii... sa ne ajute.. indiferent de complexitate..
adica.. daca nu se poate vb la tv.. atunci da un anunt la un vecin care stii k are o masina tare...
da un anunt pe un forum unde ai user..
da un mass...un spam.. un..ceva.. nu are importanta.. dar.. macar stii ca ne-ai ajutat si te impaci cu ideea ca faci parte dintr-un club unit.. in care toti isi dau silinta.. si muncesc pentru el.. nu doar se prefac..
hai... sa facem treaba ca la carte .. sa ne tina minte Iasul... k am fost primul club auto din Iasi care face asa ceva..  Have faith !!!

bafta

Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #51 on: September 14, 2007, 05:47:33 PM »

Daca weather dot com nu se inseala, maine va fi o zi perfecta pentru un event auto http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/wxdetail/ROXX0020?dayNum=1&from=search

Si noaptea se anunta frumoasa, cu temperaturi de peste 12 grade, deci cu un pullover si niste blugi se poate sta la un gratar fara nici o jena. Totusi recomand si o geaca aruncata in portbagajul masinii, asa de back-up.

Old School MotorSport, for now, for ever.....
cryo
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #52 on: September 15, 2007, 06:52:48 PM »

Na, ca-s primu' Cheesy

Felicitari OSMS-ului pentru organizarea eventului, a iesit mai mult decat fain  Wink

Spor la gratar Cheesy
24mig
Guest
« Reply #53 on: September 15, 2007, 09:47:18 PM »

ma fratilor scu7e de off-topic, dar parca era old scool intalnirea dar nu prea am va7ut  asemeanea masini erau cele mai multe din 2000 incoace, spuneti cu ce gresesc.....
cryo
Treapta 1
*

View Profile Email
« Reply #54 on: September 15, 2007, 10:03:09 PM »

Inseamna ca nu ai stiut la ce te uiti.... Desi marea majoritate a masinilor prezente erau de data recenta (putini pasionati isi permit sa intretina o masina de peste 15 ani vechime), cateva dintre stelele intalnirii, si castigatoare la diverse categorii, erau trecute binisor de prima tinerete. Mentionez aici doar cele mai "batatoare la ochi", Corrado-ul lui Edi si Prelude-ul lui Costel. Desi masinile aratau "ca noi", aveau ceva anisori adunati sub roti...

Ca sa parafrazez ce spunea cineva pe-aici, mai important e spiritul "old school" decat anul de fabricatie al masinii  Wink
ZyZ
Guest
« Reply #55 on: September 15, 2007, 11:08:52 PM »

Multam fain, Cryo. Ma bucur ca ti-a placut. Te asteptam si data viitoare. Si daca tot sunt primul care posteaza, vreau sa-i felicit pe fratii mei din OSMS pentru reusita intalnirii si sa-mi cer scuze pentru eventuale neplaceri sau probleme intampinate de participantii din restul Moldovei. Ne bucuram si va multumim ca ati venit.
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #56 on: September 16, 2007, 12:02:53 PM »

Din pacate marii absenti au fost ursuletzii din Iasi....unele masini au fost vandute si au deja alti proprietari...altii detinatori de astfel de masini nu au venit din nefericire...in nr prea mare.Oricum...la multe astfel de evenimente inainte....a fost multa munca...dar cred ca toti vor fi de parere ca s-a meritat fiecare efort din partea fiecarui membru.A fost o experientza din care am invatat cu totii o multime de lucruri care ne vor fi benefice pe viitor la organizarea altor evenimente... Cheesy

Grin Cheesy  Cireasha de pe tort....GRATAR IN PECO !!!!  Grin Prea tareeeeeee

Impossible is nothing!
salecostel
Membru
Treapta a 4-a
*

View Profile
« Reply #57 on: September 16, 2007, 12:33:05 PM »

parerea mea e ca a iesit super cu toate ca au fost ceva probleme,si aici ma refer la promisiunile unora din asa zisii sponsori...dar am stiut sa ne mobilizam ca sa iasa bine ....pe aceasta cale tin sa felicit clubul cu toti membrii lui,am stiut sa dam dovada de maturitatea necesara ca sa asiguram buna desfasurare a evenimentului.pina si vremea a tinut cu noi.felicitarii lui edi pt.cele 2 premii cistigate,ele vin ca o confirmare a muncii depuse....si multi dintre noi stiu cita munca si banii a bagat edi in masina.edi vreau sa cred ca asta e abia inceputul colectie de premii.sunt bucuros ca 3 premii au ramas la iasi si mai mult decit atita in cadrul clubului OLD SCHOOL MOTORSPORT.mai tin sa multumesc tuturor celor prezenti atit din iasi cit si prietenilor nostri din piatra,bacau,suceva(cam putini),onesti,botosani...asta vine ca o confirmare a faptului ca "pasiunea nu cunoaste limite".aaaa....verau sa imi cer scuze ca nu am mai ajuns la gratar.asta e ..poate alta data.
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #58 on: September 16, 2007, 01:52:27 PM »

Yep....si felicitarile de rigoare si pt posesorul bestiutzei japoneze....cu cea mai tare evacuare  Grin Cheesy o mika recompensatzie pt munca depusa.Premiile sunt,cum zicea si fotograful ieri,un exemplu ca si in Iasi sunt masini superbe.Bine ca exista si oameni care stiu sa le valorifice potentialul la maxim ca sa faca inima tuturor celor care le privesc cu admiratie sa tresalte de bucurie de fiecare data cand proprietarul apasa accelaratia ....(  Grin Tongue sau butonashul magic  Shocked ) ....
« Last Edit: September 16, 2007, 02:05:25 PM by Kallissto » Logged

Impossible is nothing!
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #59 on: September 16, 2007, 02:26:08 PM »

va salut...

de dimineatza de cand m-am trezit.. au inceput mesajele si felicitarile Cheesy
ma bucur enorm ca am reusit ce ne-am propus chiar daca a fost jumate din ce trebuia..
asta este.. data viitoare o sa fie si mai tare...
am avut unele probleme din cauza firii oamenilor..dar am rezolvat totul cu calm..

Vreau sa va multumesc in primul rand voua... cei din OSMS ca ati dat dovada de maturitate si spirit de echipa... si ati ajutat care si cum ati putut ..mai mult sau mai putin.... per total a fost bine..
 Multumiri multe le adresez si celor care au batut drumul pana la Iasi.. si s-au afisat langa celelalte masini fara teama..
 A fost un eveniment bine venit.. in care vremea a tinut cu noi.. si ne-am putut face treaba cum ne-am propus.. Un eveniment din care...personal.. am invatzat f multe.. si din greselile caruia o sa pot sa evit problemele pe viitor...
   Felicitari lui Edi ..care a luat 2 premii... (sper sa nu te superi ca ti-am dat numai o singura cupa..si sa intelegi de ce am facut asta !)  BEST VW ... BEST CAR ! of the SHOW ! Cheesy
   Felicitari lui Costel.. care a ofilit tot ce ii statea in spate.. si care l-a parlit pe Espi de la BT Smiley)))) Cheesy
     Locul I la BEST EXHAUST !!!!
   Felicitari lui ZYZ care a reusit sa faca atata zgomot incat nu se mai intelegea nimeni prin zona Cheesy

BRAVO BAIETI !! BRAVO !! (am emotii Cheesy)

Am dat dovada ca se poate si la noi! Am dat dovada ca nu trebuie sa ai 50 de ani de cand ai infiintat clubul ca sa poti face un eveniment ca acesta !
Cu timpul le vom diversifica si le vom mari !
Imi pare rau pentru discutia care s-a iscat cu o parte din cei din Piatra.. .pentru gestul facut de ei ! Asta este! Data viitoare vom sti ce si cum sa facem !

Si imi pare rau ca nu am facut mai multe diplome.. ar fi trebuit premiate si locurile II si III !!
De acum... data viitoare Cheesy ..bine ca stim ce si cum..

Multumesc inca o data...ca sa inchei.. si sper ca urmatorul event sa fie mai mare.. Cheesy

Cu respect.... va saluta slip Cheesy

Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: