slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #30 on: August 21, 2007, 04:57:32 PM » |
|
http://forum.osms.ro/index.php/topic,102.msg885.html#msg885 asta va fi linkul de discutii legate strict de eveniment.. fara aberatii...cine comenteaza fara rost ..i se sterg posturile... gata.. nu mai facem opere de caritate... este linkul care se va da ca punct de reper pentru toate forumurile...in afara de 4t Afisul ramane cel cu S1 .. asa s-a hotarat si s-a postat pe forumuri nationale.. Intalnirea se va face cum spunem noi cei care am infiintat clubul.. nu mai facem compromisuri... gata... pentru k sare lumea in sus cand se acorda atentie.. si nu e bine.. bafta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #31 on: August 21, 2007, 04:58:38 PM » |
|
aa..si mai am o rugaminte... hai sa nu ne grabim.. si sa facem treaba calumea.. cei care cer sprijin...sau vb cu cineva.. sa spuna si aici cu cine au vb si despre ce.. ca sa nu iasa harababura si sa trimitem 5 oameni in acelasi loc... e ok??
danke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #32 on: August 21, 2007, 10:10:53 PM » |
|
super idee cu afishu, abia astept sa vad ce o sa iasa, sa speram sa iasa super bine...am o placere sa va ajut si eu.. cum ar fi.. sa impart foile.. alea alea alea orice.. daca se poate..sa faceti o treaba buna..spor la treaba la toti care lucreaza  peace
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drifter
Treapta 1
|
 |
« Reply #33 on: August 21, 2007, 10:34:19 PM » |
|
huoooooo! bai eu is pur si simplu MORT dupa S1 si cand am vazut afisul pe alt site am sperat ca se aduce asa ceva la Iasi dar m-am amagit degeaba...  I HATE YOU 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #34 on: August 21, 2007, 10:39:20 PM » |
|
Vad ca discutiile si faptele iau amploare aici....but..a vb cineva cu o persoana avizata de la Iulius Mall? pt ca ei tre sa fie in tema cat de cat...altfel...o sA NE trezimcu niste somatii din alea prin tribunal pt reclama si alte cele....Si eu cred ca evenimentul trebuie sa fie dedicat tuturor pasionatilor de masini...indiferent ca sunt posesori de trabant,Opel ( mai nou...mai vechi ),bicicleta,scuter....pt ca sunt sigura ca multi dintre voi ati participat sau ati fi participat la astfel de evenimente kiar si atunci cand nu aveati inca permis.Avand in vedere ca totusi...vrem sa prezentam <bunicutze> ...o invitatie speciala brigadei ursuletilor...n-ar strica. Slip,Zyz,Costan...sau care mai aveti relatii cu alte cluburi...din Moldova macar...adresati-le o invitatie...poate ne vor onora cu prezentza macar ca spectatori...acest eveniment este un prilej si de promovare a clubului,de publicitate....e un pas micutz poate...intr-o serie de pashi mari sa speram.Nu e nevoie sa umplem parcarea aia pana la refuz...e de ajuns sa vina un nr de pers...in care arde aceasi pasiune.....CARS COME AND GO....OUR PASION IS FOREVER!
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #35 on: August 21, 2007, 11:53:47 PM » |
|
Si eu cred ca evenimentul trebuie sa fie dedicat tuturor pasionatilor de masini...indiferent ca sunt posesori de trabant,Opel ( mai nou...mai vechi ),bicicleta,scuter...
Cred ca te-ai gandit la ceva si ai scris altceva mai sus. Intalnirea e dedicata masinilor cu vechime mai mare de 15 ani. Clubul poarta titulatura de Old School...motorsport, deci masinile noi vor fi invitate dar nu vor avea acces in parcul inchis si/sau expuse. S-a ales ca locatie parcarea de la Iulius Mall tocmai in ideea in care se poate rezolva legal si oficial in legatura cu ziua de 15. Invitatii celorlalte cluburi au fost deja facute (check alte forumuri auto), iar vineri/sambata urmeaza sa luam legatura cu il capi di tutti capi (VDR, TMT) sa le inmanam oficial (sau aproape) invitatiile. O sa iasa ceva frumos, pentru ca suntem uniti, si avem respectul si suportul celorlalti. Asa ca haideti sa-i dam bice.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slip
Administrator
Treapta a 6-a
Mic si rau !
|
 |
« Reply #36 on: August 22, 2007, 01:40:55 AM » |
|
oricum ... bagam ca adevaratii pentru eventu asta..  speram sa iasa cum ne imaginam.. drifter... am vz mai sus k esti nemultumit ca nu vine S1.. scuza-ma dar.. cine crezi k aduce o masina k aia la noi?  hai sa fim seriosi.. o replica dupa S1 ...hmm poate poate.. dar nu din prima intalnire.. daca sunt oameni care se cred in stare sa faca mai multe decat am facut deja.. ii invit sa posteze cu ce ne pot ajuta.. si eventual chiar sa se implice .. ca sa nu mai iasa discutii de genul..."eh..S1 ala..e vrajeala..daca eram eu .. pff..aduceam toate autohausurile din germania..  " get real !! avand in vedere k e prima intalnire sub numele Old School Motorsport ... nu ne asteptam la fapte extraordinare.. mai intai sa se faca treaba buna cu intalnirea asta.. si apoi incet incet o sa ne ridicam si o sa ne viziteze si altii care nu au fost..masini spectaculoase sau ... cine mai stie ce fel.. nu ne aruncam la SF uri din prima... cei care nu stiu.. va spun acum.. locatia nu s-a ales doar din cauza k e mare.. s-au discutat problemele intre membrii clubului.. dupa care s-au dat telefoane.. deci nu lucram orbeste.. posturi s-au facut o mie. pe tot felul de forumuri auto...pe site-uri.. pe messenger chiar.. si reclama avem..deci nu se pune problema.. doar ca nu avem cum sa expunem toate linkurile unde am postat...  sper sa iasa cum ne asteptam noi...pt k asta conteaza.. !!! noroc..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #37 on: August 22, 2007, 09:04:17 AM » |
|
wa ragazzi.. eu v-ash ajuta cu mare placere da nu prea stiu cum ca nu cunosc prea multa lume. ash putea sa impart pliante pe aici prin service..sau ash putea sa ma intalnesc cu fiecare membru in parte ca sa stragn cotizatia aia. cu 3 litri de benzina ma plimb tot iashul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drifter
Treapta 1
|
 |
« Reply #38 on: August 22, 2007, 09:51:09 AM » |
|
Pt. mine care imi doresc f mult sa vad asa ceva (a fost dragoste la prima auzire :p si e pt. mine cea mai misto masina din lume) speranta moare ultima Daca nu ma insel si cea din afis e o replica (da o cautare dupa S1 replica pe youtube) Imposibil nu e, Heinz Goellner a fost deschizator de drum pe un S1 veritabil la Raliul Brasovului 2002. http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?s=e359a663dbc081c6ef6b5ba52907ccf5&act=Attach&type=post&id=3327Am zis ca poate il aduce Iulius Mall pt. reclama, ca aia au bani tot inainte. Daca a venit ala la 4tuning putea veni si pe banii Iulius. Sau daca vroia sa-si faca Audi reclama nu cred ca ar fi fost asa o mare pb. sa o care pana aici s-o puna pe un stand si inapoi... Mai ales ca masina din afis e inscriptionata si credeam ca e gata pregatita. Chiar si o replica m-as bucura sa vad. Oricum mersi de pontul cu replica S1 de la 4tuning fever. Eu nu stiam ca exista chiar si asa ceva in RO
|
|
|
|
« Last Edit: August 22, 2007, 09:57:54 AM by drifter »
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #39 on: August 22, 2007, 10:28:24 AM » |
|
Ideea e ca replica S1 de care vorbesti tu n-a venit pe banii 4tuning acolo. Cativa dintre cei care am fost atunci acolo am facut cunostinta cu tipul care a condus proiectul si am purtat discutii si vis-a-vis de Old School Motorsport. Oricum, nu ne putem astepta ca inainte de a ne face un nume, sa avem pretentii de la astfel de invitati. Vom face tot posibilul ca la una dintre intalniri sa-l avem si pe el invitat, alaturi de bijuteria lui. In alta ordine de idei, S1-uri sunt vreo 23 in toata lumea si valoreaza undeva de la 250.000 euro in sus, deci nu cred ca e nimeni dispus sa arunce una in CNR. Si e putin probabil ca acela sa fi fost original, chiar daca intrunea toate conditiile, asa cum facea si cel de la mare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #40 on: August 22, 2007, 01:07:31 PM » |
|
Fac apel la cineva care ne poate ajuta sa printam niste afise in format A3 pentru eveniment, pentru a fi impartite ca si invitatii cluburilor si grupurilor din Iasi. Este vorba de o pagina A3 color, reprezentand afisul evenimentului.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZyZ
Guest
|
 |
« Reply #41 on: August 22, 2007, 03:55:58 PM » |
|
Mai am o rugaminte la voi. Daca stie cineva pe cineva la un post de radio, televiziune, ziar sau orice firma care ne-ar putea ajuta fie cu sponsorizari fie cu publicitate evenimentului, ar fi super. Haideti sa punem toti mana de la mana si sa ne ajutam, pentru ca 2-3 oameni nu pot face totul singuri. Gabi si-a anuntat deja ajutorul in privinta afiselor, asa ca...se poate. Numai sa vrem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E.M.E
Membru
Treapta a 5-a
|
 |
« Reply #42 on: August 22, 2007, 11:51:21 PM » |
|
Cred ca te-ai gandit la ceva si ai scris altceva mai sus. Intalnirea e dedicata masinilor cu vechime mai mare de 15 ani. Clubul poarta titulatura de Old School...motorsport, deci masinile noi vor fi invitate dar nu vor avea acces in parcul inchis si/sau expuse. S-a ales ca locatie parcarea de la Iulius Mall tocmai in ideea in care se poate rezolva legal si oficial in legatura cu ziua de 15. Invitatii celorlalte cluburi au fost deja facute (check alte forumuri auto), iar vineri/sambata urmeaza sa luam legatura cu il capi di tutti capi (VDR, TMT) sa le inmanam oficial (sau aproape) invitatiile. O sa iasa ceva frumos, pentru ca suntem uniti, si avem respectul si suportul celorlalti. Asa ca haideti sa-i dam bice.
In primul rand eu am scris exact la ce am gandit...evenimentul este dedidat masinilor cu vechime mai mare de 15 ani dar asta nu inseamna ca de acum....trebuie invitati numai posesorii masinilor de acest fel.In nici un rand al postului meu nu am zis ca se trebuie expuse masini noi  Second of all...nu am acces permanent la net sooo putinul timp available mai intru pe forumul <nostru> si nu bantui pe alte forumuri ale altor cluburi..... Iar de locatie am intrebat daca s-a vorbit tocmai pt ca inainte ca afisele sa fie publicate,impartite...trebuie acordul in scris a celor de la Mall nu simpla confirmare prin telefon  sunt chestii legale care trebuie sa aiba prioritate....soo..puteai sa fii scurt si la obiect si sa zici daca s-a rezolvat sau nu...
|
|
|
|
|
|
Impossible is nothing!
|
|
|
xex
Membru
Treapta a 5-a
TURBO.. diesel :)
|
 |
« Reply #43 on: August 23, 2007, 12:03:55 AM » |
|
cearta fara bataie e ca iarna fara zapada. asa ca nu mai stati pe ganduri si rezolvati ca de la om la tanti. numai sa ai grija zyzule ca pisica blanda face ciorba buna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vladx
Membru
Treapta a 5-a
Fara roti nu poti !
|
 |
« Reply #44 on: August 29, 2007, 03:22:29 PM » |
|
am si eu o intrebare... pot sa fac reclama pe net.. pe yahuu despre asta? poata sa vina toti nu ? chiar care n-au masini? chiar boschetari? scuzati limabaju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|