Old School Motorsport
February 10, 2012, 04:35:18 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Old School national meeting  (Read 5128 times)
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #15 on: August 21, 2007, 02:09:00 PM »

uai baiete..cucuiete.. care stai cu 2 fete Cheesy fii atent aici.. asta e afishul...cam asa o sa arate ... invitatia..

daca sunt obiectii...va rog sa le spuneti ACUM !! cat mai e timp.. ok?
intrebari..orice..
astept...

am mai pus unu.. care va place?
« Last Edit: August 21, 2007, 03:08:48 PM by slip » Logged

Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #16 on: August 21, 2007, 02:14:43 PM »

Eu zic sa mai astepti putin, macar cateva zile, poate mai apar ceva parteneri. Nu cunoaste nimeni pe cineva la un post de radio? putina reclama nu ar strica...

Old School MotorSport, for now, for ever.....
ZyZ
Guest
« Reply #17 on: August 21, 2007, 02:29:45 PM »

Afisul se poate edita. Anuntul trebuie facut cat mai din timp ca sa stie lumea
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #18 on: August 21, 2007, 02:40:12 PM »

se poate pune pe deasupra urs Wink important e eventul..si cam cum ar arata...
pentru  ca locatia.. sponsorii si programul.. se pot edita Wink dar trebuie sa dam ceva mai din timp
ca sa stie toti..despre ce e vb stii? Wink

de vb la radio..o sa vb edi..la hit.. si poate o sa mergem si noi cu cateva foi acolo...
e de umblat oricum..
acuma sunt super ocupat cu de toate..si.. abia le rezolv..
sper sa am timp de toate..

bafta mare..

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #19 on: August 21, 2007, 03:12:31 PM »

eu .. idei... culorile textului ar trebui sa fie mai tipatoare... ca parca fac parte din fundal si nu prea ies in evidenta... si parca e prea mult portocaliu, maroniu.. ce-i pe acolo... si acum sa incepem de sus in jos... poza cu noi de sus ar trebui facuta clara...ca si asha nu vine nici un text peste, banda portocalie peste care e scrisul old school meeting ar putea fi alba si ar scoate mai in evidenta titulul, in loc de masinile mileniului 2... e de ajuns masinile secolului trecut pt ca masinile propriu zise au aparut dupa revolutia industriala care a fost prin 1930 parca.. deci secolul 20.. si cum acum suntem in secolul 21... e secolul trecut. ah.. si ne trebuie mai multi sponsori. ar trebui chemata o revista de specialitate.. noi le facem reclama.. si ei noua in revista lor Cheesy
ana_maria
Guest
« Reply #20 on: August 21, 2007, 03:18:33 PM »

Eu cred ca puteti cere un mic ajutor si aici www.retromobil.ro . Comunitatea auto a automobilelor retro din Romania! Poate am sa ma prezint si eu cu un Ford din 1940!

Succes!
slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #21 on: August 21, 2007, 03:20:52 PM »

la cat am muncit la afish..mai bine astept seara.. sa ma linistesc..sa termin ce probleme mai am de rezolvat si..mai vedem..
despre culori.. e greu.. dar o sa incerc..
poza... daca e prea clara... nu da bine..iti spun pentru k am incercat..
mileniu e deja MARE >. si important..secolul.. pana mea.. nu e asa important..
sponsori.. pff.. daca umblati si voi baieti sa aduceti sponsori nu va repinge nimeni.. dar cand ai 3 ore pe zi libere..de la munca...si atunci sa nu ai loc de scuipat.. din cauza ca lucrezi la ceva pt club.. atunci.. nu prea se poate face drum ici...drum colo pentru sponsori..
nu iti da nimeni nimic degeaba.. intelegi? daca umbli..sa cauti.. atunci da..e posibil..dar asa nu iti vine nimeni...sau daca dai un mail...de acuma tre sa vina..Wink
eh.. noi incercam..dar e f greu.. pentru k nu ai o baza... nu ai un spate in ceea ce priveste organizari de evenimente...
daca va asteptati sa iasa super tare din prima.. o sa va dezamagesc eu de pe acuma..
pentur k nu e posibil..
prima data e si asa super greu..daca mai vrei sa faci si 100 de mii de sponsori..poze..reviste..etc..o sa ajungi sa atragi lumea degeaba..stii? Wink
 ori umblati sa aduceti sponsori... ori.. sa nu va asteptati la nimic.. pentru k ceea ce facem noi aia care umblam si dam telefoane..s-ar putea sa nu fie de ajuns ..

Fara nici un fel de reprosh ..sau...ceva.. va zic k avem nevoie de tot sprijinul.. si de toata implicarea.. ACUM ! cat mai avem timp..
si nu ma refer la implicare... doar sfaturi pentru afish.. ne trebuie fapte.. ne trebuie bani.. ne trebuie idei si intalniri pentru stabilirea celor mai bune rezolvari posibile...

hai sa facem o treaba calumea..impreuna... nu lasati pe spatele nostru totul... !!

bafta

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #22 on: August 21, 2007, 03:22:00 PM »

Eu cred ca puteti cere un mic ajutor si aici www.retromobil.ro . Comunitatea auto a automobilelor retro din Romania! Poate am sa ma prezint si eu cu un Ford din 1940!

Succes!

te asteptam cu cea mai mare placere Cheesy poate aduci si prieteni cu aceeasi pasiune.. Cheesy

p.s. : mi-ai ignorat mesajul Wink  Tongue

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #23 on: August 21, 2007, 03:23:03 PM »

Eu votez pentru afisul cu S1
Propun sa lasam asa afisul pentru ca nu cred ca o sa zica cineva "ba eu nu vin la intalnire ca nu imi place afisul.."
Este destula treaba si umblatura incat sa nu mai stea saracu` Andrei sa mai cacaie afisul..
By the way,congratz pt afis Andrew Tongue

oricum.,.. nu mai am timp deloc sa lucrez la el.. trebuia sa fiu de 2 ore la munca Smiley)
daca va place..ma bucur..daca nu.. faceti voi altu mai tare k nu ma supar..

bafta si..mersi costan Cheesy

ana_maria
Guest
« Reply #24 on: August 21, 2007, 03:26:16 PM »

Mai mult de atat nu pot sa fac. Dar daca intradevar iti doresti sa organizezi acest eveniment nu ar strica sa intri putin pe site, sa cauti 1-2 persoane cu care sa vorbesti despre eveniment. Ei sunt pasionati si nu pierd nici o ocazie de a veni la un astfel de eveniment!

P.S.! Da ti-am ignorat mesajul  Cheesy ! Ce nu ti-a placut?  Huh
HotWheels
Treapta a 2-a
*

Dacia Addicted

View Profile Email
« Reply #25 on: August 21, 2007, 03:33:37 PM »

Am sa vorbesc la Evenimentul, pentru oleaca de promovare si o sa pun reclama pe niste site-uri. Cat despre afis, incerc si eu unul(din a le lu slip...imi place cel cu golfu), sa vedem ce iese.  Roll Eyes
« Last Edit: August 21, 2007, 03:35:40 PM by HotWheels » Logged

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #26 on: August 21, 2007, 03:34:27 PM »

daca sunt obiectii...va rog sa le spuneti ACUM !! cat mai e timp.. ok?

trebuia sa spui asta e afishul si nu mai obiectam nimik. deci e vina ta.
p.s. - eu votez afishul cu golful.
HotWheels
Treapta a 2-a
*

Dacia Addicted

View Profile Email
« Reply #27 on: August 21, 2007, 04:38:27 PM »

Alta idee... nu dati in cap  Grin

slip
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #28 on: August 21, 2007, 04:52:54 PM »

ok..arata bine...dar  am o intrebare... la care sa raspundeti sincer.. si fara suparare,..,, Ce are in plus si cu ce ne ajuta?? (in afara de faptul k e diferit) atat...
mersi

Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #29 on: August 21, 2007, 04:56:19 PM »

Arata bine, ce are in plus.... are ambele masini, nu mai pot aparea discutii "votez cu golf-ul/S1". In rest... sunt aceleasi elemente in toate 3 versiunile. Oricare din ele se hotaraste sa ramana..... e bun, numai sa dam drumu la treaba. Eu am sa incerc sa fac o oarecare campanie media pe net, pentru a populariza event-ul. Sa speram ca iese ceva si de pe partea asta.

Old School MotorSport, for now, for ever.....
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: