Old School Motorsport
February 10, 2012, 03:25:00 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3 ... 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Old School national meeting  (Read 5126 times)
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

The Bear is gonna get you...

cams_radu
View Profile WWW
« on: August 20, 2007, 03:19:27 PM »

Evenimentul se prefigureaza sa aiba loc in data de 15 septembrie 2007. Deocamdata se incearca stabilirea celei mai bune locatii pentru acest eveniment si detaliilor privitoare la oraganizare. In acest topic veti fi tinuti la curent cu hotararile care se vor lua, de asemenea puteti sa postati la obiect, daca aveti idei legate de acest eveniment. Tot aici sunt invitati sa isi anunte prezenta celelalte cluburi din tara care vor sa participe la acest eveniment.
« Last Edit: September 25, 2007, 09:32:32 AM by randomm » Logged

Old School MotorSport, for now, for ever.....
ZyZ
Guest
« Reply #1 on: August 20, 2007, 05:50:58 PM »

Idee:

Old School Meeting by Old School Motorsport & friends.

Old School MOTORSPORT are placerea de a va invita Sambata, 15 septembrie 2007, la Old School National Meeting, in Iasi, in parcarea Iulius Mall. La eveniment vor fi expuse masinile clubului si ale prietenilor nostri din tara, masini fabricate acum cel putin 15 ani. Sunt invitati toti cei cu o pasiune pentru masini, din toata tara. Atractiile zilei vor fi prezentarea masinilor, concursuri de lovit cu bata-ntre picioare (cu premii coaie de otel) si best exhaust sound. Mai multe detalii despre eveniment puteti afla accesand urmatorul link: http://forum.osms.ro/index.php/topic,100.msg849.html#new. Haideti sa cunoastem masinile mileniului trecut impreuna.
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

TURBO.. diesel :)

View Profile Email
« Reply #2 on: August 20, 2007, 05:54:00 PM »

hmm eu nu prea sunt de acord cu ideea sa vina doar masinile scoase din productie inainte de 2000 pt ca nu se stie cate masini old school o sa fie. cred ca ar trebui primit oricine are ceva modificat ceva ori la motor, ori la exterior sau interior. la mare au venit toate tipurile de masini.. si nu stiu daca erau 100 de toate. deci ar trebui formulat ceva in genul: "evenimentul este dedicat categoriei old school dar sunt asteptate si toate celelalte categorii".. sau ceva in genul. ideea e ca nu strica daca o sa fie mai multishoare masini.. cand is prea putine atunci e naspa. sau poate ma inshel. trebuie intrebati baietii care au participat la premierea de la cox tuning..pt ca si acolo au fost destui de putinei.. si pare ca a iesit frumushel. poate sa fie de doua feluri acum.. mare sau restrans. eu zic sa incercam restrans pt ca e primul eveniment organizat de osms. daca ne aruncam la ceva mare.. riscam sa iasa nashpa.. adica la unu sa nu-i convina ca n-are mancare, altu ca n-are loc de parcare.. si tot asha.. si sa ajunga toti la concluzia ca a fost nashpa. am recitit ce am scris pana acum si vad ca ma contrazic. depinde de voi ce hotarati.
ZyZ
Guest
« Reply #3 on: August 20, 2007, 06:03:21 PM »

Cred ca ar fi mai bine sa mergem mai restransi la intalnirea asta, fiind prima. Reprezentant old school-ul, cred ca ar trebui sa vina masini mai vechi, chiar daca ar fi mai putine decat daca n-ar fi restrictia asta. Eu cel putin urmaresc calitate, nu cantitate. In alta ordine de idei, dupa ce ne hotaram exact unde facem, o sa discutam si cu brigada de ursuleti. Mai sunt si acolo cateva (multe) masini. Sa ma fac inteles: vor fi prezentate masini mai vechi de 15 ani, dar invitati sunt toti pasionatii si prietenii OSMS.

Edit: Propun sa incercam sa integram sectiunea Old School Motorsport pe 4tuning, copiind cel putin aceleasi posturi de aici, macar pe un subiect, si acolo, pentru ca daca discutam totul aici, sectiunea aia nu va creste in posturi niciodata.
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #4 on: August 20, 2007, 06:11:12 PM »

eu am si uitat ce user si parola am pe 4tuning Cheesy
ZyZ
Guest
« Reply #5 on: August 20, 2007, 06:12:24 PM »

Eu am avut intentia sa-mi sterg contul, dar baietii m-au convins otherwise.
slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #6 on: August 20, 2007, 06:17:45 PM »

Idee:

Old School Meeting by Old School Motorsport & friends.

care friends? nu vezi k abia ne scremem sa scoatem 5 cuvinte? si ca mai sunt 3 sapt si nu am facut nimic?
friends nu vad nicaieri care sa ne ajute.. so.. nu are cuvantul ala ce cauta acolo.. Wink

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #7 on: August 20, 2007, 06:30:06 PM »

osms-ul n-are nici un ursuletz ... macar sa avem cu ce ne lauda daca tot facem treaba.. let's stick to the original plan. best exhaust sound sounds better Cheesy scuzati pleonasmul.
edit: i love it when we're brainstorming. asteptam mai multi participanti... ca parca erau mai multi cu sticker osms pe luneta
« Last Edit: August 20, 2007, 06:34:39 PM by xex » Logged
Andrei Bavaria
Treapta 1
*

djandrey23
View Profile
« Reply #8 on: August 20, 2007, 06:42:55 PM »

suna frumos ceea ce se planuieste aici , numai ca eu am sa fiu doar cu prezenta , sper , pentru ca n`am nici masina , 1 la mana , si 2 la mana ceea ce am nu`i mai veche de 15 ani Wink) , dar e frumos , suna frumos ceea ce apare , suna frumos PRIMA INTALNIRE OLD SCHOOL organizata de un club specializat OLD SCHOOL MOTORSPORT !

Bavaria Motors Works
Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #9 on: August 21, 2007, 08:13:31 AM »

Intrebare... COstan a anuntat pe 4T ca loc definitiv pentru intalnire parcarea de la Chimie, langa Mall. Pana la urma se face acolo? Ca eu din cate retin, in ultimele discutii pe care le-am avut am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine la Fortus. Hotarati-va odata exact unde, sa nu schimbam locatia de 'nspe mii de ori.

slip
Err:510
Administrator
Treapta a 6-a
*

Mic si rau !

View Profile Email
« Reply #10 on: August 21, 2007, 10:49:21 AM »

we urs ... da nu am schimbat locatia de enshpe mii de ori.. e o singura locatie care s-a scris.. o locatie care ..sincer... mai putin conteaza./.. important e eventul in sine...
discutiile care au fost intre noi legat de spatiul unde va fi..erau altceva..
dar ieri m-am intalnit cu costel... apoi am vb cu o parte din voi...si am ajuns la concluzia k e cel mai bine in parcarea iuliu mall... nu parcare chimie.. nu a scris nimeni chimie.. Wink
e vorba de parcarea din lateralul mall-ului...cea de p splai bahlui... unde ne-am hotarat noi sa mergem la mare.. acolo... si sunt aprox 100 de locuri numai in ultima bucata... unde vrem sa inchidem... Cheesy deci locuri sunt destule.. Cheesy

pentru orice alte nelamuriri... bagati tare aici../cat mai aveti timp.. k deja afishu e pe terminate... sper sa ajung azi p acasa...si sa termin ... si.. apoi o sa fac programul si o sa ma duc cu zyz la mall sa discutam si fata in fata.. nu numai la tel..
si pentru asta o sa ne ajute edi...

altceva??

Urs
Urs
Administrator
Treapta a 6-a
*

cams_radu
View Profile WWW
« Reply #11 on: August 21, 2007, 12:00:40 PM »

Scuze ca m-am bagat de aiurea in seama, eu pur si simplu nu am fost in partea aia dintre noi cu care ai discutat aspectele astea, deci nu aveam de unde sa stiu. O sa incerc sa dau in bolul de cristal, poate nu mai pun intrebari stupide pe viitor.

xex
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #12 on: August 21, 2007, 01:43:08 PM »

eu vreau sa fie parcarea inchisa si sa se intre doar pe baza de invitatii sau ecusoane Cheesy si pana la urma cu ce o sa se laude osms-ul ? care masini o sa le expunem noi ? eu zic ca nu strica sa-ti aduci si tu masina slip.. under construction. iar eu daca pot sa va ajut cu ceva... stiti cum sa dati de mine.
ZyZ
Guest
« Reply #13 on: August 21, 2007, 01:57:45 PM »

si pana la urma cu ce o sa se laude osms-ul ? care masini o sa le expunem noi ? eu zic ca nu strica sa-ti aduci si tu masina slip.. under construction

Masini cu care sa ne laudam avem mai multe decat au alte cluburi din zona. Sunt destule. Chiar trebuie sa enumar un corrado g60 syncro, un s2, un prelude vtec, o calibra v6, un quattro turbo in devenire, un scirocco mic si nevinovat si inca ceva masini? Eu zic ca suntem destui. Si ideea cu masina lui Andrei mi se pare foarte buna. Sa nu se vada numai produsul finit, ci si un monstru in devenire, sa inteleaga lumea ca e vorba de foarte multa munca, si nu editare in photoshop intr-o dupa-amiaza.
xex
Membru
Treapta a 5-a
*

View Profile Email
« Reply #14 on: August 21, 2007, 02:04:12 PM »

nu am zis-o la modul ca nu prea avem ce prezenta.. vroiam sa stiu cine o sa vina .. logic ca e buna ideea.. eu am doar idei bune Cheesy
Pages: [1] 2 3 ... 5   Go Up
  Print  

Jump to: