la cat am muncit la afish..mai bine astept seara.. sa ma linistesc..sa termin ce probleme mai am de rezolvat si..mai vedem..
despre culori.. e greu.. dar o sa incerc..
poza... daca e prea clara... nu da bine..iti spun pentru k am incercat..
mileniu e deja MARE >. si important..secolul.. pana mea.. nu e asa important..
sponsori.. pff.. daca umblati si voi baieti sa aduceti sponsori nu va repinge nimeni.. dar cand ai 3 ore pe zi libere..de la munca...si atunci sa nu ai loc de scuipat.. din cauza ca lucrezi la ceva pt club.. atunci.. nu prea se poate face drum ici...drum colo pentru sponsori..
nu iti da nimeni nimic degeaba.. intelegi? daca umbli..sa cauti.. atunci da..e posibil..dar asa nu iti vine nimeni...sau daca dai un mail...de acuma tre sa vina..

eh.. noi incercam..dar e f greu.. pentru k nu ai o baza... nu ai un spate in ceea ce priveste organizari de evenimente...
daca va asteptati sa iasa super tare din prima.. o sa va dezamagesc eu de pe acuma..
pentur k nu e posibil..
prima data e si asa super greu..daca mai vrei sa faci si 100 de mii de sponsori..poze..reviste..etc..o sa ajungi sa atragi lumea degeaba..stii?

ori umblati sa aduceti sponsori... ori.. sa nu va asteptati la nimic.. pentru k ceea ce facem noi aia care umblam si dam telefoane..s-ar putea sa nu fie de ajuns ..
Fara nici un fel de reprosh ..sau...ceva.. va zic k avem nevoie de tot sprijinul.. si de toata implicarea.. ACUM ! cat mai avem timp..
si nu ma refer la implicare... doar sfaturi pentru afish.. ne trebuie fapte.. ne trebuie bani.. ne trebuie idei si intalniri pentru stabilirea celor mai bune rezolvari posibile...
hai sa facem o treaba calumea..impreuna... nu lasati pe spatele nostru totul... !!
bafta